anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 25.05.2022

Reţeta cu care a slăbit 50 de kilograme celebrul chef Cătălin Scărlătescu

GALERIE
Cătălin Scărlătescu
  • Cătălin Scărlătescu
- +

Cătălin Scărlătescu, îndrăgitul jurat al emisiunii "Chefi la cuţite", a ajuns la un moment dat să cântărească peste 120 de kilograme. Acesta a luat decizia de a slăbi după ce medicul său i-a spus că îşi pune sănătatea în pericol, fiind chiar aproape de moarte.

Cătălin Scărlătescu a reuşit să slăbească 52 de kilograme, după ce ajunsese să depăşească, la un moment dat, peste 120 de kilograme. Îndrăgitul jurat din emisiunea "Chefi la cuţite" a dezvăluit în mai multe apariţii TV cum a reuşit să slăbească, potrivit antena3.ro.

Primul lucru pe care l-a făcut Cătălin Scărlătescu a fost să renunţe cu totul la pâine. Astfel, a redus mult cantitatea de glucide consumate. Apoi, a început o dietă bazată aproape în totalitate pe crudidăţi. Chef Scărlătescu îi sfătuieşte pe cei care vor să slăbească în acelaşi mod să ceară întâi sfatul unui medic, înainte de a începe.

Astfel, juratul de la "Chefi la cuţite" a început să mănânce multe salate proaspete, cu castraveşi şi roşii, spanac şi ştevie, dar şi multe fructe, mere, grapefruit, prune dar şi migdale.

"Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, declara Cătălin Scărlătescu într-un interviu, imediat ce termina dieta care l-a făcut să dea jos peste 50 de kilograme.

Acesta spune că programul de slăbire se întinde pe câteva luni, chiar un an şi nu este deloc unul uşor. Se face doar sub supravegherea unui medic nutriţionist, care poate interveni dacă apar modificări ale analizelor. 

"Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete „de capul nostru'. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete, așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde", a declarat chef Scărlătescu într-o emisiune TV. 

În plus, acesta spune că a renunţat de tot la carne, alcool, dulciuri şi tutun, iar acum mănâncă doar ce găteşte, fără să mai cumpere mâncăruri preparate din comerţ.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un mai prea îndepărtat (I)

Cătălin ONOFREI

Un mai prea îndepărtat (I)

Au trecut peste trei decenii de la primele alegeri „libere”!

opinii

Papua Noua Românie

Briscan ZARA

Papua Noua Românie

Furtul şi distrugerea lucrurilor care nu-ţi aparţin sunt obiceiuri respectate cu sfinţenie de toţi aici. Fiecare dintre aceste fapte va fi recompensată cu vârf şi îndesat în lumea de apoi, deci e bine să ai cât mai multe din astea în portofoliu.

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Cristina DANILOV

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Conceptul de „violenţă de gen”, considerată a fi iniţial o chestiune de familie ce nu trebuia să iasă pe uşi şi, deci, în care nu trebuie să se intervină din afară, denumeşte azi o problemă mai largă ce pare să se fi extins, dincolo de uşa casei, pe mai multe paliere din viaţa de zi cu zi a multor femei. Prezenţa acestui tip de violenţă în relaţii de cuplu sau profesionale scoate în evidenţă, din păcate, şi mai mult imaginea femeilor aflate în situaţie de subordonare faţă de bărbaţi şi presupune asumarea relaţiilor de putere inegale din punct de vedere istoric dintre cele două genuri, prin care bărbaţii sunt legitimaţi să-şi menţină status-quo-ul de dominaţie.

Artă şi război

Mihai DORIN

Artă şi război

Războiul a fost mereu o temă de reflecţie pentru istorici şi artişti, dar şi o temă de investigaţie declarat „obiectivă” de către istorici şi asumat subiectivă de către artişti. Nu e o competţie între cele două viziuni, ci o formă de complementaritate liberă. 

pulspulspuls

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

Pentru că tot este astăzi în calendarul ortodoxiei ziua Sfântului Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat, haideţi să împărtăşim cu ocazia asta şi cu domniile voastre, iubiţi drept-credincioşi, o chestiune de care ne minunăm şi ne tot roade de mai multă vreme pe noi, iar mai nou auzim că roade şi unele feţe bisericeşti de prim rang din toată arhiepiscopia, şi nu numai. 

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

    Fotografia zilei

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.