Ridicăm standardele: noul ansamblu de apartamente Premium cu pachete de dotări - unicat în piață - pentru locuințe care respiră! (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Ridicăm standardele: noul ansamblu de apartamente Premium cu pachete de dotări - unicat în piață - pentru locuințe care respiră! (P)

GALERIE
1 - UR locuinte care respira BRAND 32 - UR vizual 3 valori 1x1 A + VFM emb 2 1x13 - UR - slide Sf Andrei 2b4 - UR - slide Sf Andrei 15 - UR - slide Sf Andrei 4
 • 1 - UR locuinte care respira BRAND 3
 • 2 - UR vizual 3 valori 1x1 A + VFM emb 2 1x1
 • 3 - UR - slide Sf Andrei 2b
 • 4 - UR - slide Sf Andrei 1
 • 5 - UR - slide Sf Andrei 4
- +

Înțelegem, acum mai mult ca oricând, importanta aerului pe care îl respirăm. Locuința este locul sigur în care ne retragem, în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului, iar calitatea aerului ne influențează sănătatea: pe termen scurt prin cum ne simțim, cum ne odihnim, prin evitarea gripelor, răcelilor, alergiilor, iar pe termen lung prin evitarea bolilor cronice grave cauzate de poluarea cu praf, particule fine ( PM10, 2,5), radon, substanțe organice volatile (VOC).

Ventilarea cu filtrarea-purificarea aerului care pătrunde în locuință este o soluție care asigură pe termen lung sănătatea fiecărei familii, iar locuința nepoluată va deveni cea mai râvnita soluție locativă.

Este evident, locuințele actuale sunt construite, în mod justificat, pentru a fi mai etanșe ca niciodată. În încercarea de a minimiza pierderile de căldură și costurile cu energia s-a ajuns la o izolare aproape perfectă a acestora, blocând orice aport de aer proaspăt și o mișcare naturală a acestuia. În astfel de circumstanţe, ventilaţia naturală nu oferă suficient aport de aer proaspăt și nici eliminarea aerului viciat, încărcat de umezeală, dioxid de carbon și alți poluanți interiori.

Controlul ventilației rezidențiale - îmbunătățește calitatea vieții!

Petrecem peste 80% din timp în interior iar calitatea aerului are un impact major asupra sănătății noastre. Oboseala, durerea de cap și alte simptome neplăcute sunt primii indicatori ai impactului negativ al aerului viciat asupra sănătăţii noastre, dar rareori oamenii conștientizează și asociază aceste situații cu ventilația insuficientă. (vezi mai mult Necesitatea ventilației...)

Însă, dincolo de a fi un lux, ci mai degrabă o necesitate, integrarea și controlul ventilației rezidențiale semi-centralizate, individualizate ne oferă un remediu împotriva apariției aerului viciat, a unei calității slabe a acestuia. Cu ventilația rezidențială de confort, mediul din interiorul celor patru pereți devine mult mai plăcut și calitatea vieții este îmbunătățită, asigurându-ne conținutul ideal de oxigen și umiditate în propriul apartament.

Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Ne preocupă cum vor trăi clienții noștri, pentru care, cu atât mai mult în contextul actual, asigurăm dotări pentru condiții superioare de calitate a mediului fiecărei locuințe:

IZOLAȚIE - confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu vată bazaltică, încălzire în pardoseală UPONOR, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE -  filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului NOVINGAIR (România - Germania - Italia);

AUTOMATIZARE -  sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.

UNIQUE Residence Sf.Andrei - Good Value for Money:

    •  cu pachete de dotări - echipare unicat în piață - pentru locuințe care respiră;

    •  include dotări și facilități extinse în prețul apartamentului;

    •  randament investițional imobiliar superior.

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Detalii despre proiect și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce vacanţele în Grecia ar trebui interzise? Urlă toată ţara!

Dan CONSTANTIN

De ce vacanţele în Grecia ar trebui interzise? Urlă toată ţara!

Câteva idei despre preocupările estivale ale politicienilor  

Filmuletul zilei

opinii

Limaxul „spaniol” şi corectitudinea politică

Michael ASTNER

Limaxul „spaniol” şi corectitudinea politică

În loc de prefaţă, două însemnări de jurnal amnăşan.  

România lui Salvador Dali

Nichita DANILOV

România lui Salvador Dali

În Sectorul I al capitalei ne aflăm în plin surrealism. De fapt, acolo are loc un experiment, un performance făcut la o scară atât de mare, încât ar invidia-o orice performer. Căci, conform datelor statistice, Sectorul I al capitalei are în jur de 255.000 de suflete înregistrate oficial. 255 000 e cifră, pe care o poate lua în calcul chiar şi Big Data, care operează cu cifrele de ordinul sutelor de milioane şi chiar al miliardelor.

Pandemie şi senzualitate

Dana ȚABREA

Pandemie şi senzualitate

Deşi cu trimiteri evidente la carnal, spectacolul în regia lui Radu Afrim care-a câştigat premiul Uniter e poematic. Textul degajă senzualitate, imaginile video completează scenicul împlinit de trupesc cu peisaje umane caleidoscopice, reliefate prin efecte. Povestea se ţese din fragmente, cu actori care îşi expun umanitatea pe scenă sau ecran, care îşi ascund ori revelează inima, corporalitatea. Sunt foarte multe roluri, diverse, de compunere excentrică sau mai palpabile, pe adâncime sau mai exterioare, unele mai teatrale, altele filmice. În schimb, situaţiile scenice se volatilizează voit, într-un întreg fluid, eterizat, sub semnul unei detaşări implicate.

pulspulspuls

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Redacția

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Iată, dragi studenţi şi stimabili profesori, fie că l-aţi votat, fie că nu, domn rector Tudorel a trecut la alt nivel (ca să producem şi-o rimă), când vine vorba despre sine. Concret, mai nou scrie despre el însuşi, când vine vorba, la persoana a treia. 

Caricatura zilei

Bumerang

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.