anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Rivoluţia Mistreţului de la partidoi a dat cu râtu-n gard

GALERIE
puls
 • puls
- +

Vă mai amintiţi de premare zis Mistreţul, de la comuna vecină Schitu Nuca? Cum care, dragi telespectatori: cel care se laudă că el l-a dat jos de fapt pe Chirica din fruntea PSD Iaşi, şi că dacă mai era lăsat oleacă îl dădea jos şi de la Premărie. 

În fine, haideţi să vă povestim ce-a ajuns să păţească Mistreţul la finele săptămânii, când a organizat zilele comunei! Omul a invitat toţi premarii partidoiului din judeţ, iar la chermeza de după, ce urma să fie undeva la cabană în pădure, Mistreţul voia să pună la cale marea rivoluţie mistreţească, ca în final să îl dea jos pe noul şef, Măricel.

Numai că, din câte am auzit, Măricel a prins de veste, i-a luat la sunat pe toţi invitaţii şi le-a spus că, dacă aude că au fost la chermeză, sau măcar în vizită la Mistreţ, nu mai văd un sfanţ de la el tot mandatul. Şi, evident, nu s-a mai dus nimeni, Mistreţul râmând pământul şi acuma de nervi.

De ce vrea însă Mistreţul revoluţie? Hai că asta-i şi mai haioasă: cică după ce l-a dat jos pe Chirica şi a pus umărul la ungerea lui Măricel, s-a dus la acesta din urmă ca să-i ceară să-l pună pe fra'su, un fost cioban ca el dar cu facultate la trompete vniversitare private, şef la o importantă instituţiune deconcentrată din domeniul agricol. Măricel, însă, nici n-a vrut să audă, iar Mistreţul i-a spus în faţă că îl va da jos din fruntea filialei partidoiului tot aşa cum l-a dat şi pe Chirica. Iar tentativa de sâmbătă s-a înscris în linia asta. Numai că, iote: n-a fost să fie tura asta. Deh, poate la hramul de la anu'?

Băbăeţ, fiţi pe fază: Mihăiţă s-a deecis să fie bărbat, nu muiere!

Se întâmplă ceva ciudat la premărie, stimaţi telespectatori: auzim pe surse căci premarele Mihăiţă ar fi decis să rupă prieteşugul de sorginte electorală cu buhaiul şantajist Ghihocel Osânză. Iar prima măsură pe care s-ar pregăti (deocamdată psihologic) s-o ia ar fi să nu mai semneze docomentele finale prin care buhaiul să-şi facă bloc cu apartamente de vânzare pe terenul dat moca de primărie în Copou, apartamente pe care buhăiuţul ăl mic al buhaiului ăl bătrân le vinde deja pe Feisbuc, deşi nu a bătut în Copou nici măcar ţăruş pentru cofrajele fundaţiei.

Unele guri rele dar bine informate din premărie spun că treaba care ar fi pus capac la Mihăiţă ar fi fost poza dată de noi în ziar la finele săptămânii, în care premarele apărea lângă buhai într-o postură care nu-i face deloc cinste, la cât de cocoşel politic vrea să se dea el de fapt. Asta, zice-se, i-a revelat premarelui ce ar putea însemna pentru viitorul lui politic un asemenea prieteşug cu buhaiul, şi ca urmare a decis să ia taurul de coarne, chit că ştie că, dacă va merge până la capăt, vine bălăcăreala şantajistă peste el. Va şti deci sau nu Mihăiţă să facă faţă? Haideţi că vedem acuma, băbăeţ, dacă avem în fruntea Iaşului un premare bărbat ori un edil muiere...

****** PONT ******

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare. Asta ca să nu ziceţi că nu v-am spus!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Într-un fel chiar şi Eurovisionul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Cântăreţul cântăreţilor

Briscan ZARA

Cântăreţul cântăreţilor

Era o situaţie aproape incredibilă. E ca şi cum ai accepta la un concert de operă pe cineva care nu are voce decât de cântat sub duş, doar că să primească şi acela un salariu, din milă, din compasiune sau vreun interes. De fapt nu cred că exagerez dacă zic că în asta constau de fapt eşecurile pe bandă rulantă din toate domeniile de activitate din această ţară: lipsa de profesionalism a oamenilor.

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Cristina DANILOV

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Avem o provocare imensă, tocmai conștientizăm că sinuciderea există, că este o situație care necesită intervenție urgentă, că depășește situația în care cineva vrea doar să atragă atenția. Am auzit pe cineva spunând „Hai să vorbim despre sinucidere ca să nu mai vorbim despre sinucideri”, așa că va trebui, că ne place sau nu, să vorbim despre asta.

Preşedintele îngrijorării noastre

Mihai DORIN

Preşedintele îngrijorării noastre

Trăim vremuri grele, războiul e la fruntarii, starea de sărăcie şi depresie a populaţiei se adânceşte, iar ca un blestem cu repetiţie, clasa politică a coborât la cel mai de jos nivel de competenţă din toată istoria noastră post-decembristă. 

pulspulspuls

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Stimaţi ieşeni, vă oferim pe astăzi un pasaj, unul mic dar tare interesant, din rechizitoriul care a dus la condamnarea la 10 ani a fostului premare de Bucureşti Sorin Oprescu. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X