Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Retailerul polonez de fashion Sinsay va fi prezent în proiectele Family Market, dezvoltate la Iași de compania IULIUS

GALERIE
Sinsay 01
  • Sinsay 01
- +

Sinsay va veni în premieră la Iași, cele două magazine având suprafețe de aproximativ 1.000 mp fiecare * Ambele proiecte Family Market sunt în curs de dezvoltare și vor fi inaugurate în al doilea trimestru din 2022 * Conceptul de retail integrează servicii esențiale comunităților în expansiune.

Compania IULIUS a semnat un parteneriat cu retailerul internațional de fashion & home Sinsay, care va fi prezent din al doilea trimestru al anului viitor cu magazine în fiecare dintre cele două proiecte Family Market, aflate în construcție în Iași.

Sinsay, parte a grupului polonez de modă LPP, va avea locații cu suprafețe de aproximativ 1.000 mp fiecare, oferta retailerului internațional incluzând îmbrăcăminte și accesorii pentru copii, femei și bărbați, precum și articole pentru casă și produse de înfrumusețare.

„Suntem încântați să anunțăm retailerii pe care îi aducem în mijlocul comunităților prin proiectele Family Market. Parteneriatul cu Sinsay, parte a grupului de fashion LPP din Polonia, este o premieră pentru Iași, un brand care suntem convinși că va fi primit foarte bine de publicul local. Cele două proiecte pe care le construim în comuna Miroslava și în cartierul Bucium sunt formate care au captat interesul unor mari retaileri, care vor completa mixul personalizat de servicii și produse oferit de antreprenori și producători locali. LPP este partenerul IULIUS cu un alt brand și în ansamblul mixed-use Palas Iași și ne bucură să îi fim alături în procesul de dezvoltare pe piața din România”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

„Suntem deosebit de bucuroși să extindem parteneriatul cu grupul IULIUS prin cele două noi locații Sinsay pe care le vom deschide anul viitor. După foarte multe cereri primite, este o plăcere să anunțăm deschiderea celui mai nou concept Sinsay la Iași și să fim astfel mai aproape de clienții noștri din această zonă. Credem în shoppingul de proximitate și considerăm că Family Market este un concept în care Sinsay poate să completeze mixul de produse și servicii oferite pentru a crea o destinație pentru locuitorii din jur”, a declarat Simona Filip, Leasing Manager LPP.

Despre Family Market

Family Market este cel mai nou concept de retail lansat de compania IULIUS, primele două proiecte construindu-se în prezent în două zone rezidențiale în dezvoltare din Iași (comuna Miroslava și cartierul Bucium). Proiectele au suprafețe de retail de aproximativ 6.000 mp închiriabili fiecare și reprezintă o investiție totală de peste 17 milioane de euro.

Ambele Family Market integrează un supermarket Auchan și un mix personalizat de servicii, asigurat preponderent de producători și antreprenori locali, care include de la băcănie, farmacie, librărie, spălătorie, mobile service, florărie, pet shop, coafor, până la produse pentru casă și fashion.

Proiectele vor deveni și puncte de atracție socială, fiind amenajate zone verzi și de relaxare, cu arbori maturi și alei de promenadă. În același timp, vor fi create locuri de parcare, noi conexiune și accese pietonale, prin investiții de remodelare a infrastructurii din zonă.

Despre Sinsay

Sinsay este cel mai recent brand adăugat în portofoliul grupului polonez LPP, fiind lansat în 2013. Acesta a trecut printr-un amplu proces de dezvoltare și, astăzi, gama de produse a brandului a fost completată pentru a răspunde nevoilor întregii familii.

După colecția pentru femei, cea care a lansat cu succes Sinsay, au fost lansate colecțiile: Fox & Bunny, dedicată copiilor și bebelușilor, colecția pentru bărbați, cea de articole și accesorii pentru casă, precum și cea de produse pentru înfrumusețare.

Numeroase articole din colecțiile Sinsay au etichetă Eco Aware. Este o alternativă sustenabilă, pe care Sinsay a adoptat-o pentru a ajuta la reducerea consumului de apă, energie și resurse utilizate în timpul realizării articolelor.

Sinsay a deschis recent încă 6 magazine, ajungând la 41 de magazine în România, față de cele 25 existente la sfârșitul anului trecut. LPP are până în prezent 94 de magazine în România ale celor cinci branduri din portofoliu.

Despre LPP

Grupul LPP din Polonia administrează cinci mărci - Reserved, Cropp, House, Mohito şi Sinsay - şi o reţea totală de peste 1.700 de magazine în 25 de ţări şi peste 24.000 de angajaţi în Europa, Asia şi Africa.

Compania a fost înfiinţată în anul 1991 în Gdansk, Polonia, numele actual LPP fiind un acronim după numele fondatorilor (Lubianiec, Piechocki & Partners). Astăzi, grupul este prezent şi în Germania şi în Marea Britanie, pe celebra strada Oxford Street din Londra și în cel mai mare mall din lume, Dubai Mall.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri