anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

sambata, 03.06.2023

Comunicat de presă

Românii își pot recupera în 7 zile banii rămași la City Insurance cu ajutorul companiei Otto Broker (P)

GALERIE
RCA prin city2RCA prin city3
  • RCA prin city2
  • RCA prin city3
- +

Compania Otto Broker, cel mai mare operator de brokeraj de asigurări retail din centre comerciale, cu  o tradiție de peste 20 de ani, a lansat un proiect unic pe piața asigurărilor din țara noastră: posibilitatea recuperării în 7 zile a banilor rămași la City Insurance.

Compania Otto Broker, cel mai mare operator de brokeraj de asigurări retail din centre comerciale, cu  o tradiție de peste 20 de ani, a lansat un proiect unic pe piața asigurărilor din țara noastră: posibilitatea recuperării în 7 zile a banilor rămași la City Insurance, cu ajutorul agențiilor Otto Broker din toată țara sau online, pe platforma http://go.ottobroker.ro/formular-recupereaza-banii-city-insurance.

Campania se adresează clienților persoane fizice, cu polițe RCA la City Insurance pentru autoturisme și motociclete care ar fi expirat după data de 11 mai și pentru care clienții au dreptul legal să recupereze o parte din banii plătiți. Practic, în loc să facă singuri demersurile către Fondul de Garantare a Asiguraților și apoi să încheie o poliță RCA nouă, clienții pot face acest lucru într-un singur loc, cu ajutorul Otto Broker.

Agenția din Iași la care cei interesați se pot prezenta pentru a solicita plata în 7 zile a banilor rămași pe polița de la City Insurance se află în Centrul Comercial Felicia, pe linia caselor de marcat. Aici, un consultant va oferi clienților toate explicațiile despre soluția rapidă și sigură pe care o au la dispoziție, calculele necesare și îi va ajuta cu completarea și depunerea documentelor pe loc. Pentru cei care preferă să nu se deplaseze și să facă singuri această crere, serviciul poate fi accesat și online, pe site-ul https://www.ottobroker.ro/.

Aici există un calculator online unde orice client interesat poate să afle câți bani are de recuperat pentru perioada rămasă din polița sa RCA City Insurance. Pasul următor este completarea unui formular online foarte simplu, în care trebuie încărcate câteva informații și documente.

Până acum, compania Otto Broker a primit deja sute de cereri din toată țara pentru a prelua dosarele și a efectuat deja primele plăți în conturile solicitanților. Reprezentanții companiei spun că se așteaptă ca numărul solicitărilor să crească până la ordinul miilor în cursul acestei săptămâni, mai ales că cererile pot fi depuse și după data de 11 mai, când toate polițele RCA City Insurance își pierd valabilitatea prin efectul legii.

Pentru a beneficia de acest serviciu prin care au garanția că primesc în 7 zile lucrătoare sumele ce li se cuvin, clienții trebuie să încheie prin intermediul Otto Broker https://www.ottobroker.ro/calculator-rca o nouă poliță RCA pe 12 luni la unul din cei 5 asiguratori incluși în proiect.

Programul se adresează doar clienților persoane fizice, cu polițe RCA pentru autoturisme și motociclete, care trebuie să furnizeze brokerului o împuternicire în baza căreia compania face aceste demersuri pentru ei, precum și documentele solicitate de FGA sau necesare pentru validarea dosarului: copie CI, copie talon, copie poliță veche City Insurance, cerere de plată FGA și un cont IBAN valabil.

În 7 zile lucrătoare compania va verifica documentele depuse și va plăti, pentru dosarele complete și conforme, sumele calculate în baza prevederilor legale.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a suspendat licența City Insurance și a cerut instanței declanșarea procedurii de faliment în data de 17 septembrie 2021, iar Tribunalul București a decis deschiderea procedurii de faliment la data de 9 februarie 2022. După 90 de zile de la această dată toate polițele de asigurare încheiate de City Insurance încetează de drept, conform prevederilor legale, chiar dacă data lor de valabilitate s-ar fi întins și după acest moment.

Deși după decizia ASF clienții aveau posibilitatea să denunțe orice polițe emise de City Insurance, foarte puțini au făcut acest lucru, rămânând astfel în baza acoperirii oferite de Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA). Prin urmare, la data de 11 mai a acestui an vor mai fi aproximativ 500.000 de clienți cu polițe a căror valabilitate se va încheia.

Înființată în 2001, Otto Broker oferă servicii de brokeraj de asigurări atât pe segmentul corporate, cât şi în zona retail, diferențiindu-se prin calitatea serviciilor și echipa de profesioniști orientată către clienți. Compania are o strategie de creștere de tip omnichannel, în care clienții pot folosi serviciile Otto Broker într-un model hibrid – atât digital, cât și cu interacțiune umană, în funcție de preferințe.

Această abordare a consolidat poziția de lider pe segmentul asigurărilor în centrele comerciale din România, rețeaua teritorială Otto Broker fiind formată în prezent din peste 25 de birouri și agenții în București, Brașov, Constanța, Focșani, Iași, Ploiești, Sibiu. Serviciile de brokeraj corporate se adresează în special companiilor românești de talie medie și mare și sunt specializate pe tipuri de asigurări care nu oferă doar protecție în domenii de înaltă specializare, dar pot fi și vectori de creștere a afacerilor acestor companii.

Încă din anul 2015, compania este membru al International Credit Brokers Association (ICBA), cel mai mare parteneriat global de brokeri de asigurare de credit comercial. Viziunea Otto Broker este că un program de asigurări mai bun nu trebuie să fie mai scump, ci mai eficient. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Organizarea Summitului CPE în Republica Moldova: beneficii și manipulări politice

Radu POPESCU

Organizarea Summitului CPE în Republica Moldova: beneficii și manipulări politice

Pentru că nu toate lucrurile pot fi perfecte până la capăt, un aspect interesant ce trebuie remarcat este modul în care primarul pro-rus al Chișinăului, Ion Ceban, (care se prezintă acum ca pro-european, în ciuda trecutului său pro-rus, așezat de-a stânga socialistului Igor Dodon) a încercat să-și schimbe imaginea, profitând de vizibilitatea evenimentului, pentru a-și promova propriile interese politice.

opinii

Dosoftei, primul și cel mai mare poet român de până la Eminescu (II)

Eugen MUNTEANU

Dosoftei, primul și cel mai mare poet român de până la Eminescu (II)

Autorul serialului continuă argumentația ideii formulate în titlu, marcând astfel aniversarea, în anul în curs, a celor 350 de ani de la tipărirea versiunii versificate a psalmilor biblici în limba română.

Rapide notaţii „la cald”

Alexandru CĂLINESCU

Rapide notaţii „la cald”

Negocierile dintre guvernanţi şi liderii sindicatelor nu m-au convins. Liderii mi s-au părut cam oscilanţi, gata să se înţeleagă cu puterea şi cred că doar presiunea venită de la „bază” i-a determinat să nu cedeze.

Carol Mihalic de Hodocin (1)

Neculai SEGHEDIN

Carol Mihalic de Hodocin (1)

În faţa Catedralei Mitropolitane din Iaşi există o lucrare monumentală din fontă, cu o înălţime de aproape 7 metri şi o greutate de 4,3 tone, realizată în stil gotic după planurile inginerului hidraulic şi montanist Carol Mihalic de Hodocin. Este vorba de o cişmea, turnată în Moravia, monumentul fiind consfinţit îndămânării publice de către Grigore Ghica la 1851, după cum este precizat în înscripţia în română şi latină de pe lucrarea cu pricina.

pulspulspuls

Calcule electorale la partidoiul ieşean: brânză mare sau urdă mică

Calcule electorale la partidoiul ieşean: brânză mare sau urdă mică

Prin partidoi se bârfeşte că unul din argumentele pentru care fostul activist pro-autostradă şi fost conţilier ministerial ieşean Cătălin Brânzoi a fost uns şef interimar la compania de autostrăzi şi drumuri naţionalear fi fost şi socoteala lui nea Măricel că, în acest mod, îşi măreşte baza de recrutare pentru un candidat cât mai viabil la Premăria ieşeană. 

Caricatura zilei

Greva și Mașina școală

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca daca salariile profesorilor vor fi dublate in urma grevei calitatea actului educational va creste

vezi raspunsuri