Rocanotherworld Iași: PROGRAM și cât costă un bilet în cele cinci zile de concerte
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 06.08.2021

Rocanotherworld Iași: PROGRAM și cât costă un bilet în cele cinci zile de concerte

GALERIE
Rocanotherworld
  • Rocanotherworld
- +

Cea de-a șasea ediție a festivalului Rocanotherworld, care va avea loc în perioada 23 – 27 iunie 2021 în Iași, se alătură mișcării de conștientizare și schimbare a comportamentului privind obiceiurile de consum. Pe lângă scopul caritabil și cultural, evenimentul conturează și obiective de sustenabilitate, prin care cei care participă la cele cinci zile de festival contribuie la un mediu curat și protejat.

”Ne-am dorit încă de la început ca Rocanotherworld să fie un festival responsabil din toate punctele de vedere și am încercat să căutam variante prin care să maximizăm folosirea obiectelor pe termen lung, tocmai pentru a evita ideea de unică folosință. 
Conform statisticilor la nivel global, festivalurile produc aproximativ 24.000 de tone de deșeuri, incluzând sticlele de plastic, resturile alimentare și vestimentare. 
Începând cu această ediție a Rocanotherworld, ne vom baza pe principii bazate pe prevenire, reutilizare, redesign și reciclare, astfel încât vom contura un festival ce aderă la conceptul de Zero Waste, care să fie cât mai responsabil față de natură.
Puteți susține această inițiativă prin achiziționarea de bilete”, scrie pe pagina de prezentare a evenimentului Rocanotherworld

PROGRAM CONCERTE

Miercuri – 23.06: Alexu and The Voices Inside • Alex & Fat Penguins • Vița de Vie
Joi – 24.06: Stema • Via Dacă • Cred Că Sunt Extraterestru
Vineri – 25.06: Rockabella • The Kryptonite Sparks • Coma
Sâmbătă – 26.06: Melting Dice • Grimus • Implant pentru refuz
Duminică – 27.06: Tourette Roulette • Moon Museum • byron + Muse Quartet
Biletul de participare la Rocanotherworld 2021 este unul solidar, iar achiziția acestuia susține artiștii care vor urca pe scena festivalului, totodată, contribuind în mod direct și la susținerea inițiativei caritabile, asumată anual.

BILETE

După cum știți deja, siguranța tuturor este prioritară, vor fi respectate și în acest an reglementările aflate în vigoare. Și în acest an accesul este unul restrâns, de aceea, biletele și abonamentele sunt într-un număr limitat.

Biletele sunt disponibile pe: rocanotherworld.iabilet.ro. 

Un bilet costă 103 lei, unul pentru două persoane 207 lei, un abonament 362,5 lei. Sunt reduceri pentru elevi. Prețul biletelor, pe fiecare zi în parte, AICI

Participarea este permisă doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare), persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) precum și rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore) și celor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 (dovedind prin test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi tip IgG efectuat cu maximum 14 zile înainte de eveniment).

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Mai are PNL viitor?

Pavel LUCESCU

Mai are PNL viitor?

PNL trebuie să aleagă acum între a lua locul PSD, adică a se bate pe acelaşi electorat cu pesediştii, şi a trece de partea noii generaţii pentru care PNL şi PSD sunt opţiuni vetuste, fără viitor. Ambele opţiuni sunt extrem de riscante şi de greu de digerat, dar nu cred că au încotro. Dacă n-o fac acum, în câţiva ani, probabil după 2024, vom vorbi despre PNL cum vorbim azi despre PNŢCD.

Filmuletul zilei

opinii

Asociaţii naţionale

Codrin Liviu CUȚITARU

Asociaţii naţionale

Într-un târziu, epuizat, decanul facultăţii gazdă a strigat: „Opriţi-vă! Opriţi-vă! Aşa n-o scoatem la capăt! Ne trebuie un nume neutru. Şi am o soluţie!” A luat telefonul şi l-a sunat direct pe şeful personalului igienico-sanitar: „Murat!” i-a spus. „Da, sî traiţ, dom’ dican!” „Spune-mi cine e azi de serviciu la toalete?” „Nivastî-mia, sî traiţ! Areta!” „Adu-o, te rog, imediat în sala de consiliu!” În câteva minute, înaintea solemnei adunări intelectuale, apărură doi oameni stingheriţi şi cam împiedicaţi.

Regionalizare (VI)

George ŢURCĂNAŞU

Regionalizare (VI)

Are România un sistem de guvernanţă adecvat la un nivel teritorial imediat inferior naţionalului?

Creşterea economică reflectă dezvoltarea unei naţiuni?

Alin ANDRIEȘ

Creşterea economică reflectă dezvoltarea unei naţiuni?

Creşterea economică evaluează expansiunea economiei unei ţări şi este considerată atât de factorii de decizie politică, cât şi de cercetători, ca o măsură a bunăstării şi a succesului economic. Cel mai popular indicator al creşterii economice este creşterea Produsului Intern Brut (PIB). Acest indicator estimează valoarea adăugată la nivelul unei ţări şi se calculează ca valoarea totală a tuturor bunurilor şi serviciilor produse într-o ţară minus valoarea bunurilor şi serviciilor necesare pentru a le produce. 

pulspulspuls

Ultimele zbateri pentru post de manager de spital: cine vede negru printre halate albe?

Ultimele zbateri pentru post de manager de spital: cine vede negru printre halate albe?

Auzim dinspre lumea cea complicată şi neagră a halatelor albe din târg că în această perioadă se consumă, în mare tăcere şi cu multe speranţe icnite, ultimele zbateri ale unui tragi-comic personagiu politic ce numai nu vrea să se lase dus cât de cât demn din politichia asta de Bahlui, şi aşteaptă şutul umilitor şi ultim. 

Caricatura zilei

Vecina bronzată 2

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.