Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.03.2024

S-a dat startul competițiilor din calendarul Federației Române de Karate Tradițional! Ieșenii din nou pe podium!

GALERIE
balaiasa_ciubotariuadascalitei_vestea
  • balaiasa_ciubotariu
  • adascalitei_vestea
- +

Suntem bucuroși să vă anunțăm oficial startul competițiilor din calendarul Federației Române de Karate Tradițional.

După Campionatul Național pentru copii, de la Caracal, în perioada 11 – 13 iunie 2021, la Poiana Brașov, s-a desfășurat  a XXX- a ediție a Campionatului Național, dedicat categoriilor: cadeți, juniori, tineret și seniori.

Au fost prezente 37 de cluburi sportive afiliate la Federația Română de Karate Tradițional, prezidată de sensei Nicolae Marandici.

Invitatul de onoare a fost și maestrul fondator al federației mondiale, sensei Vladimir Iorga – 9 DAN, care a susținut și un stagiu de pregătire pentru delegațiile prezente.

Rezultate:

  • Ciubotariu Aurel – loc II kumite individual; loc III fukugo individual; loc VII kogo kumite; loc I kumite echipe;
  • Dumitraș Iulian – loc II fukugo; loc I kumite echipe;
  • Postolache Octavian – loc I kumite echipa ENPI; loc VI fukugo; loc VII kumite individual;
  • Bistriceanu Cristian – loc I kumite echipa ENPI;

La feminin s-a simțit lipsa sportivei Balaur Bianca, care se pregătește pentru bacalaureat și facultate. Noi îi dorim mult succes pe această cale, atât acum cât și la examenele din celelalte planuri profesionale.

CS Suprem Karate Iași:

Bălăiasa Dragoș – loc I kumite individual; loc IV kata individual; loc III kogo kumite; loc I fukugo;

Anunțăm pe această cale oficială, cu bucurie, inițiativa multiplului campion Dragoș Bălăiasa, de a fonda CS Suprem Karate Iași.

De altfel, CS ENPI Iași a fost de-a lungul ultimilor 30 de ani, promotorul și susținătorul marilor performeri care au fondat la rândul lor, cluburi sportive afiliate la  Federația Română de Karate Tradițional și atrag tinerii în sălile de antrenament.

Enumerăm CS BONSAY Iași – fondat de Irina și Lucian Simirad; CS Olympic Iași – fondat de Petronel Luca; CS Dojo Master Iași – fondat de Răzvan Popa; CS Suprem Karate Iași – fondat de Bălăiasa Dragoș.

Le dorim mult succes în competiția cu celelalte cluburi din Iași și din România și cât mai multe performanțe ce vor fi repere și valori pentru generațiile de tineri ce vor îmbrățișa această disciplină sportivă în orașul nostru drag.

În calitate de arbitri, la suprafețele de concurs, la acest eveniment au fost și antrenori din Iași, Constantin Adăscăliței, Marian Bejenaru, Petronel Luca și Petronela Bejenaru.

Primii sportivi de la toate categoriile de vârstă și probe din concurs vor fi selectați în lotul national al României, ce anul acesta va avea Campionatul European în Serbia la Belgrad.

Sponsori ai acestui eveniment: INBIT – firmă construcții; RLC TRIDENT – imobiliare și Black Square – IT iași.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tehnologia şi hoţia

Nicolae GRECU

Tehnologia şi hoţia

Pe lângă fapul că sistemele VAR sunt la început de drum şi disponibile la progres, ai noştri manageri de la FRF şi-au furat căciulile preferând softuri ieftine şi proaste.

opinii

Împăratul e (din nou) gol!

Lucian LEUȘTEAN

Împăratul e (din nou) gol!

I se spune Dumnezeu. Sau Împăratul. Nu acceptă să fie contrazis. I se pare că e de neînlocuit. Deși e în prag de pensie, vrea al treilea mandat la conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se laudă continuu cu marile lui realizări. Tocmai i s-a tipărit o carte de 300 de pagini în cadrul căreia ne explică cele 80 de cazuri în care ne-a făcut un mare bine. Nu a existat nicio situație, evident, în care să fi greșit. Nu a călcat strâmb niciodată vreme de opt ani. Nici nu prea îl merităm, la cât de bun e. Cine îl critică nu e doar un ingrat, ci chiar un potențial infractor. Pentru că el e Legea, e singurul care o înțelege și o explică neofiților, adică nouă, tuturor celorlalți. E Tudorel Toader.

Spaţiul sacru (2)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (2)

Pentru a răspunde la întrebarea „în ce măsură utilizarea unui nou material de construcţie în arhitectura bisericilor poate duce la viziuni înnoitoare fără ca procesul să producă discontinutăţi în tradiţia spaţiului sacru”, îmi pare relevantă povestea bisericii de lemn din Albac, satul martirului Horia, el însuşi meşter în construirea bisericilor de lemn. 

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

Alexandru CĂLINESCU

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

E drept că cele două partide, dar mai ales PSD-ul, au datorii mari faţă de Iohannis: le-a înlesnit (ce zic: le-a năşit) alianţa şi a facilitat instalarea PSD-ului în poziţie de forţă. După ce că au un bilanţ jalnic, cele două mandate ale lui Iohannis ne aruncă înapoi, în vremurile partidului unic. Dar cine putea bănui, în 2014, ce voia să însemne, pentru Iohannis, o guvernare „pas cu pas”?

pulspulspuls

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

E uichend azi, atunci fără politichie, aşa cum am stabilit! ca să ne tihnească, şi să mai şi râdem olecuţă, nu numai să ne încruntăm, nu-i aşa. Iar pe azi, dacă tot a început şi primăvara calendaristică, am zis să facem şi noi aicea o ediţie tematică: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţii. Deci, să începem!

Caricatura zilei

Mărțișor

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri