Advertorial

S-a deschis Auchan Bucium! Ia-ți cardul de fidelitate MyCLUB Auchan și ai șansa de a câștiga 1000 euro pentru cumpărături (P)

luni, 12 decembrie 2022, 07:10
2 MIN
 S-a deschis Auchan Bucium! Ia-ți cardul de fidelitate MyCLUB Auchan și ai șansa de a câștiga 1000 euro pentru cumpărături  (P)
A avut loc marea deschidere a noului supermarket Auchan din Iași! Situat în incinta proiectului de retail de proximitate Family Market Bucium, magazinul dispune de o suprafață generoasă, de peste 2000 mp, și îți pune la dispoziție peste 11.000 de produse: de la articole esențiale și alimente de bază, la mii de produse nealimentare, pentru nevoile tale de uz cotidian, precum articole pentru menaj, bricolaj, grădină și multe altele, toate la prețuri mici zi de zi.  
 
 
Tombolă de inaugurare cu premii de 1000 de euro
 
Până pe 31 decembrie, folosește cardul MyCLUB la cumpărături în Auchan Bucium și intri automat în marea tombolă care îți poate aduce unul dintre cele 5 premii în valoare de 1000 euro, sub formă de bonus pe cardul de fidelitate.   
Nu ai încă un card de fidelitate MyCLUB Auchan? Nimic mai simplu: 
✔ Descarcă și instalează gratuit aplicația Auchan sau intră pe auchan.ro
✔ Creează rapid un cont (dacă nu ai deja unul)
✔ Generează un card digital sau înscrie cardul fizic primit în magazin, în secțiunea “MyCLUB Auchan” din contul tău 
 
 
Tot ce ai nevoie pentru masă și casă – de la carmangerie, piață, brutărie, până la articole de menaj și bricolaj
 
La Auchan Bucium te așteaptă Carmangeria Mea, cu o gamă variată și bogată de produse din carne, inclusiv din producție proprie românească, zona de Legume & Fructe, cu articole atent alese de la producători și furnizori locali, inclusiv din Iași, Brutăria Mea, unde vei găsi rețete originale, calitate, prospețime și specialități apreciate, zona Alimentație Sănătoasă, cu sute de produse BIO sau pentru diete speciale, Pescăria Mea, care te va încânta cu o selecție de pește proaspăt și fructe de mare, dar și zona Piața Mea, unde clienții vor regăsi o ofertă bogată de produse românești. Ți-e poftă de preparate delicioase? Tot aici găsești și zona La Masă, cu mâncare proaspăt gătită, precum și un Coffee Corner.  
 
 
Și pentru că Auchan este locul în care găsești tot ceea ce ai nevoie, supermarketul dispune și de Pet Zone, cu o gamă variată de hrană, accesorii și jucării pentru animalele de companie. Mai mult, membrii MyCLUB Auchan pot închiria gratuit unelte și echipamente pentru casă și grădină, ca de la un vecin de încredere, prin Serviciul Gratuit de Închiriere Unelte.
  
 
 
  
Te așteptăm la Auchan Bucium!  

Comentarii