România merită mai mult!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

Comunicat de presă

România merită mai mult!

GALERIE
Costel Alexe CDep
  • Costel Alexe CDep
- +

Domnilor parlamentari,
Dragi colegi, deputați și senatori,

România impostorilor nu este România noastră şi dacă sunteti de bună credinţă vă invit să vă distanţaţi de toate practicile unui regim autoritar; e timpul să fiţi în slujba cetăţenilor şi să aduceţi fonduri şi proiecte în circumscripţiile electorale şi nicidecum să protejați activ sau tacit interesele lui Liviu Dragnea și a găștii sale de politruci penali!

Începe o nouă sesiune parlamentară și fac apel la rațiunea voastră să conștientizați în al 12 lea ceas că în anul centenarului țara are nevoie de unitate și stabilitate și mai presus de orice are nevoie de o clasă politică responsabilă!

În loc să celebreze 100 de ani de la Marea Unire, România a încremenit în timp, poporul suferă, țara se depopulează de la an la an, investitorii evită să vină spre noi, elitele emigrează, iar politrucii prăduiesc un stat slăbit, falimentar!

Au secătuit bugetul, au îndatorat țara cu miliarde de euro, iar economia gâfâie sub povara pomenilor și privilegiilor!
Investiții în infrastructură se făceau mai multe pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza, decât în mandatele premierilor marionetă: Grindeanu, Tudose, Dăncilă!

Dragi colegi, România merită mai mult!

Lăsați-i pe Dragnea, Vâlcov și ceilalți condamnați penal să mediteze la obsesiile lor, la rece, în anii ce și i-au primit cu suspendare sau executare și haideți să dăm țării noastre un suflu nou în anul Centenarului!

Haideți să ne cinstim înaintașii care s-au sacrificat pe fronturi, sau în temnițele comuniste pentru bunăstarea României!
Haideți să le aducem satisfacție și un sentiment de mândrie tinerilor din ziua de astăzi, să fie mândri de politicienii lor, la 100 de ani de la Marea Unire!

Aveți șansa să vă întoarceți fața către popor și să serviți cu demnitate și bună credință această țară!


Deputat  Costel Alexe,
Preşedinte PNL Iaşi

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ziua Regalităţii

Lucian DÎRDALA

Ziua Regalităţii

În mod normal, societatea românească va descoperi, în timp, de ce această zi merită celebrată: va fi, probabil, un proces similar celui de (re)descoperire a rolului jucat de instituţia monarhică în istoria secolelor XIX-XX.

Filmuletul zilei

opinii

Iluzii de primăvară

Nichita DANILOV

Iluzii de primăvară

Lebăda îşi croia netulburată mersul maiestuos alunecând pe luciul apei, în timp ce în jurul ei un cârd de răţuşte agitate se cufundau în apă şi ieşeau la suprafaţă chiar pe sub burta ei, făcând o gălăgie infernală. Lebăda însă plutea imperturbabilă, ignorând cu totul cârdul de raţe şi tot ce era în jur.

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Dana ȚABREA

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Pe muchia fragilă ce desparte ura de adoraţie, pot apărea relaţii toxice susţinute de sentimente contradictorii succesive sau chiar simultane. Monodrama La ordin, Führer! scrisă de autoarea austriacă Brigitte Schweiger, cu un uşor caracter autobiografic (bunica scriitoarei a murit într-un lagăr de concentrare), investighează frenezia care-a cuprins minţile oamenilor odată cu apariţia hitlerismului.

De Ziua Tatălui

Michael ASTNER

De Ziua Tatălui

În august 2011, am scris un text dedicat memoriei tatălui meu, o baladă bilingvă în germană şi-n săseşte (varianta amnăşană). Anul trecut, într-una din lungile seri de noiembrie (la Amnaş fiind), am tradus balada.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.