Restricţii de viteză dinspre Dancu spre Iaşi şi invers datorită lucrărilor din zonă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 16.04.2021

Restricţii de viteză dinspre Dancu spre Iaşi şi invers datorită lucrărilor din zonă

GALERIE
lucrari Dancu
  • lucrari Dancu
- +

În cursul zilei de luni, 1 martie, constructorii contractaţi de Primăria Municipiului Iaşi vor relua lucrările de construire aferente proiectului cu finanţare europeană „Reabilitarea infrastructurii de tramvai Iaşi - Dancu”. 

Lucrările se vor desfăşura zilnic, până pe 31 decembrie, între orele 6.45 şi 17.30, pe tronsonul al III-lea al arterei vizate de proiect, între km 1+ 380 şi 2+460 din str. Aurel Vlaicu, intersecţie cu str. Sf. Ioan, pe Calea Dacilor (DJ 249 A), până la limita teritorială a Municipiului Iaşi, respectiv la intersecţia cu str. Dascălilor din localitatea Dancu (comuna Holboca).

Lucrările vor genera o serie de restricţii şi modificări în circulaţia rutieră, după cum urmează:

- pe sensul de mers dinspre Dancu spre Iaşi, pe Calea Dacilor (DJ 249A), către str. Sf. Ioan şi pe bd. Chimiei, cu restricţii de viteză de 20 km / h;

- pe sensul de mers către Dancu, pe Calea Dacilor (DJ 249A), între orele 17.30 şi 6.45 se va circula cu restricţii de viteză de 20 km / h:

- pe sensul de mers către Dancu, pe Calea Dacilor (DJ 249A), între orele 6.45 şi 17.30, circulaţia rutieră va fi închisă, iar traficul rutier va fi deviat de la intersecţia str. Aurel Vlaicu cu str. Sf. Ioan, pe str. Sf. Ioan (DJ 249A) către DN 28, spre Tomeşti, urmând traseul pe DJ 248D, cu ieşire în DJ 249A în comuna Holboca.

Contractul de lucrări de construire aferent proiectului „Reabilitarea infrastructurii de tramvai Iaşi - Dancu” a fost semnat de primarul Mihai Chirica pe 9 iulie 2020. Primăria Municipiului Iaşi a organizat încă din luna iunie a anului 2019 licitaţia de lucrări aferente acestui proiect, însă semnarea contractului a devenit posibilă după ce, pe 25 iunie 2020, la Bucureşti, primarul Mihai Chirica şi ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei au semnat şi contractul de finanţare europeană.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Semnele alegerilor anticipate, în Republica Moldova

Radu POPESCU

Semnele alegerilor anticipate, în Republica Moldova

Dacă trăieşti în Republica Moldova şi afli că brusc se înfiinţează noi partide politice, atunci aceasta înseamnă - cu siguranţă - că ţara se pregăteşte de alegeri anticipate, chiar dacă nu toţi jucătorii politici ai momentului şi-o asumă. 

Filmuletul zilei

opinii

Un cuplu problematic

Alexandru CĂLINESCU

Un cuplu problematic

Acest delir aminteşte de campaniile frecvente în regimurile totalitare, când indezirabilii erau striviţi sub avalanşa de acuzaţii extrem de grave, ce puteau atrage condamnarea la moarte. Acum avem de-a face cu un exemplu de terorism intelectual, a cărui malignitate nu trebuie însă subestimată.

Goana după imagine şi relaţia cu spaţiul public

George PLEȘU

Goana după imagine şi relaţia cu spaţiul public

Acoperită de tăcerea asurzitoare a celei mai mari părţi din mediul universitar şi academic ieşean, agenda personală a managerului Ateneului a ajuns să ţină loc de politici culturale la Iaşi. Cu un primar aflat - la propriu - într-o permanentă goană după imagine, oportunitatea de a mai poza în faţa unui bust s-a dovedit o tentaţie irezistibilă. 

Cui prodest?

Nicolae CREŢU

Cui prodest?

Deşi eram hotărât să nu mai scriu decât poate cândva fi să se termine odată cu ea, pe o temă atât de bătătorită şi deprimantă, gândul iniţial fusese (dar nu neapărat ca titlu): cui prodest… pandemia? 

pulspulspuls

Informaţii bombă din negocierile secrete şi dure Cozet-Chirică!

Informaţii bombă din negocierile secrete şi dure Cozet-Chirică!

Să rezolvăm mai întâi, vineri fiind şi aşteptând cu toţii uichendul, o chestiune administrativă peste care s-a trecut fără nicio observaţie săptămâna asta, fie ea laudativă sau critică. 

Caricatura zilei

Mita-n mască

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.