S-a deschis ghişeul online. Ieşenii pot trimite în acest fel solicitări Primăriei
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

S-a deschis ghişeul online. Ieşenii pot trimite în acest fel solicitări Primăriei

GALERIE
ghiseu
  • ghiseu
- +

Orice solicitare către Primărie poate fi trimisă aici.

Ieşenii au, de ieri, posibilitatea să trimită online orice tip de solicitare către departamentele Primăriei. Prin intermediul aşa-numitului „ghişeu online“, utilizatorii pot solicita eliberarea de diverse documente (acte urbanistice, atestate fiscale, eliberări de adeverinţe etc.) dacă ataşează la solicitare şi documente doveditoare (identitate, date de contact, acte justificative) în funcţie de tipul solicitării. Aplicaţia informatică este disponibilă la această adresă online - AICI. În funcţie de tipul solicitării, puteţi verifica pe site-ul Primăriei Iaşi, la secţiunea „Acte necesare“, ce documente justificative trebuie să ataşaţi la cererea pe care o formulaţi.

„Soluţia poate fi utilizată pentru toate tipurile de documente emise de municipalitate: certificate de urbanism, autorizaţii construire/ desfiinţare, prelungire autorizaţii construire/desfiinţare, date de autentificare pentru plata taxelor şi impozitelor locale, prelungire autorizaţii de funcţionare, eliberări de adeverinţe de venituri, certificate de atestare fiscală, declarare bunuri dobândite şi/sau înstrăinate etc“, se arată într-un comunicat al Primăriei.

De precizat că platforma nu transmite în mod automat răspunsul la cerere, ci solicitarea este direcţionată către departamentul Primăriei responsabil, urmând ca utilizatorul să primească ulterior documentele. În acest sens, fiecare solicitant va primi un e-mail de confirmare a înregistrării solicitării şi un link în care va putea urmări stadiul cererii înaintate către municipalitate.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremea păcatelor, era păcătoşilor

Nicolae GRECU

Vremea păcatelor, era păcătoşilor

Eliminarea campionilor României din CCE (Cupa Calicilor Europei) este momentul suprem al umilinţei fotbalului autohton. Să sperăm că mai rău nu se poate.

Filmuletul zilei

opinii

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Eugen MUNTEANU

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Argumentaţia autorului în favoarea editării ştiinţifice a textelor vechi se sprijină în acest foileton pe prezentarea unei iniţiative nefericite de a edita Pravila de la Govora (1640), monument important al vechii culturi româneşti.

Despre post

pr. Constantin STURZU

Despre post

Postul nu este doar o perioadă mai specială a anului liturgic, ci şi şansa de a ne reevalua viaţa, pregătind sau operând deja schimbări adecvate voii divine. Postul îmi stârneşte dorul după libertatea cea în Dumnezeu. Postul dă gust vieţii. 

Capitalismul privit şi înţeles ca hiperobiect (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Capitalismul privit şi înţeles ca hiperobiect (I)

În articolul de astăzi, voi rezuma o serie de idei, opinii şi conjecturi legate de capitalism formulate de Horia-Roman Patapievici, în cadrul unei excelente conferinţe susţinută la Bursa de Valori Bucureşti acum fix 5 ani.

pulspulspuls

O dramoletă înduioşătoare între un domn bine şi o doamnă directoare

O dramoletă înduioşătoare între un domn bine şi o doamnă directoare

O întâmplare înduioşătoare s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni pe holurile liceului negruzzist, o dramoletă cu nuanţe adolescentine, dar trăită de personagii în toată firea din târgul acesta atât de dulce. 

Caricatura zilei

Statuie pentru europarlamentarul Rareș Bogdan

Rares Bogdan nu este iubit doar la Iasi (oras pentru care a facut atât de multe lucruri în calitatea sa de europarlame (...)

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.