Eveniment

S-a deschis supermarketul Auchan Bucium în cadrul centrului comercial Family Market: Înscrie-te în marea tombolă și poți câștiga unul dintre premiile de 1000 de euro (P)

joi, 08 decembrie 2022, 13:53
2 MIN
 S-a deschis supermarketul Auchan Bucium în cadrul centrului comercial Family Market: Înscrie-te în marea tombolă și poți câștiga unul dintre premiile de 1000 de euro (P)

Astăzi, 8 decembrie, a avut loc marea deschidere a noului supermarket Auchan din Iași! Situat în incinta proiectului de retail de proximitate Family Market Bucium, magazinul dispune de o suprafață generoasă, de peste 2000 mp, și pune la dispoziția clienților peste 11.000 de produse. Magazinul va fi deschis zilnic între orele 7:00 – 22:00, iar clienții beneficiază de peste 150 de locuri de parcare și facilități pentru bicicliști, precum și stații de încărcare electrice.  

Tot ce ai nevoie pentru masă și casă – de la carmangerie, piață, brutărie, până la articole de menaj și bricolaj
 
Vino în Auchan Bucium, noul tău supermarket de zi cu zi de mari dimensiuni, și alege din peste 11.000 de produse – de la produse esențiale și alimente de bază, la mii de produse nealimentare, pentru nevoile tale de uz cotidian, precum articole pentru menaj, articole de bricolaj, grădină și multe altele, toate la prețuri speciale. Aici te așteaptă și Carmangeria Mea, cu o gamă variată și bogată de produse din carne, inclusiv din producție proprie românească, zona de Legume & Fructe, cu articole atent alese de la producători și furnizori locali, inclusiv din Iași, Brutăria Mea, unde vei găsi rețete originale, calitate, prospețime și specialități apreciate, zona Alimentație Sănătoasă, cu sute de produse BIO sau pentru diete speciale, Pescăria Mea, care te va încânta cu o selecție de pește proaspăt și fructe de mare, dar și zona Piața Mea, unde clienții vor regăsi o ofertă bogată de produse românești, provenite de la producători și furnizori locali. Ți-e poftă de preparate delicioase? Tot aici găsești și zona La Masă, cu mâncare proaspăt gătită, precum și un Coffee Corner
 
Și pentru că Auchan este locul în care găsești tot ceea ce ai nevoie, supermarketul dispune și de Pet Zone, cu o gamă variată de hrană, accesorii și jucării pentru animalele de companie, sau Serviciul Gratuit de Închiriere Unelte, de unde membrii MyCLUB Auchan pot închiria gratuit unelte și echipamente pentru casă și grădină, ca de la un vecin de încredere.
 
Marea tombolă de inaugurare îți poate aduce premii de 1000 de euro
 
 
În perioada 8 – 31 decembrie, membrii MyCLUB Auchan se pot înscrie automat la tombola organizată cu ocazia deschiderii supermarketului Auchan Bucium, unde pot câștiga unul dintre cele 5 premii în valoare de 1000 de euro sub formă de bonus pe cardul de fidelitate.
 
Tot ce trebuie să faci este să utilizezi cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la cumpărături în Auchan Bucium în acest interval și ești înscris automat în tombolă!
 
Nu ai card de fidelitate MyCLUB Auchan? Nimic mai simplu: 
✔ Descarcă și instalează gratuit aplicația Auchan sau intră pe auchan.ro
✔ Creează rapid un cont (dacă nu ai deja unul)
✔ Generează un card digital sau înscrie cardul fizic primit în magazin, în secțiunea “MyCLUB Auchan” din contul tău
 
Devino membru al clubului MyCLUB Auchan și fii beneficiarul zecilor de oferte special create pentru tine.
 
Te așteptăm la Auchan Bucium! 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii