Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a rămas fără licenţă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a rămas fără licenţă

GALERIE
Rudy Giuliani
  • Rudy Giuliani
- +

O Curte de Apel i-a suspendat dreptul lui Rudy Giuliani de a practica avocatura la New York, din cauza unor declaraţii false pe care le-a făcut cu scopul de a convinge justiţia să anuleze înfrângerea lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale din noiembrie, relatează The Associated Press.

Un comitet disciplinar stabileşte în această hotărâre de suspendare a licenţei de avocat a lui Rudy Giuliani că există ”probe necontestate” potrivit cărora acesta a făcut declaraţii false în tribunale, în faţa publicului şi congresmenilor prin promovarea unor teorii potrivt cărora alegerile prezidenţiale au fost furate prin fraudă.

”Această ţară este sfâşiată de atacuri continue asupra legitimităţii alegerilor din 2020 şi actualului nostru preşedinte Joseph R. Biden”, motivează comitetul. ”Specificul democraţiei noastre sunt alegerile libere şi corecte. Declaraţii false cu scopul de a slăbi încrederea în alegerile noastre şi pierderea încrederii în guvern, în general, care rezultă din ele, dăunează bunei funcţionări a unei societăţi libere”, subliniază comitetul.

Această hotărâre, pronunţată joi, îl împiedică pe Rudy Giuliani să-şi mai prezinte clienţii în calitate de avocat. AP scrie că le-a cerut atât lui Giuliani, cât şi avocatului său, să comenteze cu privire la hotărâre.

Cititi si: Rudy Giuliani, avocatul lui Trump, anchetat în SUA pentru activitatea din România

Rudy Giuliani a fost principalul promotor al minciunilor lui Donald Trump după alegerile prezidenţiale din 2020. El a anunţat, într-o conferinţă de presă la Four Seasons Total Landscaping, lângă Philadelphia, în ziua anunţării victoriei lui Joe Biden în alegeri, că respinge ceea ce cataloga drept o vastă conspiraţie a democraţilor.

Minciunile cu privire la rezultatul alegerilor prezidenţiale din 2020 au contribuit la luarea cu asalt a Capitoliului, la 6 ianuarie, de către susţinători ai lui Trump, cu scopul de a opri certificarea victoriei democratului. Partidul Republican se foloseşte, de atunci, de aceleaşi minciuni, pentru a limita dreptul la vot în întreaga Americă.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

CFR - scurtă istorie

Cătălin ONOFREI

CFR - scurtă istorie

Să fie un semn că Drulă e alesul?

Filmuletul zilei

opinii

Proaspăt inadaptaţi

Briscan ZARA

Proaspăt inadaptaţi

Există o teorie ciudată care spune că fără frică nu poate exista viaţă. Frica este un rău necesar, obligatoriu pentru supravieţuire, iar dacă acesta nu vine din exterior, ţi-l faci singur. Când pereţii casei te apară de toţi demonii externi reali, în carne şi oase, îi descoperi cu cea mai mare pasiune pe cei interni, imaginari, mult mai mulţi şi mai fioroşi…

O perspectivă statistică asupra maternităţii la mamele minore

Ciprian IFTIMOAEI

O perspectivă statistică asupra maternităţii la mamele minore

În România, vârsta majoratului este la 18 ani, fiind oarecum asimilată cu ieşirea din perioada adolescenţei şi începutul maturităţii (adultul tânăr). Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) se referă la adolescenţă ca fiind perioada de dezvoltare fizică şi psihică cuprinsă între 15 şi 19 ani. În articolul din această săptămână, ţinând cont de definiţia OMS, vom analiza din punct de vedere statistic problematica legată de maternitatea la mamele minore (maternitatea adolescentină).

Povestea de război a marii Regine (III)

Mihai DORIN

Povestea de război a marii Regine (III)

În emoţionanta sa scrisoare testamentară, intitulată „Ţării mele şi poporului meu”,  Regina Maria din anii senectuţii se dezvăluie cu aceeaşi sinceritate ca în cei ai tinereţii: „V-am iubit cu toată puterea inimii mele şi dragostea mea a fost puternică, plină de avânt; mai târziu a devenit răbdătoare, foarte răbdătoare. Mi-a fost dat să trăiesc cu tine, Poporul meu, vremuri de mare restrişte şi vremuri de mari împliniri. Pentru un timp, mi-a fost dat să-ţi fiu călăuză, să-ţi fiu inspiratoare, să fiu aceea care a păstrat flacăra vie, aceea care a devenit centrul de îndârjire în zilele cele mai negre. Aceasta ţi-o pot spune astăzi căci nu mai sunt în viaţă. În acele zile mi-ai dat un nume ce mi-a fost drag: m-ai numit «Mama tuturor» şi aşa vreau să rămân în amintirea ta, aceea care putea totdeauna să fie găsită în clipele de durere sau de pericol...”.

pulspulspuls

Bun, să zicem: iese Gigi. Ar putea bate cineva înapoi la uşile ferecate?

Bun, să zicem: iese Gigi. Ar putea bate cineva înapoi la uşile ferecate?

Multă lume auzim că a vibrat pozitiv zilele trecute, când s-a auzit că fostul premare Gigi a câştigat la Botoşani, în instanţă, pe cererea de eliberare condiţionată de la puşcărie unde stă din cauza mitei pretinse la semaforizarea inteligentă de la Iaşi. 

Caricatura zilei

Trenu

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.