Rocanotherworld #7 începe pe 23 iunie. Regulament, măsuri de siguranță și acces public

joi, 23 iunie 2022, 09:17
5 MIN
 Rocanotherworld #7 începe pe 23 iunie. Regulament, măsuri de siguranță și acces public

Între 23 – 26 iunie, în zona de agrement Aroneanu din Iași, va avea loc cea de-a șaptea ediție a festivalului Rocanotherworld în cadrul căruia, pe parcursul celor patru zile, vor fi amenajate 4 scene, zone de food trucks și baruri, zone de lounge și de petrecere a timpului în aer liber, vor avea loc activități sportive destinate copiilor și adulților și multe altele. Biletele și abonamentele sunt disponibile online: https://rocanotherworld.iabilet.ro/. 

 

Programul festivalului:
 
Artiștii ce vor concerta pe main stage sunt: joi (23 iunie): Paul Tihan, E.M.I.L., om la lună, Șuie Paparude; vineri (24 iunie): The Schnitzels, NoruNegru, Mădălina Pavăl Live Orchestra, Zdob și Zdub; sâmbătă (25 iunie): DJ Cristu, Bob Ramanka, Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut, Golan, Nouvelle Vague; duminică (26 iunie): DJ Donisan, Adam’s Nest, Kumm, Domino și Alternosfera. 
 
 
Scena electronică este curatoriată de trei promoteri: Cyclic, Techno Wall și Dubla, iar programul acestei scene este: joi (23 iunie): Adrien, Mihai Popoviciu, The Model; vineri (24 iunie): Spacenoodles, Emann, Gorje Hewek, Iulian Toma, BACk on WAX; sâmbătă (25 iunie): Gala (UA), Jorge Savoretti, Priku, Mera. 
 
De joi până sâmbătă va fi amenajată și o zonă specială de silent disco, iar artiștii care vor putea fi ascultați pe cele trei canale sunt Cel Visător, Merski, #Socez și SPZ. Iar sâmbătă și duminică publicul poate experimenta driftul, un concept nutrit de Cercul Întreg, ce provine din cultura de jam session, improvizaţie şi joacă, specifică culturilor străvechi, conectate la rădăcini. 
 
 
Spectatorii sunt rugați să parcurgă regulamentul pentru a fi bine informați cu privire la desfășurarea evenimentului.
 
● Accesul la evenimente se face joi și vineri începând cu orele 17:00, iar sâmbătă și duminică începând cu orele 13:00;
● Nu vor fi disponibile biletele în format fizic la intrare; Biletele vor fi scanate, evitându-se astfel printurile, în direcția Zero Waste Friendly; 
● Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată; Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid. Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt de asemenea rugați să nu aducă bagaje mari în incinta evenimentului; Biletul de intrare își pierde valabilitatea în momentul ieșirii din perimetrul brizo;
● Recomandăm folosirea protecției solare și anti-țânțari;
● Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protecție pentru urechi;
● În caz de ploaie, se recomandă folosirea pelerinelor de ploaie. Accesul cu umbrele este strict interzis în incinta locației;
● Este interzis accesul cu băuturi îmbuteliate sau recipiente reutilizabile pentru băuturi, obiecte contondente, stroboscop, făclii, torțe, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto/video profesionale;
● Sunt interzise introducerea sau afișarea inscripțiilor, bannerelor, pancardelor și a altor elemente vizuale care incită la discriminări de orice fel și violență publică;
● Este interzisă deteriorarea locației și aruncarea ambalajelor în spațiile neamenajate în acest scop;
● Este interzis consumul de substanțe periculoase, toxice sau halucinogene în incinta locației și a perimetrului acesteia; 
Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași din cadrul Agenției Naționale Antidrog este prezent cu un punct de informare în cadrul festivalului și oferă evaluare și consilierea psihologică și socială a persoanelor consumatoare, în vederea renunțării la consumul de droguri.
● Persoanelor sub vârsta de 18 ani le este strict interzis accesul în locuri unde se servesc băuturi alcoolice sau se încurajează fumatul;
● Este interzisă folosirea injuriilor în incinta locației;
Toate măsurile care trebuie respectate vor fi semnalate atât înainte de eveniment, cât și pe toată durata acestuia;
 
 
În direcția obiectivului organizatorilor de a încuraja accesul la festival cu ajutorul transportului public, Primăria Municipiului Iași și Compania de Transport Public Iași susțin festivalul cu o cursă specială, ce va fi pusă la dispoziția oamenilor, în fiecare zi de eveniment, pe ruta Tg. Cucu – Brizo – Tg. Cucu. Autobuzul va circula astfel: joi și duminică, din oră în oră, între 16:30 – 03:00 iar vineri și sâmbătă – duminică, din jumătate în jumătate de oră între: 12:30 – 03:00.
 
Biletele și abonamentele sunt disponibile în continuare online: https://rocanotherworld.iabilet.ro/. Pentru încurajarea și susținerea participării tinerilor la întreaga experiență a festivalului, au fost lansate bilete și abonamente pentru studenți cu un discount de 50%, iar copiii sub 12 ani au accesul gratuit, însoțiți de un adult plătitor de bilet. 
 
De asemenea, festivalul oferă acces gratuit pentru cetățenii ucraineni care vor să participe la festival. Biletele gratuite se obțin la intrare pe bază de ID sau pașaport ucrainean, în limita locurilor disponibile.  
 
Festivalul este unul pet friendly, iar în cadrul lui va fi organizată Ai cumva o păturică? o colectă pentru animalele fără stăpân din adăposturile din Iași care va avea loc în zilele de 25 și 26 iunie, de la orele 17:00 până la orele 19:30.
 
 
Rocanotherworld este un festival explorator de muzică, artă, gânduri, oameni și idei organizat la Iași începând cu anul 2016. Reprezintă o călătorie colectivă autentică, o stare de spirit, o celebrare a vieții prin (re)conectarea la valorile cu care rezonăm, o efervescență culturală de care avem nevoie în conturarea felului de-a fi și de a simți. 
 
Asociația Industrii Creative este organizator al festivalurilor Rocanotherworld și Classix din Iași, având drept scop revitalizarea culturală a orașului, angrenarea comunităților creative și implicarea în viața civilă a societății prin acțiuni care promovează spiritul proactiv, contributiv și participativ.
 
Showberry este un startup câștigător al programului Investește în oameni! Din 2015 dezvoltă proiecte culturale și creative, fiind unul dintre principalii promotori de concerte publice și evenimente tematice din regiunea de nord-est a României. Din 2016 este co-organizator al festivalului Rocanotherworld iar din 2020 a Classix Festival, alături de Asociația Industrii Creative.
 
Partener principal: : Kaufland România
 
Sponsori: Nuvei, Modular Services, Ness Digital, Wembley Dry Gin
Parteneri din comunitate: Cyclic, Techno Wall, Dubla
Parteneri de promovare: WINK Public Multimedia, Printco, IPPU
Mobility partner: Ford Iași – ATI Motors Holding
Hospitality partners: Hotel Pleiada, Hotel Unirea, Domeniile Averești
Parteneri media: Radio Guerrilla, Viva FM, Music Channel, AGERPRES, Zile și Nopți, IQads, life.ro, Spotmedia, Romania Journal, Infomusic, BestMusic, Observator Cultural, CVLTARTES, Propagarta, Ziarul de Iași, Fashion Premium Magazine, Munteanu.
 
Mai multe informații:
Instagram: @rocanotherworld

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii