Rezultate de excepție ale ENPI Iași la întrecerea pentru calificarea sportivilor la etapa finală a campionatelor naționale
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 23.04.2021

Rezultate de excepție ale ENPI Iași la întrecerea pentru calificarea sportivilor la etapa finală a campionatelor naționale

GALERIE
87330737_1431093190385132_2862645898066788352_n
 • 87330737_1431093190385132_2862645898066788352_n
- +

În perioada 21 – 23 februarie 2020 a avut loc în comuna Tomești, jud. Iași, zona Moldova la Karate Tradițional – organizator C.S. Dojo ZANSHIN, competiție ce a vizat calificarea sportivilor pentru etapa finală a campionatelor naționale la această disciplină sportivă ce se va desfășura la Deva în luna aprilie.

La această competiție au fost prezente 20 de cluburi din Moldova afiliate la Federația Română de Karate Tradițional și 190 de sportivi la toate probele.

Rezultate obținute:

 1. MUNTEANU PATRICK:  loc 1 – kumite și loc 5 – kata                            
 2. DAVID GRIGORE: loc 3 – kata și loc 5 – kumite              
 3. PINTEA RAREȘ: loc 5 – kumite
 4. ANUȚA FLAVIAN: loc 1 – kata
 5. PRICOP ALEXANDRU: loc 5 – kumite
 6. CÎRLESCU RAUL: loc 5 – kata

De menționat că pepiniera copiilor viitori campioni este asigurată de antrenorii clubului ENPI – cu state vechi în performanțe sportive: Răzvan Popa, Dragoș Bălăiasa și Bianca Balaur.                             

SPONSORII C.S. ENPI IASI: PALAS-IAȘI, MEGA-AUTO-IAȘI, Restaurant BLUE-AQUA, INBIT IAȘI, RODOTEX IAȘI, C.O.S. LABORATORIES-IAȘI.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Florin NICULA

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Aceleaşi idei au fost rostogolite de la un buget la altul de Mihai Chirica, doar că acum nu a mai fost consensul de altădată.

Filmuletul zilei

opinii

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Alexandru CĂLINESCU

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Scrisă alert, fructificând o documentaţie impresionantă (studiul a avut o primă ediţie apărută în 2016 la editura americană Common Ground), exploatând inteligent o ipoteză de lucru ce se dovedeşte fertilă, cartea Marianei Neţ ne oferă o lectură pasionantă. Este, fără dublii, unul dintre evenimentele editoriale ale acestui an.

Vuia (III)

Neculai SEGHEDIN

Vuia (III)

Biograful oficial al lui Traian Vuia a fost inginerul George Lipovan (1905-1972). Acesta a studiat la Şcoala Politehnică din Timişoara, Universitatea din Paris, şcoala de jurnalişti din Paris şi la şcoala militară aeronautică din Bucureşti. În 1925, Lipovan pleacă la Paris, unde îl întâlneşte pe Vuia, de care îl va lega o puternică relaţie de prietenie, dovadă fiind îndelungata corespondenţă dintre cei doi. Lui Lipovan îi datorăm seria de cărţi dedicate lui Vuia, bazate pe mărturiile inventatorului şi pe propriile sale cercetări documentare.

Competiţia mare

Nicolae CREŢU

Competiţia mare

Viaţa însăşi este, desigur, şi competiţie: dar înţelegând prin asta, din perspectiva valorilor omului (care îl disting de animalitate), nu malthusiana sfâşiere de homo hominilupus, ci un spirit al emulaţiei meritocrate definit prin fair play. Metaforism sportiv, da: fără „dopaj”, nici blaturi sau „arbitri” părtinitori, corupţi, fără trucaje şi măsluiri. 

pulspulspuls

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

O boare de semne de îngrijorare cică ar fi trecut zilele asteape deasupra viilor politice româneşti şi ieşene, stimaţi telespectatori, după ce pe piaţă ar fi apărut datele singurului sondaj politic credibil de la alegeri încoace. Iar acolo curioşii au putut vedea, cu oarecare surprindere, evident, că AUR a trecut sesizabil peste USR. 

Caricatura zilei

A avea sau a nu avea amendamente

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.