Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Eveniment

S-a deschis supermarketul Auchan Bucium în cadrul centrului comercial Family Market: Înscrie-te în marea tombolă și poți câștiga unul dintre premiile de 1000 de euro (P)

GALERIE
Tombola deschidere Auchan Bucium-640
  • Tombola deschidere Auchan Bucium-640
- +

Astăzi, 8 decembrie, a avut loc marea deschidere a noului supermarket Auchan din Iași! Situat în incinta proiectului de retail de proximitate Family Market Bucium, magazinul dispune de o suprafață generoasă, de peste 2000 mp, și pune la dispoziția clienților peste 11.000 de produse. Magazinul va fi deschis zilnic între orele 7:00 - 22:00, iar clienții beneficiază de peste 150 de locuri de parcare și facilități pentru bicicliști, precum și stații de încărcare electrice.  

Tot ce ai nevoie pentru masă și casă – de la carmangerie, piață, brutărie, până la articole de menaj și bricolaj
 
Vino în Auchan Bucium, noul tău supermarket de zi cu zi de mari dimensiuni, și alege din peste 11.000 de produse - de la produse esențiale și alimente de bază, la mii de produse nealimentare, pentru nevoile tale de uz cotidian, precum articole pentru menaj, articole de bricolaj, grădină și multe altele, toate la prețuri speciale. Aici te așteaptă și Carmangeria Mea, cu o gamă variată și bogată de produse din carne, inclusiv din producție proprie românească, zona de Legume & Fructe, cu articole atent alese de la producători și furnizori locali, inclusiv din Iași, Brutăria Mea, unde vei găsi rețete originale, calitate, prospețime și specialități apreciate, zona Alimentație Sănătoasă, cu sute de produse BIO sau pentru diete speciale, Pescăria Mea, care te va încânta cu o selecție de pește proaspăt și fructe de mare, dar și zona Piața Mea, unde clienții vor regăsi o ofertă bogată de produse românești, provenite de la producători și furnizori locali. Ți-e poftă de preparate delicioase? Tot aici găsești și zona La Masă, cu mâncare proaspăt gătită, precum și un Coffee Corner
 
Și pentru că Auchan este locul în care găsești tot ceea ce ai nevoie, supermarketul dispune și de Pet Zone, cu o gamă variată de hrană, accesorii și jucării pentru animalele de companie, sau Serviciul Gratuit de Închiriere Unelte, de unde membrii MyCLUB Auchan pot închiria gratuit unelte și echipamente pentru casă și grădină, ca de la un vecin de încredere.
 
Marea tombolă de inaugurare îți poate aduce premii de 1000 de euro
 
 
În perioada 8 – 31 decembrie, membrii MyCLUB Auchan se pot înscrie automat la tombola organizată cu ocazia deschiderii supermarketului Auchan Bucium, unde pot câștiga unul dintre cele 5 premii în valoare de 1000 de euro sub formă de bonus pe cardul de fidelitate.
 
Tot ce trebuie să faci este să utilizezi cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la cumpărături în Auchan Bucium în acest interval și ești înscris automat în tombolă!
 
Nu ai card de fidelitate MyCLUB Auchan? Nimic mai simplu: 
✔ Descarcă și instalează gratuit aplicația Auchan sau intră pe auchan.ro
✔ Creează rapid un cont (dacă nu ai deja unul)
✔ Generează un card digital sau înscrie cardul fizic primit în magazin, în secțiunea “MyCLUB Auchan” din contul tău
 
Devino membru al clubului MyCLUB Auchan și fii beneficiarul zecilor de oferte special create pentru tine.
 
Te așteptăm la Auchan Bucium! 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Cosmin PAȘCA

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Să luăm exemplul Iaşului. Peste un an-doi, Marius Ostaficiuc va afirma că filiala AUR a fost „capturată” şi va reveni la PSD, Tudor Ciuhodaru îşi va redescoperi „umanismul” şi se va întoarce la partidul lui Dan Voiculescu (aripa televizată a PSD), iar Ciprian Paraschiv îşi va aminti că a fost cândva liberal. Şi mulţi alţii, totul multiplicat cu 41 la nivel de ţară. Controlează azi PSD-PNL România cu 55%? Să vedeţi peste doi-trei ani când o să râdă de Putin cu alea 87% ale lui.

opinii

Bunici obraznici

Briscan ZARA

Bunici obraznici

Bunicii îşi descoperă în nepoţi un scop în viaţă şi nu-i lasă pe aceştia să înveţe nimic din propriile greşeli. Având mult timp la dispoziţie, ei execută toate treburile, odraslele neavând voie să mişte un deget. Mâncarea li se serveşte la pat, în faţa televizorului, totul este aranjat în farfurie în aşa fel încât plodul să nu facă altceva decât să îşi bage singur în gură. Dacă lenea e prea mare, chiar şi acest mic inconvenient se rezolvă de către mereu atenţii şi mereu săritorii bunici: copilul e hrănit în gură. El nu trebuie să îşi aleagă hainele, să îşi spele vasele din care a mâncat, nu mai vorbesc de gătit. Copiii crescuţi de bunici nu ştiu să facă nimic! Pentru că nu au fost lăsaţi să facă. Li s-a pus totul la nas.

Noi, femeile

Cristina DANILOV

Noi, femeile

O fată nu trebuie să rupă cămașa colegului pentru a scăpa de batjocura lui. O adolescentă are dreptul de a citi pe o bancă în parc, așa cum citeam eu cândva, fără să fie agresată și apoi umilită de autorități doar pentru că este femeie. Se poate? Desigur, egalitatea între sexe e un principiu care se învață și societatea de azi ne cere tuturor să facem efortul de a ieși din stereotipurile în care ne-am format și să participăm deschiși la această lecție a umanității.

Între artă şi credinţă

Nichita DANILOV

Între artă şi credinţă

Se pare că noi nu încercăm să ne împăcăm cu gândul că trăim într-o lume imperfectă şi dorim, cu tot dinadinsul să transformă imperfecţiune în perfecţiune, gândind şi, mai ales, acţionând, cât mai corect politic. Aliniindu-ne, cu alte cuvinte, la noile standarde ale politicilor culturale, care dau naştere la noi aberaţii ideologice, la fel de nocive ca şi cele din perioada comunismului, la ameninţări şi la vărsări de sânge.

pulspulspuls

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Acuma, dacă tot s-a terminat cu agitaţia de la Vniversitatea din Copou, haideţi să facem două-trei observaţiuni mai detaşate, fără presiunea votului, presiune care a tot apăsat şi în afara instituţiei în aceste ultimel zile. 

Caricatura zilei

Putin a mai câștigat un mandat de președinte al Federației Ruse

Vladimir Putin a câstigat alegerile prezidentiale din Rusia cu 87,97 la suta.  

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri