Rune Heivang - Sesiune introductivă GRATUITĂ - miercuri, 12 noiembrie 2014, orele 18.00 – 22.00
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Eveniment

Rune Heivang - Sesiune introductivă GRATUITĂ - miercuri, 12 noiembrie 2014, orele 18.00 – 22.00

GALERIE
Rune Heivang iasi 12 noiembrie
  • Rune Heivang iasi 12 noiembrie
- +

În orice eveniment îl întâlnesti pe Rune Heivang, e vorba despre un SINGUR lucru.
Este răspunsul UNIC la toate întrebările tale.
Când îl înţelegi complet şi profund, ştii că acesta e Adevărul care îţi aduce pacea lăuntrică, fericirea şi libertatea pe care le cauţi. Te eliberează! Este cel mai mare cadou pe care ţi-l poţi da singur: să înţelegi cine eşti cu adevărat.
Dincolo de religie, spiritualitate, psihologie, învăţătura transmisă de Rune Heivang îţi poate aduce singura înţelegere de care vei avea vreodată nevoie.
~~~~~~~~~~
Rune Heivang este un învăţător neobişnuit iar modul său de predare este unic. El combină prezentările şi sesiunile de întrebări-răspunsuri cu o serie de exerciţii puternice (deşi simple şi jucăuşe) precum meditaţia, meditaţia în mişcare, exerciţii de respiraţie şi exerciţii energetice - care te pot ajuta să „vezi” cu claritate mesajul, tu însuţi/însăţi.

Mesajul său este: Conştiinţa ESTE TOT CEEA CE EXISTĂ. Iar tu eşti această Conştiinţă.

În timpul unei SESIUNI INTRODUCTIVE, Rune Heivang îţi transmite esenţa învăţăturii sale, adevărul ultim despre cine eşti… Ce vei afla te va ajuta să experimentezi înţelegerea unică despre care maeştrii iluminaţi au vorbit de-a lungul a mii de ani. Şi vei dori să ştii mai mult. Să aprofundezi cunoaşterea ce-ţi aduce fericire, o viață trăită în pace lăuntrică, iubire şi libertate, pentru totdeauna.

Ca să-ţi asiguri un loc la acest eveniment, înregistrează-te aici:
http://bit.ly/1osNnaz
Locaţia: Hotel Astoria - sala Eminescu, str. Lăpuşneanu nr. 1, Iaşi.
Este asigurată traducerea în limba română.

~~~~~~~~~~~~~~~
Mai multe despre Rune Heivang şi evenimentele din România poţi afla aici:
http://www.runeheivang.ro/ şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/runeheivangromania .
Apoi, îl poţi urmări pe Rune pe Youtube, aici
http://www.youtube.com/channel/UCE3MP-VPj4K2RPrSYnidI5g/videos .
*****
Contact:
Gabriela Lupu – tel: 0741.499.406
Mircea Caster - email: mircea@runeheivang.ro , tel: 0744.311.342
 


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre un partid al ardelenilor

Cătălin ONOFREI

Spre un partid al ardelenilor

Nu v-aţi săturat de dictatura „miticilor”?

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Extremişti

Briscan ZARA

Extremişti

Ignoranţa de azi nu este una impusă de sistem aşa cum era să spunem pe timpul regimului comunist, ci una exercitată de fiecare individ ori grup în parte asupra lui însuşi. Civilizaţie înseamnă în primul rând diversitate, acceptarea ideii că nu există o singură viziune asupra lumii, iar toate celelalte sunt nocive ori malefice şi că ar trebui eliminate. 

Rolul societăţii civile în consolidarea democraţiei

Ciprian IFTIMOAEI

Rolul societăţii civile în consolidarea democraţiei

Prezenţa unei societăţi civile cu forme de manifestare diverse şi active constituie un factor de consolidare democratică. Există diferite definiţii ale conceptului de „societate civilă”. În limbajul comun, sensul atribuit este adesea unul reducţionist, mulţi dintre noi reducând societatea civilă la activitatea organizaţiilor nonguvernamentale. Cristian Pîrvulescu, politolog şi activist civic, consideră societatea civilă un „concept cu geografie variabilă” care propune o invitaţie la regândirea raportului dintre, pe de o parte, individ/ cetăţean, iar pe de altă parte, stat/ societate.

Moştenirea lui Trump

Mihai DORIN

Moştenirea lui Trump

Noul preşedinte Joe Biden şi-a inaugurat mandatul - probabil ultimul - în termeni paradoxal rasişti: „Trebuie să încheiem cu supremaţia albilor!”. Afirmaţia este stupefiantă, având în vedere că această supremaţie s-a restrâns treptat, după perioada colonială şi a fost delegitimată masiv de către Abraham Lincoln şi războiul de secesiune, pentru a se destrăma efectiv, odată cu Martin Luther King. 

pulspulspuls

O coincidenţă politică de zile mari pe linia strategică Iaşi - Suceava - Neamţ şi retur

O coincidenţă politică de zile mari pe linia strategică Iaşi - Suceava - Neamţ şi retur

Şi pentru că tot am încheiat săptămâna trecută cu dosarul liberalului ieşean cu origini sucevene dar şef peste filiala de la Neamţ, mister Mugurel Cozmanciuc, haideţi să vă mai spunem una azi despre chestiune, ca să nu rămână nespusă.

Caricatura zilei

Pe scena Operei din Iași

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.