Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

S-a ales cu bătaie după ce l-a prins pe soţ schimbând mesaje cu amanta

GALERIE
balcon
  • balcon
- +

Un soţ necredincios şi-a bătut soţia atunci când aceasta l-a prins cu ocaua mică. Femeia s-a adresat poliţiei, iar cazul a ajuns în cele din urmă în faţa instanţei. Ca în multe alte cazuri de violenţă domestică, sentinţa stabilită de judecători a fost blândă.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 20 iunie 2020. Ieşită din baie, A.P. l-a surprins pe soţul său pe balcon, corespondând prin mesaje cu altă femeie, cu care soţia ştia că acesta are o relaţie extraconjugală. A.P. i-a reproşat faptul, iar bărbatul s-a enervat şi a început să o pălmuiască. Apoi a prins-o de gât, a lovit-o cu capul de perete şi a trântit-o jos. Când femeiea s-a ridicat, i-a pus un prosop la gură şi a lovit-o cu capul în faţă, în zona frunţii.

Femeia a sunat la 112, iar bărbatul a părăsit locuinţa. A.P. a precizat că un incident similar mai avusese loc în ianuarie, dar la momentul respectiv nu depusese plângere. De data aceasta, a făcut-o.

Mihai Condurachi a fost trimis în judecată pentru violenţă în familie, faptă pentru care legea prevede o pedeapsă de până la 2 ani şi 3 luni de închisoare. În faţa judecătorilor, Condurachi a recunoscut incidentul, dar a afirmat că nu şi-a pălmuit soţia şi nici nu a dat-o cu capul de perete. A precizat că a împins-o de canapea şi e posibil ca atunci femeia să se fi lovit şi de perete. Magistraţii Judecătoriei au considerat suficientă o pedeapsă de 9 luni de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 2 ani. Pronunţată joi, sentinţa poate fi atacată cu apel.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

În timp ce şoferii ieşeni au ajuns să citească romane în maşini, Chirica mai scoate din pălărie câte o machetă

Dan CONSTANTIN

În timp ce şoferii ieşeni au ajuns să citească romane în maşini, Chirica mai scoate din pălărie câte o machetă

Primarul ne tot ameninţă cu tot felul de proiecte, care de care mai fanteziste. Este campion la înşirat vorbe goale şi machete, niciun alt edil din ţară nu-l întrece.

opinii

Teroare academică

Codrin Liviu CUȚITARU

Teroare academică

Teroarea autentică se cunoaşte după maniera în care îi pici. Nota 4 pe linie reprezintă un act terorist primitiv, lipsit de rafinament. Eu evaluez numai pe o scară de la 0 la 1. Adică, în cataloagele mele, vei găsi note precum 0.12, 0.20, 0.37, 0.42, 0.63. În cazuri excepţionale, când mi se înmoaie şi mie sufletul, pun câte un 0.95 sau – cu mână tremurândă! – câte o notă de 1.

Universitatea lui Cuza și lumina cunoașterii (I)

Gabriel MURSA

Universitatea lui Cuza și lumina cunoașterii (I)

Universitatea constituie loc al reflecției produse de capul limpede. Universitatea nu trebuie să fie locul patimei, ci al calmului, al prezumției că adevărurile nu pot fi absolute, ci conjecturale, adică supuse permanentei verificări, cum ar spune Karl Popper. Ea constituie nu un spațiu al bigotismului, ci al toleranței, nu al comandamentelor, ci al spiritului critic, nu al spaimelor iraționale, ci al prudenței și al optimismului moderat. Universitarul și Universitatea nu pot pretinde statutul de deținător ultim al adevărului. 

Decriptarea trecutului prin lentilă literară şi lingvistică (I)

Florin CÎNTIC

Decriptarea trecutului prin lentilă literară şi lingvistică (I)

Cum Dan Alexe a stârnit Golemul adormit al naţional-ceauşismului istoric aş pune această introducere la viitoarea mea analiză a prodigioasei sale activităţi editoriale din ultimul deceniu de a construi o hermeneutică istorică cu ajutorul literaturii şi al lingvisticii:

pulspulspuls

O numire de şef cu schempsis la casa cu pătrate: bărboşi versus bărbieriţi

O numire de şef cu schempsis la casa cu pătrate: bărboşi versus bărbieriţi

Ehehee, nu ştim dacă aţi observatără, stimaţi telespectatori ai scenei politice locale, dar în ultima vreme se petrec lucruri tare interesante, cu schepsis şi cu bătaie lungă, în zona liberalilor de Bahlui. 

Caricatura zilei

Drona cu bunătăți

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca autoritatile au fost pregatite pentru prima zapada care a cazut in judetul Iasi in aceasta toamna?

vezi raspunsuri