anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Eveniment

Rezultate remarcabile obtinute de sportivii Asociatiei Sportive Imperial Iasi şi Buzau

GALERIE
logo imperialFullSizeRender (1)Poza principala Avram Raluca - Melentii Alexei_DSC6706_DSC671264690_ballet-class35063490DSC_0637goc13_prs_1185ps-(ZF-9716-76320-1-001) (1)goc15_k2s0137ak-(ZF-4922-68543-1-001)IMG_0913IMG_0916IMG_0917IMG_0982IMG_1449IMG_1471IMG_1472IMG_1480IMG_1486IMG_1656
 • logo imperial
 • FullSizeRender (1)
 • Poza principala Avram Raluca - Melentii Alexei
 • _DSC6706
 • _DSC6712
 • 64690_ballet-class
 • 35063490
 • DSC_0637
 • goc13_prs_1185ps-(ZF-9716-76320-1-001) (1)
 • goc15_k2s0137ak-(ZF-4922-68543-1-001)
 • IMG_0913
 • IMG_0916
 • IMG_0917
 • IMG_0982
 • IMG_1449
 • IMG_1471
 • IMG_1472
 • IMG_1480
 • IMG_1486
 • IMG_1656
- +

In weekendul 14 - 15 noiembrie 2015, la Sala Siderurgistului din  Galati  s-a desfăşurat Cupa    Memoriala „Daniel Nechita” unde sportivii  Asociatiei  Sportive  Imperial Iasi şi Buzau au obtinut rezultate remarcabile:
La categoria de varsta 19-34 ani ,sectiunea Open standard perechea Alexei Melentii si Raluca Avram - s-a clasat pe locul 2 din 17 perechi participante.

La sectiunea Open latino Alin Ion - Daniela Vasile - a obtinut locul 2 din 14 perechi.

Perechile clubului Imperial s-au impus si la categoriile de debutanti 8 - 9 ani:                                                                                                                                                    Cosmin Găluscă & Teodora Giugula - locul 3 ,la 1 dans din 18 perechi  si locul 7 din 19 la doua dansuri.
Luca Pipa & Maya Popescu - locul 4  iar la doua dansuri au obinut locul 10.

Formaţia de fete "Imperial" a primit medalia de aur la secţiunea latino, categoria de vârstă 10 - 12 ani.

Ne bucurăm că şi această ediţie a competiţiei de la Galati s-a ridicat la nivelul aşteptărilor noastre, atât a sportivilor, cât şi a noastră, a antrenorilor. Implicarea şi dăruirea sportivilor noştri în dansul sportiv de performanţă a fost şi a rămas una totală. Antrenamentele multiple şi susţinute, multele ore de muncă, sacrificiile din viaţa personală, au dat roade.” au declarat antrenorii Georgiana şi Adrian Ciutoiu.

Asociaţia Club de Dans Sportiv ”Imperial” a luat fiinţă în anul 2005 din dorinţa a doi sportivi ieşeni de a oferi copiilor, tinerilor şi tuturor iubitorilor de dans o nouă abordare şi perspectivă asupra minunatei lumi a dansului sportiv. Prin intermediul bogatei cariere sportive, sportivii activi Georgiana şi Adrian Ciutoiu au pus bazele Asociaţiei Club de Dans Sportiv ”Imperial” în luna mai 2005. În acelaşi an, clubul a fost afiliat la Federaţia Română de Dans Sportiv sub egida căreia îşi desfăşoară activitatea şi astăzi.

Anul 2014 a adus o importantă schimbare în cadrul asociaţiei sportive, Clubul Alegretto din Buzău îşi schimbă denumirea în IMPERIAL, Imperial Dance School, şi se înfiinţează la Fagaraş primul club de dans din acest oraş tot de către Imperial.  În toate cele 3 localităţi în care activează Asociaţia Imperial,  performanţa şi rezultate remarcabile atât la nivel naţional cât şi internaţional, sunt cartea de vizita a  IMPERIAL DANCE SCHOOL.
Asociaţia Club de Dans Sportiv ”Imperial” organizează  periodic seminarii cu antrenori străini de nivel international ,recunoscute de Federatia Romana de Dans Sportiv, la care participă sportivi atât din ţară, cât şi străinatate. Echipa  de antrenori si instructori ai Imperial Dance School, este condusa de technicieni de renume mondial precum perechea multipla campiona mondiala  Benedetto Ferruggia si Claudia Kohler, la sectiunea standard si  vicecampionii europeni Gabrielle Gofredo şi Anna Matus, la sectiunea latino

Atât colaborarea fructuoasă pe care coregrafa clubului ”Imperial”, Georgiana Ciutoiu, a avut-o cu Opera Naţională din Iaşi pentru piesa ”La Traviatta”, cât şi rezultatele şi aprecierile dansatorilor ieşeni la cele mai importante evenimente de dans din lume, sunt o confirmare a muncii şi efortului depus de întreaga echipă a Clubului Imperial pentru a transforma Iaşul într-un puternic centru cultural al dansului la nivel naţional şi, de ce nu, la nivel internaţional”, ne-a declarat domnul Adrian Ciutoiu, preşedinte al Asociaţiei Club de Dans Sportiv ”Imperial”.

     Din luna decembrie, Imperial Dance School Iasi, dar si Buzau asteapta toti doritorii de dans sportiv in noile locatii de antrenament, ce ofera spatii generoase special gandite si amenajate pentru dans sportiv, cu sali de balet, pregatire fizica, si nu numai .
   „In Iasi ii asteptam pe toti doritorii de dans in locatia din incinta Tamaz (Frigocarne) fosta sala de catarari pentru a descoperi o locatie de vis ce reuneste sub aceeasi cupola toate stilurile de dans si nu numai ” a declarat Adrian Ciutoiu, presedinte Asociatia Sportiva Imperial.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O idee pentru Legea învăţământului superior

Ioan Alexandru TOFAN

O idee pentru Legea învăţământului superior

Ceea ce lipsea, acum 145 de ani, învăţământului superior românesc, era o veritabilă comunitate academică, o formă vie de interacţiune şi dezbatere între membrii breslei învăţătorilor. Cam asta lipseşte şi acum. Suntem prieteni între noi, ne sunăm şi ne vedem din când în când, mai organizăm conferinţe şi colocvii, scriem în aceleaşi reviste şi, rar, ne recenzăm cărţile. Tot din prietenie, mai degrabă. Dar instituţiile unde ne petrecem mare parte a zilei, Universităţile patriei, nu par a se hrăni, cum ar fi normal, din prieteniile noastre.

opinii

Nebuna de la Rhornfield Hall

Codrin Liviu CUȚITARU

Nebuna de la Rhornfield Hall

Meritul „intertextului” lui Jean Rhys este acela de a reconfigura un personaj schematic (în forma sa iniţială) şi de a-i conferi dimensiune psihologică. Fantoma lunatică „Bertha” devine, în acest roman postmodern, sensibila şi nevropata „Antoinette”, victima unui univers rigid şi extrem de neconcesiv cu inadaptaţii.

Criză majoră de încredere în politicienii români

Dan TAPALAGA

Criză majoră de încredere în politicienii români

Lipsa cronică de încredere în liderii politici şi în actualul sistem de partide nu anunţă nimic bun. În momente de criză economică majoră, în situaţia în care inflaţia va muşca şi mai tare din puterea de cumpărare, pe fondul stării generale de iritare amplificate de războiul din Ucraina, este nevoie doar de o scânteie şi butoiul cu pulbere riscă să sară în aer provocând explozii sociale în lanţ.

Călăreţul de aramă: Occidentul şi neliniştea rusă

Ioan STANOMIR

Călăreţul de aramă: Occidentul şi neliniştea rusă

Nici o altă întrebare nu este mai obsedantă în istoria intelectuală a Rusiei decât cea care priveşte propria ei identitate. De trei secole, din clipa în care Petru cel Mare a acordat Moscovei hlamida imperială, Rusia se află prinsă în acest dialog frenetic cu Occidentul. În această oglindă pe care i-o întinde civilizaţia pe care o imită, dar şi pe care o detestă, Rusia îşi poate contempla propriul chip.

pulspulspuls

Un scenariu în care MRU ar împuşca mai mulţi iepuri dintr-o lovitură

Un scenariu în care MRU ar împuşca mai mulţi iepuri dintr-o lovitură

Aşadar, numai ce s-a vorbit la Şcoala politică de vară de pe Bahlui despre şansele fostului premier MRU la candidatura pentru funcţia supremă în târg, că au şi apărut două căi divergente în parcursul său ipotetic. 

Caricatura zilei

Isărescu și calul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.