Romaşcanu îşi cere scuze, după ce a înjurat înaintea conferinţei de presă

vineri, 21 august 2020, 15:12
2 MIN
 Romaşcanu îşi cere scuze, după ce a înjurat înaintea conferinţei de presă

Purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romaşcanu şi-a cerut public scuze, după ce a înjurat înaintea conferinţei de presă pe care a susţinut-o la sediul PSD, neştiind că microfoanele lavalierei sunt pornite. El a adăugat că era totuşi „în spaţiu privat” şi „într-o conversaţie privată” care nu ar fi trebuit să fie făcută publică. Acesta a mai spus că această scăpare de limbaj a venit pe fondul demisiilor din partid din ultima perioadă.

„Azi (vineri – n.r.), înaintea conferinţei de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret. În contextul plecărilor din partid am avut o reacţie exagerată care, totuşi, fiind în SPAŢIU PRIVAT şi într-o CONVERSAŢIE PRIVATĂ, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică şi, în consecinţă, îmi prezint SCUZELE de rigoare”, a scris Lucian Romaşcanu pe Facebook.

El a adăugat că respectă presa, în contextul în care are 20 de ani de muncă în acest domeniu. Romaşcanu a mai spus despre PNL că e convins că liberalii îşi aleg cu mare grijă cuvintele în spaţiul privat.

„Repet, daca a existat o ieşire nepotrivită, aceasta a fost exclusiv generată de traseiştii acestei perioade.  Respect presa, am peste 20 de ani de muncă în această industrie, îi asigur şi pe această cale pe jurnalişti de tot respectul meu. Mulţumesc pentru înţelegere! P.S. Înţeleg blamul politic al celor din PNL în special, e campanie. Sunt convins că dumnealor, în spaţiu privat, îşi aleg cu mare grijă cuvintele…” a conchis Romaşcanu.

Reacţia acestuia vine după ce după ce Lucian Romaşcanu a avut o scăpare de limbaj, înaintea conferinţei de presă pe care a susţinut-o vineri la sediul PSD. Acesta a afirmat, fără să ştie că microfoanele sunt pornite, „Ăsta e sfârşitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toţi”, potrivit unei înregistrări difuzate de Epoch Times.

„Dacă nu spune no comment ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informaţii. (…) Unde e omul nostru de la cameră? (…) Ăsta e sfârşitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toţi”, a spus Romaşcanu.

O altă persoană aflată acolo a comentat „Nici aia. Poate le place. Suntem singuri. Nu, dar este incredibil aşa ceva. Ah nu vrei să mai facem prieteni? Vreau să văd la PNL, fac la fel?”, conform sursei citate.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii