Rezervările pe Airbnb au crescut cu 52% odată cu creşterea numărului de persoane vaccinate
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 23.06.2021

Rezervările pe Airbnb au crescut cu 52% odată cu creşterea numărului de persoane vaccinate

GALERIE
Airbnb
  • Airbnb
- +

Rezervările brute ale Airbnb au crescut cu 52% în primul trimestru, la 10,29 miliarde de dolari, depăşind estimările analiştilor, de 6,93 miliarde de dolari, datorită vaccinărilor pentru Covid-19 şi relaxării restricţiilor, care i-au încurajat pe oameni să îşi programeze vacanţele, transmite Reuters.

"Pentru oaspeţii cu vârste de peste 60 de ani din SUA, care au fost printre primele grupuri care au beneficiat de lansarea vaccinurilor, căutările pe platforma noastră pentru călătorii de vară au crescut cu peste 60% între februarie şi martie 2021", a spus Airbnb.

Compania din San Francisco se aşteaptă ca veniturile din al doilea trimestru să fie similare nivelurilor din 2019, dar a adăugat că este prea devreme pentru a anticipa dacă recuperarea va continua în acelaşi ritm în a doua jumătate a anului 2021. Airbnb a rezistat pandemiei mai bine decât companiile rivale, pe măsură ce oamenii s-au orientat spre oferta sa de spaţii şi locaţii mai mari, departe de marile oraşe, în era distanţării sociale.

Compania a înregistrat o creştere a rezervărilor în Marea Britanie, după ce guvernul a stabilit în februarie planuri de ieşire din carantină, în timp ce relaxarea restricţiilor de călătorie în Franţa la începutul acestei luni a mărit cererea.

Cererea ar putea accelera în iunie, întrucât Comisia Europeană a recomandat reducerea restricţiilor de călătorie luna viitoare, pentru a permite călătorilor străini din mai multe ţări să intre în bloc.

Veniturile Airbnb au crescut cu 5,4%, până la 886,9 milioane de dolari, în primul trimestru încheiat la 31 martie, depăşind estimările de 714,4 milioane de dolari, conform datelor Refinitiv IBES.

Pierderea ajustată înainte de dobânzi, impozite, amortizare şi amortizare s-a redus la 59 milioane dolari, de la 334 milioane dolari cu un an mai devreme, în mare parte datorită reducerii costurilor.

Cititi si: Şeful Airbnb: Călătoriile nu vor mai reveni niciodată la cum erau înainte de pandemia de coronavirus

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vocile Europei

Lucian DÎRDALA

Vocile Europei

Pentru ca proiectul CVE să nu eşueze în irelevanţă, toate vocile Europei, inclusiv cele care displac establishment-ului de la Bruxelles, trebuie să se poată face auzite.

Filmuletul zilei

opinii

Uitarea vinovată: Pogromul de la Iaşi (I)

Florin CÎNTIC

Uitarea vinovată: Pogromul de la Iaşi (I)

Ca ieşean, simt nevoia acum, la opt decenii de la acele evenimente tragice, să meditez la ce înseamnă rana istorică a pogromului pentru memoria noastră. Cu îngăduinţa cititorilor mei, voi relua, în trei episoade, cele câteva lucruri pe care am găsit de cuviinţă să le scriu în anii din urmă, tot aici, pe acest subiect greu de epuizat.

Domnul Savaste

Radu PĂRPĂUȚĂ

Domnul Savaste

Lumea asta formată din oameni - era convins domnul Savaste - e singurul lucru care nu se poate lăsa în urmă. Ea este ceea ce ne ajunge întotdeauna. Voia să spună realitatea, nu lumea, - înţelegeam eu. Şi - mai zicea domnul Savaste - toată lumea e bună sau rea după împrejurări. „Bunioară, eu: beau şi fac urât, altădată beau şi sunt ca pâinea caldă - mă ştiu toţi copiii din cartier. De la BPR (aşa zicea el la Bodega Podu Roş) şi până acasă am juma de kilometru - la toţi le dau bomboane. Anume îmi ies dracii înainte, că ştiu că eu cumpăr bomboane pentru ei. Na!”

Muzică de toate felurile?

Alex VASILIU

Muzică de toate felurile?

Iată o întrebare ce îşi merită răspunsul ambivalent: da şi nu. 

pulspulspuls

Întrebarea dimineţii: au fost sau n-au fost mascaţii la ficiorul premarelui niţos?

Întrebarea dimineţii: au fost sau n-au fost mascaţii la ficiorul premarelui niţos?

Fierbe piaţa politichiei liberale de câteva zile încoa’, stimaţi telespectatori, toţi întrebându-se dacă e adevărat au ba ceea ce se tot aude din ce în ce mai insistent şi mai cu detalii picante: au fost au ba zilele trecute mascaţii de la Ţaigheria din Copou acasă la ficiorul premarelui Niţos, cel la care ar fi ajuns felia cea mai groasă din caşcavalul afacerii schimbului de terenuri în care e băgat şi Peni Hill de la Iaşi? 

Caricatura zilei

Tort imobiliar

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.