anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 25.06.2022

Advertorial

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA inaugurează noul corp din cadrul Campusului Medical REGINA MARIA Iași (P)

GALERIE
Reteaua de sanatate Regina Maria - Extindere clinica Iasi
 • Reteaua de sanatate Regina Maria - Extindere clinica Iasi
- +

În urma unei investiții de peste 200.000 de euro, spațiul de 1200 mp al Campusului Medical REGINA MARIA Iași s-a extins cu încă 330 mp și 11 cabinete, dintre care două cabinete de telemedicină, săli pentru recoltarea analizelor medicale și investigații medicale.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își consolidează poziția de lider în servicii de sănătate

Prin inaugurarea noului corp în cadrul Campusului Medical REGINA MARIA, Rețeaua de sănătate își extinde astfel capacitatea de a oferi servicii de specialitate pacienților din zona Modovei. Noul corp are o echipă de 29 de medici, ajungând astfel la 80 de medici și la 30 de specialități medicale, printre care pneumologie, medicina muncii și medicină internă, psihologie și psihiatrie, boli infecțioase, diabet și nutriție, alergologie, dermatologie, oncologie și obstetrică-ginecologie. În plus, pacienții au acces la un centru de imagistică, la clinica Kinetic Sport&Medicine și un laborator de biologie moleculară.

Extinderea rețelei, dezvoltarea infrastructurii medicale și a instrumentelor digitale sunt prioritățile anului 2022. Ne menținem misiunea de a oferi acces cât mai multor pacienți la un act medical de calitate. De aceea, vom continua să investim masiv pentru a contribui la consolidarea unui sistem de sănătate modern în toată țara, cu infrastructură modernă și medici extraordinari.”, a declarat Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

Campusul Medical REGINA MARIA Iași poate deservi întreaga regiune a Moldovei

Noul corp din cadrul Campusului Medical REGINA MARIA Iași se află pe Strada Grigore Ureche, nr.1, la parterul blocului Walter Mărăcineanu și este deschis pacienților între 08:00-20:00 de luni până vineri și între 08:00-14:00 în zilele de sâmbătă. Campusul Medical Iași a fost inaugurat în anul 2015 și cuprindea o policlinică cu peste 25 de specialități, un laborator propriu de analize medicale, capabil să deservească întreaga regiune a Moldovei, precum și un centru de imagistică dotat cu un aparat RMN de ultimă generație. 

În prezent, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA numără 44 de policlinici proprii la nivel național și oferă acces la peste 310 clinici partenere și peste 60 de puncte de recoltare, care contribuie la deservirea pacienților din întreaga țară cu servicii medicale de calitate.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.