S-a deschis ghişeul online. Ieşenii pot trimite în acest fel solicitări Primăriei
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 10.04.2021

S-a deschis ghişeul online. Ieşenii pot trimite în acest fel solicitări Primăriei

GALERIE
ghiseu
  • ghiseu
- +

Orice solicitare către Primărie poate fi trimisă aici.

Ieşenii au, de ieri, posibilitatea să trimită online orice tip de solicitare către departamentele Primăriei. Prin intermediul aşa-numitului „ghişeu online“, utilizatorii pot solicita eliberarea de diverse documente (acte urbanistice, atestate fiscale, eliberări de adeverinţe etc.) dacă ataşează la solicitare şi documente doveditoare (identitate, date de contact, acte justificative) în funcţie de tipul solicitării. Aplicaţia informatică este disponibilă la această adresă online - AICI. În funcţie de tipul solicitării, puteţi verifica pe site-ul Primăriei Iaşi, la secţiunea „Acte necesare“, ce documente justificative trebuie să ataşaţi la cererea pe care o formulaţi.

„Soluţia poate fi utilizată pentru toate tipurile de documente emise de municipalitate: certificate de urbanism, autorizaţii construire/ desfiinţare, prelungire autorizaţii construire/desfiinţare, date de autentificare pentru plata taxelor şi impozitelor locale, prelungire autorizaţii de funcţionare, eliberări de adeverinţe de venituri, certificate de atestare fiscală, declarare bunuri dobândite şi/sau înstrăinate etc“, se arată într-un comunicat al Primăriei.

De precizat că platforma nu transmite în mod automat răspunsul la cerere, ci solicitarea este direcţionată către departamentul Primăriei responsabil, urmând ca utilizatorul să primească ulterior documentele. În acest sens, fiecare solicitant va primi un e-mail de confirmare a înregistrării solicitării şi un link în care va putea urmări stadiul cererii înaintate către municipalitate.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Încercare pe înaintare, cu speranţe de transformare

Nicolae GRECU

Încercare pe înaintare, cu speranţe de transformare

Chiar dacă şansele sunt minime, demersul oamenilor de rugby ieşeni demonstrează că sportul acesta se încăpăţânează să existe, să renască şi să reziste în dulcele târg.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (III)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (III)

Sunt relevate în continuare explicaţiile etimologice aberante date unor termeni importanţi în limba română, precum cneaz şi voievod, şi concluziile istorice inadecvate rezultate din respectivele etimologii.

O Iubire şi nouă fericiri

pr. Constantin STURZU

O Iubire şi nouă fericiri

Când m-am decis să urmez Filosofia, licean fiind, cineva m-a trimis să discut cu un venerabil profesor din acest domeniu. "Care este preocuparea sau tema centrală a Filosofiei?", m-a întrebat dumnealui, încă de la primele cuvinte. "Fericirea!", am răspuns eu spontan. Profesorul s-a uitat puţin dezamăgit la mine: "Nu. Ci disputa dintre materialism şi idealism". 

Urbanismul slăbiciunilor

arh. Ionel OANCEA

Urbanismul slăbiciunilor

Frumuseţea urbei noastre datorează mult colinelor. Din mulţimea lor, Boris Crăciun identifică pe cele şapte semnificative: Repedea, Cetăţuia, Miroslava, Breazu, Copou, Ciric şi Tătăraşi. Centrul e dominat de mănăstirea Golia şi Mitropolie, iar pe cele din jur se ridică mănăstirile Cetăţuia şi Miroslava. Şi constructorii acestor monumente au avut în preocupare riscurile fundării pe terenurile instabile. 

pulspulspuls

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

Pentru că ne-am jurat în barbă să ne ferim de politichie şi de politicieni măcar sâmbăta, pe uichend, aicea la rubricuţă, haideţi aşadar să părăsim olecuţă acest miraculos tărâm. 

Caricatura zilei

Conducere autonomă nivel 6

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.