Royal Print donează 1000 de viziere pentru medicii din spitalele din Iaşi (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă (P)

Royal Print donează 1000 de viziere pentru medicii din spitalele din Iaşi (P)

GALERIE
logo2
  • logo2
- +

Compania Royal Print are ca profil de activitate producția publicitară, având deja în dotare laser CO2 de mai bine de 5 ani.

Ținând cont de nevoia suplimentară de protecție împotriva virusului coronavirus și din nevoia de reorganizare a activității care în această perioadă este deficitară, am decis reprofilarea pe producție viziere.

Materiale folosite: Poliester transparent lucios, ultra-clear, cu grosimea de 175 microni.

Este ideal pentru producerea vizierelor / măștilor de protecție contra COVID-19, pentru personalul medical și nu numai.

Beneficii material vizieră:

• Rezistență - Materialul din care este realizată viziera este solid, fiind rezistent la zgârieturi.

• Transparență - Scutul de protecție permite o vizibilitate ultraclear de Î95%, fără a distorsiona vederea.

• Ușor de curățat/dezinfectat - Curățați viziera după fiecare utilizare (cu alcool sau dezinfectant), astfel încat o puteți folosi zilnic, de cate ori doriți.

• Protecție sporită - Recomandăm purtarea zilnică a vizierei pentru cadrele medicale pentru a se proteja și a proteja pe ceilalți.

Dimensiuni vizieră: 340 x 250 mm

Produsul NU este atestat, și NU promite protecția împotriva virusului COVID-19, el fiind o variantă alternativă și accesibilă pentru protecția suplimentară.

Produsul poate fi achiziționat la prețul de 11 ron/buc, iar noi le donam spitalelor din judetul Iasi.

Daca cineva vrea sa achizitioneze pentru donare, le vom livra personal la spitale, politie, etc si vom arata dovada donarii.

De menționat că la 100 de viziere cumparate noi mai donam 50 de viziere instituțiilor care au nevoie de ele.

Pentru moment procesul de producție este in proces de echilibrare și estimăm o capacitate de producție 300buc/zi.

Pana acum am donat viziere: 200 de viziere la Spitalul Sf. Spiridon, 250 viziere la Spitalul Socola, 100 viziere Neurochirurgie ( donație în parteneriat cu Ziarul de Iași ), 50 viziere Spitalul Militar.

Compania Royal Print activeaza de 10 ani in productie publicitara (reclame luminoase), materiale publicitare (carti de vizita, cataloage de prezentare, flyrere si pliante etc) si personalizare obiecte promotionale .

Daca stiti medici si spitale care au nevoie de viziere va rugam sa lasati un comentariu!

Partener Media: Ziarul de Iasi

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

America pierde teren în faţa Rusiei şi a Chinei, în Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

America pierde teren în faţa Rusiei şi a Chinei, în Orientul Mijlociu

Naivităţile şi imperativele ideologice progresiste ale politicii externe a administraţiei Biden se lovesc de o realitate geopolitică în care şi Rusia, şi China se dovedesc a fi extrem de abile în a-şi impune propria naraţiune şi a eroda influenţa americană în Orientul Mijlociu.

Filmuletul zilei

opinii

Mirel Cană - o încercare de portret

Nichita DANILOV

Mirel Cană - o încercare de portret

L-am întâlnit deseori la Casa Dosoftei. Mi-l închipui şi azi tronând acolo, retras în spatele unui pupitru rustic, scrutând prin ochelarii fumurii hrisoavele înşirate în vitrine, dar şi pe pereţii reci, uşor igrasioşi, pe care trecerea vremii a desenat tot felul de umbre şi de figuri voievodale. În acest spaţiu al amintirii, placat de ziduri groase, spectrul lui Mirel Cană se simte cu adevărat în elementul său.

Grădinărit uman. Despre oameni şi câini

Dana ȚABREA

Grădinărit uman. Despre oameni şi câini

Termenul „cultură” provine la latinescul „colere” care înseamnă a cultiva. Civilizaţia şi cultura îl îndepărtează pe om de latura sa animalică, barbară şi îl apropie de cea spirituală. Însă omul rămâne în esenţa sa o fiinţă animalică, având posibilitatea de a alege, şi care în orice împrejurări va alege cea mai rea posibilitate dintre toate. În acest sens, „Grădinărit uman” nu este atât despre familia disfuncţională, cât mai ales despre o umanitate disfuncţională în întregul ei. Departe de a putea fi vorba de o comedie, poate doar despre la comédie humaine.

Profilul neo-activistului american

Michael ASTNER

Profilul neo-activistului american

Vara trecută, înainte să vin la Amnaş, am primit de la o prietenă două ziare germane pe care le luase-n aeroport ca lectură de călătorie. Le-am luat la rândul meu pe drum, dar pentru că-s ziare de ziare, format mare, adică (vorbesc de Die Welt şi de Süddeutsche Zeitung), nu le-am deschis în tren, iar la ţară apoi… nici atât: am adunat fructe, am cosit iarbă, am primit oaspeţi (cumnatul, nepotul şi băiatul nepoatei), apoi m-am apucat de dezgropat fântâna din bătrâni, tot felul de lucrări şi munci mi-au ocupat timpul, iar ziarele în cauză (ambele din 14 iulie 2020) au fost uitate. Zilele trecute, am dat de ele. Hm - ia să le răsfoiesc şi să văd dacă mai găsesc ceva actual respectiv demn de citit!

pulspulspuls

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

Pentru că ne-am jurat în barbă să ne ferim de politichie şi de politicieni măcar sâmbăta, pe uichend, aicea la rubricuţă, haideţi aşadar să părăsim olecuţă acest miraculos tărâm. 

Caricatura zilei

Tot felu

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.