S-a activat planul roșu de intervenție: Accident rutier în care au fost implicate opt persoane

sâmbătă, 22 iunie 2024, 17:58
1 MIN
 S-a activat planul roșu de intervenție: Accident rutier în care au fost implicate opt persoane

Un accident rutier în care sunt implicate opt persoane s-a produs sâmbătă după amiază, în judeţul Hunedoara. Având în vedere numărul mare al celor implicaţi, autorităţile au activat planul roşu de intervenţie care presupune suplimentarea resurselor de intervenţie.

Cinci persoane rănite în accident au fost transportate la unitatea de primiri urgenţe din Deva. Potrivit IGSU, patru dintre victime sunt conştiente, cea de-a cincea fiind inconştientă.  La ora transmiterii acestei ştiri Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat.

Accidentul s-a produs pe drumul naţional 76, în localitatea Şoimuş,  unde două autoturisme s-au ciocnit, iar primele informaţii arată că opt persoane se aflau în cele două maşini.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor operative.  La faţa locului, au fost alocate 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 1 autospecială de transport victime multiple şi 3 ambulanţe SMURD. În sprijinul echipajelor de intervenţie, la caz au fost trimise şi 3 ambulanţe aparţinând serviciului judeţean de ambulanţă”, transmite Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

La locul producerii evenimentului, a ajuns si al 2-lea elicopter SMURD

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii