Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.12.2023

Revoluție digitală în tahografe. Care software funcționează cel mai bine? (P)

GALERIE
ocrk-rozliczanie-czasu-pracy-kierowcy5 imag principala
  • ocrk-rozliczanie-czasu-pracy-kierowcy5 imag principala
- +

Introducerea tahografelor digitale pentru monitorizarea flotelor de camioane, a obligat companiile producătoare de tahografe să revoluționeze întreg sistemul și să creeze un software special pentru arhivarea și analiza datelor din foile de înregistrare și cardurile șoferilor și memoria tahografelor digitale. Fii la curent cu activitățile șoferilor și gestionează cu ușurință informațiile înregistrate cu ajutorul unui software avansat pentru descărcarea înregistrărilor șoferilor.

Tahograful digital – o inovație pentru gestionarea flotelor

Tahograful digital reprezintă un instrument pentru înregistrarea digitală a datelor șoferului și ale vehicului, date precum viteza deplasării, distanța, locația de pornire, locația de oprire, timpul de condus, activitatea și timpul de odihnă al șoferului. Toate aceste date sunt stocate în memoria tahografului și pe cardul șoferului. În același timp, tahografele digitale sunt mai dificil de manipulat, acesta fiind un beneficiu major pentru managerii flotelor de camioane în special. 

Tahograful digital este reglementat prin lege și vizează toate vehiculele comerciale ce depășesc 3,5 tone, înmatriculate pentru prima dată după 1 mai 2006. Din 1 iunie 2019, potrivit UE, toate vehiculele înmatriculate după această dată, trebuie să beneficieze de tahografie digitale inteligente, ce dispun de un modul GPS, capabil să înregistreze locația vehiculului. 

Alegerea unui software potrivit pentru descărcarea datelor 

Prin intermediul unui software special creat pentru descărcarea datelor șoferilor, managerul flotei va avea acces la toate datele înregistrate pe tahograful digital. În acest scop, a fost creat și tachograph data analyse – Tachoscan Web inelo.com. Există cu siguranță o mulțime de astfel de software-uri pe piață, însă Tachoscan Web este singurul program atât de avansat și de complex pentru analizarea datelor din foile de înregistrare, cardurilor și tahografelor șoferilor. 

Soluția de descărcare a datelor face ca gestionarea șoferilor și identificarea acestora să fie realizată în timp real, cât mai precis, oricând și oriunde, prin intermediul unui browser web. 

Beneficiile oferite tahografelor digitale și software-ul Tachoscan

Tahograful digital reprezintă o parte esențială pentru păstrarea siguranței rutiere atât naționale, cât și internaționale. De asemenea, este un instrument valoros pentru managerii de flote de transport, permițând buna aplicare a legislației din fiecare țară europeană. 

Prin utilizarea tahografului digital și analizarea datelor înregistrare prin intermediul unui software, se va îmbunătăți siguranța traficului rutier, obligând șoferii să păstreze viteza legală, cât și timpii legali de condus, pauze, odihnă și distanțe. 

Tachoscan va ajuta la creșterea productivității grație descărcărilor automate, de la distanță a informațiilor stocate. În acest fel, toate informațiile pot fi stocate în siguranță și accesate în orice moment de către persoanele competente și autoritățile statului. 

Prin intermediul software-ului de analiză, vei putea analiza la timp încălcările șoferilor. Acestea sunt afișate într-o formă cât mai clară, iar diagramele pot fi verificate pe zi, săptămânal sau lunar, cu posibilitatea editării greșelilor șoferilor atunci când aceștia selectează eronat o funcție. 

Ca și manager al flotei, vizualizarea în timp real a șoferilor și timpilor de condus, cât și pauzele de odihnă, reprezintă un lucru indispensabil pentru calcularea salariilor și remunerarea corectă a fiecărui șofer în parte. De asemenea, permite introducerea în sistem a zilelor libere, precum și a sărbătorilor legale.  

Respectarea legilor din fiecare stat european va fi mult mai ușoară prin utilizarea software-ului Tachoscan, acesta fiind actualizat constant de fiecare dată când apar noi reglementări. 

Gestionarea software-ului este extrem de benefică și simplă, după cum descriu și cei de la manager.ro și îți va permite să respecți cerințele legale aflate în vigoare în fiecare state european. Software-ul pentru gestionarea tahografului digital are posibilitatea de a transforma tahograful într-un instrument suficient de puternic pentru managerii de flote, oferind acces rapid și simplificat asupra tuturor informațiilor înregistrare. 

Crește eficiența și productivitate șoferilor prin intermediul software-ului de descărcare a tahografului de la distanță.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Încă o bătaie de joc la adresa culturii ieşene: cazul Baia Turcească

Încă o bătaie de joc la adresa culturii ieşene: cazul Baia Turcească

Un caz şcoală despre cât preţ pune primarul Mihai Chirica pe interesul Iaşului şi al ieşenilor şi cât contează pentru el sintagma Iaşul – Capitala Culturală a României, de care, de altfel, abuzează în discursuri publice până la saţietate. E vorba de cazul Baia Turcească.

opinii

Prima carte a lui Andrei Pleșu

Alexandru CĂLINESCU

Prima carte a lui Andrei Pleșu

Fapt este că tânărul Pleșu se mișca dezinvolt nu numai în zona artelor plastice. dar și în teritoriul literaturii sau în acela al filosofiei. Teoretiza reușind să evite ariditatea conceptuală, era erudit fără pedanterie, scria de pe atunci admirabil, în egală măsură nuanțat și precis. Sunt pagini pe care, dacă îmi este permis să fac o supoziție, cred că le-ar semna și astăzi.

Jurnalul lui Asachi (7)

Neculai SEGHEDIN

Jurnalul lui Asachi (7)

Puțină lume poate reproduce un vers din Asachi, sau un titlu din opera acestuia. Puțini dintre noi știm ce a făcut, de fapt, Asachi în cultura română. Cu toate acestea, Asachi are o mare valoare simbolică, este un bun național, un blazon al culturii noastre, fiind, pur și simplu, …Asachi!

Propovăduirea Evangheliei în patru timpi (II)

pr. Constantin STURZU

Propovăduirea Evangheliei în patru timpi (II)

Următoarea „mişcare”, cea de a treia, este cea mai delicată şi necesită multă îndrăzneală. Vedem că Hristos nu-l cruţă deloc pe acel tânăr evlavios şi râvnitor, ci îi pune în faţă o alegere mai mult decât incomodă: aceea de a-şi vinde averea, de a împărţi totul săracilor şi de a urma cu totul Fiului lui Dumnezeu. 

pulspulspuls

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Una tare pe azi, stimaţi telespectatori: voi ştiţi care este ultimul zvon ce tropăie băţos prin politichia mâloasă de Bahlui de sar stropi murdari în toate derecţiile, inclusiv pe pereţii cei galbeni ai sediului proaspăt văruit din Podu Roş? 

Caricatura zilei

Drona cu bunătăți

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca autoritatile au fost pregatite pentru prima zapada care a cazut in judetul Iasi in aceasta toamna?

vezi raspunsuri