anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

vineri, 24.03.2023

Comunicat de presă

România merită mai mult!

GALERIE
Costel Alexe CDep
  • Costel Alexe CDep
- +

Domnilor parlamentari,
Dragi colegi, deputați și senatori,

România impostorilor nu este România noastră şi dacă sunteti de bună credinţă vă invit să vă distanţaţi de toate practicile unui regim autoritar; e timpul să fiţi în slujba cetăţenilor şi să aduceţi fonduri şi proiecte în circumscripţiile electorale şi nicidecum să protejați activ sau tacit interesele lui Liviu Dragnea și a găștii sale de politruci penali!

Începe o nouă sesiune parlamentară și fac apel la rațiunea voastră să conștientizați în al 12 lea ceas că în anul centenarului țara are nevoie de unitate și stabilitate și mai presus de orice are nevoie de o clasă politică responsabilă!

În loc să celebreze 100 de ani de la Marea Unire, România a încremenit în timp, poporul suferă, țara se depopulează de la an la an, investitorii evită să vină spre noi, elitele emigrează, iar politrucii prăduiesc un stat slăbit, falimentar!

Au secătuit bugetul, au îndatorat țara cu miliarde de euro, iar economia gâfâie sub povara pomenilor și privilegiilor!
Investiții în infrastructură se făceau mai multe pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza, decât în mandatele premierilor marionetă: Grindeanu, Tudose, Dăncilă!

Dragi colegi, România merită mai mult!

Lăsați-i pe Dragnea, Vâlcov și ceilalți condamnați penal să mediteze la obsesiile lor, la rece, în anii ce și i-au primit cu suspendare sau executare și haideți să dăm țării noastre un suflu nou în anul Centenarului!

Haideți să ne cinstim înaintașii care s-au sacrificat pe fronturi, sau în temnițele comuniste pentru bunăstarea României!
Haideți să le aducem satisfacție și un sentiment de mândrie tinerilor din ziua de astăzi, să fie mândri de politicienii lor, la 100 de ani de la Marea Unire!

Aveți șansa să vă întoarceți fața către popor și să serviți cu demnitate și bună credință această țară!


Deputat  Costel Alexe,
Preşedinte PNL Iaşi

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.