Românii au tras tare în serii
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Românii au tras tare în serii

GALERIE
ailincăi=buhus
  • ailincăi=buhus
- +

Numai un singur echipaj românesc din 13 a fost eliminat de la Campionatelor Europene de canotaj în prima zi

Cinci echipaje româneşti s-au calificat direct în finalele Campionatelor Europene de canotaj de la Varese (Italia), ieri, în urma seriilor.

La dublu rame feminin, Adriana Ailincăi şi Iuliana Buhuş au ocupat primul loc în seria a doua şi s-au calificat în finala A.Nicoleta Bodnar şi Simona Radiş au ocupat primul loc în prima serie la dublu vâsle feminin calificându-se şi ele în finala A.Gianina Beleagă s-a clasat a doua în prima serie la simplu vâsle, categorie uşoară după Alena Furman (00:07:44.82), obţinând şi ele calificarea în finala A. Echipajele de 8+1 aveau asigurată deja prezenţa în finalele A, ele evoluând vineri doar în curse pentru stabilirea culoarului în finală.

La opt plus unu feminin, Maria-Magdalena Rusu, Viviana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereş, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu şi Daniela Druncea a ocupat primul loc la cinci secunde de următoarea clasată - Olanda.Echipajul masculin de opt plus unu, compus din Alexandru Chioseaua, Florin Lehaci, Constantin Radu, Sergiu Bejan, Vlad Aicoboae, Constantin Adam, Florin Arteni-Fîntînariu, Ciprian Huc şi Adrian Munteanu, a ocupat locul secund (după Marea Britanie.

Alte cinci echipaje s-au calificat în semifinale. La dublu rame masculin, Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă au câştigat detaşat prima serie, la patru rame, Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi Cosmin Pascari s-au impus în seria a treia, iar dublu vâsle feminin, după. Rusia

Ioan Prundeanu, şi Marian Enache, la dublu vâsle masculin, s-au clasat pe locul IV în serie dar apoi au câştigat cursa a patra a recalificărilor obţinând accederea în semifinale. Mihai Chiruţă, la simplu vâsle masculin, a ocupat locul secund în serii după care a câştigat prima cursă de recalificări şi şi-a asigurat prezenţa în semifinale.

În proba feminină de patru vâsle, Cristina Popescu, Roxana Anghel, Dumitriţa Juncănariu şi Beatrice Pascari au ocupat ultimul loc, cinci, în a doua serie de calificări şi vor evolua astăzi în recalificări. La fel ca echipajul de patru rame feminin, Mădălina Hegheş, Roxana Parascanu, Nicoleta Paşcanu şi Elena Logofătu, clasat pe patru în prima serie a calificărilor.

Doar echipajul masculin de patru vâsle, Gheorghe Dedu, Vasile Agafiţei, Cristi Pîrghie şi Andrei Cornea, a ratat prezenţa în finala A, încheind pe cinci (ultimul loc) a doua serie a calificărilo. În recalificări au terminat pe patru ratând accederea în semifinale. România este reprezentată la Campionatele Europene de la Varese (9-11 aprilie) de 13 echipaje şi un lot format din 46 de sportivi.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Câteva observaţii despre votul pe bugetul Iaşului

Cosmin PAȘCA

Câteva observaţii despre votul pe bugetul Iaşului

În loc să vină cu soluţii pe fond, să fie pro-activ în negocierile cu USR PLUS, s-a agăţat ostentativ de forma solicitărilor. Atitudinea defensivă a primarului trădează reaua credinţă sau, în cel mai bun caz, un orgoliu prostesc. Sigur, şi reprezentanţii USR PLUS sunt încăpăţânaţi, pe alocuri obraznici, dar ei pentru asta au fost trimişi în CL.

Filmuletul zilei

opinii

Teste

Codrin Liviu CUȚITARU

Teste

Neîndoios, ceva grav se petrecuse în procesul evaluării, făcându-l pe Grimase să intre în şoc. Suspiciunea mi-a fost întărită şi de amănuntul că bietul corector ţinea între degetele încârligate de la mâna stângă o foaie scrisă - în mod evident una dintre numeroasele şi buclucaşele lucrări.

Inegalitatea veniturilor

Alin ANDRIEȘ

Inegalitatea veniturilor

Trăim vremuri excepţionale în care inegalitatea socială, atât din perspectiva veniturilor, cât şi a avuţiei individuale, se adânceşte. Cauzele şi consecinţele creşterii disparităţilor la nivelul veniturilor şi a averii reprezintă elemente centrale ale dezbaterilor atât la nivelul economiştilor, cât şi al politicienilor. Deşi nivelul de trai a înregistrat o creştere semnificativă în ultimele decenii, iar inegalitatea veniturilor la nivel global s-a redus, inegalitatea din perspectiva veniturilor a crescut semnificativ la nivel naţional în majoritatea ţărilor.

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

pulspulspuls

Probleme ontologice la liberali: doi au refuzat deja! Ghici cine urmează?

Probleme ontologice la liberali: doi au refuzat deja! Ghici cine urmează?

Informaţii interesante transpiră în ultimele zile despre liberalii ieşeni, stimaţi telespectatori. Prin culisele politichiei de la Bucale se zvoneşte că în parohia de la Iaşi ar fi apărut o mare problemă de lidărşip, ca să ne exprimăm mai elevat: nu prea ar vrea nimeni mai de soi să se bage pe locul de şef lăsat liber de Paralexe, până se clarifică într-un fel sau altul aspectele penale ale acestuia. 

Caricatura zilei

Lupii manifestanți

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.