anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 06.07.2022

Revoluție digitală în tahografe. Care software funcționează cel mai bine? (P)

GALERIE
ocrk-rozliczanie-czasu-pracy-kierowcy5 imag principala
 • ocrk-rozliczanie-czasu-pracy-kierowcy5 imag principala
- +

Introducerea tahografelor digitale pentru monitorizarea flotelor de camioane, a obligat companiile producătoare de tahografe să revoluționeze întreg sistemul și să creeze un software special pentru arhivarea și analiza datelor din foile de înregistrare și cardurile șoferilor și memoria tahografelor digitale. Fii la curent cu activitățile șoferilor și gestionează cu ușurință informațiile înregistrate cu ajutorul unui software avansat pentru descărcarea înregistrărilor șoferilor.

Tahograful digital – o inovație pentru gestionarea flotelor

Tahograful digital reprezintă un instrument pentru înregistrarea digitală a datelor șoferului și ale vehicului, date precum viteza deplasării, distanța, locația de pornire, locația de oprire, timpul de condus, activitatea și timpul de odihnă al șoferului. Toate aceste date sunt stocate în memoria tahografului și pe cardul șoferului. În același timp, tahografele digitale sunt mai dificil de manipulat, acesta fiind un beneficiu major pentru managerii flotelor de camioane în special. 

Tahograful digital este reglementat prin lege și vizează toate vehiculele comerciale ce depășesc 3,5 tone, înmatriculate pentru prima dată după 1 mai 2006. Din 1 iunie 2019, potrivit UE, toate vehiculele înmatriculate după această dată, trebuie să beneficieze de tahografie digitale inteligente, ce dispun de un modul GPS, capabil să înregistreze locația vehiculului. 

Alegerea unui software potrivit pentru descărcarea datelor 

Prin intermediul unui software special creat pentru descărcarea datelor șoferilor, managerul flotei va avea acces la toate datele înregistrate pe tahograful digital. În acest scop, a fost creat și tachograph data analyse – Tachoscan Web inelo.com. Există cu siguranță o mulțime de astfel de software-uri pe piață, însă Tachoscan Web este singurul program atât de avansat și de complex pentru analizarea datelor din foile de înregistrare, cardurilor și tahografelor șoferilor. 

Soluția de descărcare a datelor face ca gestionarea șoferilor și identificarea acestora să fie realizată în timp real, cât mai precis, oricând și oriunde, prin intermediul unui browser web. 

Beneficiile oferite tahografelor digitale și software-ul Tachoscan

Tahograful digital reprezintă o parte esențială pentru păstrarea siguranței rutiere atât naționale, cât și internaționale. De asemenea, este un instrument valoros pentru managerii de flote de transport, permițând buna aplicare a legislației din fiecare țară europeană. 

Prin utilizarea tahografului digital și analizarea datelor înregistrare prin intermediul unui software, se va îmbunătăți siguranța traficului rutier, obligând șoferii să păstreze viteza legală, cât și timpii legali de condus, pauze, odihnă și distanțe. 

Tachoscan va ajuta la creșterea productivității grație descărcărilor automate, de la distanță a informațiilor stocate. În acest fel, toate informațiile pot fi stocate în siguranță și accesate în orice moment de către persoanele competente și autoritățile statului. 

Prin intermediul software-ului de analiză, vei putea analiza la timp încălcările șoferilor. Acestea sunt afișate într-o formă cât mai clară, iar diagramele pot fi verificate pe zi, săptămânal sau lunar, cu posibilitatea editării greșelilor șoferilor atunci când aceștia selectează eronat o funcție. 

Ca și manager al flotei, vizualizarea în timp real a șoferilor și timpilor de condus, cât și pauzele de odihnă, reprezintă un lucru indispensabil pentru calcularea salariilor și remunerarea corectă a fiecărui șofer în parte. De asemenea, permite introducerea în sistem a zilelor libere, precum și a sărbătorilor legale.  

Respectarea legilor din fiecare stat european va fi mult mai ușoară prin utilizarea software-ului Tachoscan, acesta fiind actualizat constant de fiecare dată când apar noi reglementări. 

Gestionarea software-ului este extrem de benefică și simplă, după cum descriu și cei de la manager.ro și îți va permite să respecți cerințele legale aflate în vigoare în fiecare state european. Software-ul pentru gestionarea tahografului digital are posibilitatea de a transforma tahograful într-un instrument suficient de puternic pentru managerii de flote, oferind acces rapid și simplificat asupra tuturor informațiilor înregistrare. 

Crește eficiența și productivitate șoferilor prin intermediul software-ului de descărcare a tahografului de la distanță.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre cotele de gen

Despre cotele de gen

În principiu, nu ar trebui să ne iluzionăm că introducerea cotelor de gen ar perturba prea mult mecanismele clientelare care continuă să inspire, în România, recrutarea şi promovarea politică.

opinii

Noaptea de Sânziene

Florin CÎNTIC

Noaptea de Sânziene

Într-un răspuns adresat lui Şerban Cioculescu, care criticase Itinerariul său spiritual, Mircea Eliade spunea: „nu scriem un tratat asupra esenţei funcţiunilor spirituale; ci trasăm linii de orientare pe o hartă nelămurită”. Şi noi.

Visez, scriu... (I)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Visez, scriu... (I)

Odată cu vârsta caut tot mai abitir lucrurile vechi, trecute şi aflate în derivă. Visez, scriu. Constat tot mai clar chestiunea asta. Mai bine zis, mai evident, mai pregnant, căci clar nu e nicidecum. Ba chiar înceţoşat, ca prin sită. 

Vacanţele muzicale de la Piatra Neamţ (I)

Alex VASILIU

Vacanţele muzicale de la Piatra Neamţ (I)

Însemnările de astăzi pot începe cu o întrebare: este bine că există pe meleagurile româneşti atâtea festivaluri? Răspunsul nu poate fi, în principiu, decât afirmativ. Deşi inflaţia acestor întâmplări (şi în domeniul artistic) poate slăbi interesul publicului, care nu mai percepe la adevăratele dimensiuni semnificaţiile de eveniment, există spaţiu de desfăşurare pentru oricine are idei interesante, originale.

pulspulspuls

Hopa: se conturează un tandem surpriză în politichia mâloasă de Bahlui!

Hopa: se conturează un tandem surpriză în politichia mâloasă de Bahlui!

Vă povesteam noi ieri aicea, stimaţi telespectatori, despre cum au apărut pe piaţa politichiei de Bahlui primele semne ale conturării unui viitor tandem de candidaturi Cejău-Premărie, în persoanele stimabililor Măricel-Mihăiţă. 

Caricatura zilei

La umplut piscina

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.