anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

sambata, 28.01.2023

Advertorial

Rodnic, prietenul gospodăriei tale, acum și în județul Iași (P)

GALERIE
Rodnic_awareness copy
 • Rodnic_awareness copy
- +

Rodnic, partenerul tău pentru pui de o zi 

Brandul Rodnic a luat naștere în 2021 din dorința de a furniza micilor gospodari pui sănătoși pentru propria gospodărie. Am început în județele Vaslui, Bacău, Galați și ne-am extins în Neamț și Iași (aici găsești toate localitățile în care suntem prezenți). 
 
Ce sunt puii de o zi?
 
Puii de o zi sunt puii mici, abia ieșiți din ou. 
 
La Rodnic producem 2 rase de pui de o zi: 
 
 • rasa de pui de carne, care sunt special crescuți pentru dezvoltarea mușchilor și a greutății, dar cu o capacitate mai scăzută a puicuțelor de a face ouă;
 • rasa mixtă, Hubbard, (tricolor, porumbac, gât golaș, mixt, ș.a.) recunoscută pentru rezistența la boli, cu o capacitate a puicuțelor la maturitate de a produce peste 200 ouă/an, și un raport perfect între carne și grăsime. 
 
Când vine vorba despre calitate nu facem compromisuri. De aceea, puii Hubbard pe care îi producem, provin din părinți de rasă pură, crescuți în ferma proprie în cele mai bune condiții.
 
Rasa Hubbard am adus-o din Franța, de la cea mai mare firmă din lume care comercializează genetică de pui colorați, Hubbard Breeders.
 
   
 
  
 
Descoperă cei mai vrednici pui chiar aici!
 
Te sfătuim cum să crești pui sănătoși 
 
Primele 14 zile reprezintă o perioadă critică pentru puii abia ieșiți din ou.
Specialiștii Rodnic te consiliază în procesul de creștere al puilor pentru că ne dorim ca puii tăi să crească sănătoși. Te ajutăm să alegi cea mai bună alimentație și îți oferim sfaturi despre amenajarea mediului în care micile viețuitoare trebuie crescute.
 
Sănătatea puilor tăi este sănătatea familiei tale.
 
Furaje și nutrienți pentru puii de o zi
 
Regimul alimentar al puilor diferă în funcție de specie și vârstă.
 
De exemplu, puii abia ieșiți din ou necesită o atenție sporită, așadar alimentația este extrem de importantă pentru a se putea dezvolta armonios.
Pentru a depăși perioada critică de viață puii au nevoie de un furaj special care să îi ajute să crească repede și sănătos.
 
Odată depășită perioada critică este necesară o schimbare în regimul alimentar al puilor, trecerea de la un furaj starter la un furaj de creștere, pentru a facilita o creștere în masa musculară și grăsime.
 
Puii maturi, de exemplu, au un apetit crescut și tind să aibă mai multă grăsime. Furajul de finisare, ajută puiul să își reducă din dorința de a mânca exagerat și astfel împiedică depunerea excesivă de grăsime. 
 
Dacă ar vorbi, ți-ar mulțumi!
 
Furajele Rodnic sunt compuse din ingrediente atent verificate și au o digestibilitate ridicată. Grâul și porumbul folosite în rețetele noastre sunt la fel de calitative ca cele folosite pentru alimentația omului.
 
Un pui fericit înseamnă o familie fericită. 
 
Pentru mine calitatea muncii, a bunurilor pe care le propun clienților, are o strânsă legătură cu onestitatea.”
 
În spatele brandului Rodnic sunt oameni care iubesc oamenii.
Domnul inginer Constantin Mihăilă a creat un brand onest, care vorbește direct și sincer, care le dă sfaturi micilor gospodari și care le furnizează nu doar pui de o zi și furaje, ci o întreagă experiență rodnică.
 
Tot timpul sunt ghidat in afaceri, dar nu numai, de nevoia de a fi cât mai onest față de ceilalți din jurul meu.
Această valoare a mea m-a facut să fiu cât mai riguros, în primul rând cu mine, rezultatul fiind neacceptarea unor rezultate echivoce.
Pentru mine calitatea muncii, bunurilor pe care le propun clienților, are o strânsă legătură cu onestitatea.
Iată de ce, mânat de aceste valori, din dorința de a satisface nevoia de calitate, a apărut Rodnic.”
 
O experiență RODNIC(ă)
Rodnic nu înseamnă doar pui de o zi și furaje și nutrienți pentru păsări. Rodnic este o întreagă experiență pentru gospodarul harnic. De la semințe și îngrășăminte până la unelte pentru grădină și mâncare și accesorii pentru câini și pisici. Noi avem grijă ca tu să ai în curte tot ce ai nevoie.
 
 • Pui de o zi
 • Furaje pentru animale
 • Soluții naturale pentru sănătatea animalelor
 • Hrănitori și adăpători pentru păsări
 • Mâncare pentru câini și pisici
 • Scule și utilaje pentru gospodărie
 • Semințe plante
 • Pomi fructiferi
Rodnic are grijă de toată gospodăria ta! Ne găsiți online sau telefonic, la 0728 082 990. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

OPENAI: despre viitorul luminos al şcolii

Ioan Alexandru TOFAN

OPENAI: despre viitorul luminos al şcolii

Cumva, punctişorul ne readuce la realitate: adică cu capul în nori, acolo unde le şade bine celor care pornesc pe drumul cunoaşterii. Ne provoacă, aşadar, să căutăm sensul şi nu informaţia, culoarea şi nu doar forma lumii. Să înţelegem în profunzime, nu să stăpânim, mongolic, depărtările. Cum spunea Marin Tarangul, să privim lumea, nu doar să o vedem.

opinii

Conservator? De ce nu…

Alexandru CĂLINESCU

Conservator? De ce nu…

Dacă odinioară mi se reproşa că eram prea atras de „nou”, iată că recent am fost etichetat drept „conservator”. Cum termenul are, pentru cei care l-au folosit, o conotaţie negativă, m-am întrebat în ce măsură mi se potriveşte şi dacă trebuie numaidecât să văd în asta un defect. Nu sunt, în mod clar, un „tradiţionalist”, nu mă cramponez de valori ce par - şi adesea chiar sunt - anacronice, am oroare de închistările dogmatice şi de tezismul rudimentar. În acelaşi timp constat că da, sunt zone unde agresivitatea „progresistă” mă crispează şi unde dispariţia unor criterii (morale, estetice etc.) mă deprimă.

IoT

Neculai SEGHEDIN

IoT

Adică Internet of Things (IoT), adică Internetul lucrurilor, sau, mai convingător spus, Internetul tuturor lucrurilor. Acest concept desemnează reţeaua de obiecte fizice, care conţin senzori, software şi alte tehnologii, în scopul conectării şi schimbului de date cu alte dispozitive şi sisteme de pe Internet. Lucrurile care se conectează pe Internet sunt, de exemplu, autoturisme, obiecte de uz casnic, sisteme de iluminat, sisteme de alarmă, sisteme de producţie industrială etc.

„Dezumanizarea” femeii Canaanence

pr. Constantin STURZU

„Dezumanizarea” femeii Canaanence

Într-un text publicat acum zece ani, atrăgeam atenţia asupra unor tendinţe extrem de îngrijorătoare pentru viitorul umanităţii. Din păcate, ele se adeveresc pe zi ce trece. Enumeram atunci, nu neapărat într-o ordine anume: promiscuitatea şi vulgaritatea, violenţa şi decăderea morală, transformarea omului în utilizator de tehnică performantă, concomitent cu pierderea accentuată a intimităţii, înmulţirea alimentelor tot mai chimizate şi creşterea gradului de dependenţă faţă de medicamente şi multe, multe alte elemente care indică un anumit grad de dezumanizare programată.

pulspulspuls

Iată-l pe marele politician ieşean care se milogea să urce pe scenă, lângă boşi!

Iată-l pe marele politician ieşean care se milogea să urce pe scenă, lângă boşi!

La cererea publicului continuăm pe astăzi miniseria de întâmplări haioase petrecute la Iaşi cu ocazia Zilei Unirii, dragi telespectatori. 

Caricatura zilei

Second Hand Germania

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.