anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial

Ridicăm standardele: noul ansamblu de apartamente Premium cu pachete de dotări - unicat în piață - pentru locuințe care respiră! (P)

GALERIE
1 - UR locuinte care respira BRAND 32 - UR vizual 3 valori 1x1 A + VFM emb 2 1x13 - UR - slide Sf Andrei 2b4 - UR - slide Sf Andrei 15 - UR - slide Sf Andrei 4
 • 1 - UR locuinte care respira BRAND 3
 • 2 - UR vizual 3 valori 1x1 A + VFM emb 2 1x1
 • 3 - UR - slide Sf Andrei 2b
 • 4 - UR - slide Sf Andrei 1
 • 5 - UR - slide Sf Andrei 4
- +

Înțelegem, acum mai mult ca oricând, importanta aerului pe care îl respirăm. Locuința este locul sigur în care ne retragem, în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului, iar calitatea aerului ne influențează sănătatea: pe termen scurt prin cum ne simțim, cum ne odihnim, prin evitarea gripelor, răcelilor, alergiilor, iar pe termen lung prin evitarea bolilor cronice grave cauzate de poluarea cu praf, particule fine ( PM10, 2,5), radon, substanțe organice volatile (VOC).

Ventilarea cu filtrarea-purificarea aerului care pătrunde în locuință este o soluție care asigură pe termen lung sănătatea fiecărei familii, iar locuința nepoluată va deveni cea mai râvnita soluție locativă.

Este evident, locuințele actuale sunt construite, în mod justificat, pentru a fi mai etanșe ca niciodată. În încercarea de a minimiza pierderile de căldură și costurile cu energia s-a ajuns la o izolare aproape perfectă a acestora, blocând orice aport de aer proaspăt și o mișcare naturală a acestuia. În astfel de circumstanţe, ventilaţia naturală nu oferă suficient aport de aer proaspăt și nici eliminarea aerului viciat, încărcat de umezeală, dioxid de carbon și alți poluanți interiori.

Controlul ventilației rezidențiale - îmbunătățește calitatea vieții!

Petrecem peste 80% din timp în interior iar calitatea aerului are un impact major asupra sănătății noastre. Oboseala, durerea de cap și alte simptome neplăcute sunt primii indicatori ai impactului negativ al aerului viciat asupra sănătăţii noastre, dar rareori oamenii conștientizează și asociază aceste situații cu ventilația insuficientă. (vezi mai mult Necesitatea ventilației...)

Însă, dincolo de a fi un lux, ci mai degrabă o necesitate, integrarea și controlul ventilației rezidențiale semi-centralizate, individualizate ne oferă un remediu împotriva apariției aerului viciat, a unei calității slabe a acestuia. Cu ventilația rezidențială de confort, mediul din interiorul celor patru pereți devine mult mai plăcut și calitatea vieții este îmbunătățită, asigurându-ne conținutul ideal de oxigen și umiditate în propriul apartament.

Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Ne preocupă cum vor trăi clienții noștri, pentru care, cu atât mai mult în contextul actual, asigurăm dotări pentru condiții superioare de calitate a mediului fiecărei locuințe:

IZOLAȚIE - confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu vată bazaltică, încălzire în pardoseală UPONOR, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE -  filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului NOVINGAIR (România - Germania - Italia);

AUTOMATIZARE -  sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.

UNIQUE Residence Sf.Andrei - Good Value for Money:

    •  cu pachete de dotări - echipare unicat în piață - pentru locuințe care respiră;

    •  include dotări și facilități extinse în prețul apartamentului;

    •  randament investițional imobiliar superior.

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Detalii despre proiect și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spaima Constituţiei

Cătălin ONOFREI

Spaima Constituţiei

Asta-i pohta ce-au pohtit?

opinii

Omnia Vincit Amor

Florin CÎNTIC

Omnia Vincit Amor

Ca cercetător care a lucrat pe arhiva Mircea Eliade existentă la Colecţiile Speciale ale bibliotecii Regenstein a Universităţii din Chicago, mă întreb în fiecare an, pe 22 aprilie, ce mai rămâne din amintirea marelui istoric al religiilor azi, când discursul demolator este atât de hotărât cu predecesorii „incorecţi politic”. Însă, oricât de înverşunaţi ar fi detractorii lui, un singur lucru nu i-l pot lua: iubirea pe care i-a purtat-o Christinel.

Dorul şi amintirea de-a pururi

Grigore ILISEI

Dorul şi amintirea de-a pururi

În acest Floral 2022, în ziua de 18, cu 80 de ani în urmă, a venit pe lume în Bălăbăneşti, judeţul Covurlui, Ecaterina Şerbu, din 22 noiembrie 1965 Ecaterina Ilisei. S-a petrecut acea naştere de prunc în locul cu pricina, pentru că aici, în aşezarea dintre dealuri şi văi ameţitoare, îi duseseră soarta şi misia pe Constantin Şerbu, subofiţer de jandarmi şi şef de post, şi pe soţia lui Aneta, născută Moldoveanu, din părţile Constanţei, părinţii Ecaterinei. 

Enescu în presa română (I)

Alex VASILIU

Enescu în presa română (I)

Selecţii din interviurile acordate în România de George Enescu au fost publicate sporadic de-a lungul timpului, însă muzicologul şi compozitorul Laura Manolache a avut iniţiativa ordonării cronologice în două volume a unui număr impresionant de răspunsuri la întrebările jurnaliştilor. 

pulspulspuls

Iacătă-l la interval pe conţilierul premarelui Mihai Chirica, cu o postare de zile mari

Iacătă-l la interval pe conţilierul premarelui Mihai Chirica, cu o postare de zile mari

La sfârşitul săptămânii trecute, mai precis vineri, spre seară, consilierul de taină al primarului Chirica, inegalabilul Radu Botez, a produs o cugetare care a zguduit gândirea geoeconomică actuală în contextul războiului din Ucraina. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X