anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Salariu de bugetar: 40.600 lei/lună plus autoturism cu şofer personal

GALERIE
Nicolae Stoica
 • Nicolae Stoica
- +

Autoritatea Aeronautică Civilă Română are un nou director, numit la începutul acestui an. Beneficiile ocupării acestei funcţii sunt foarte mari. „Începând cu data 18 ianuarie 2021, Consiliul de Administraţie al Autorităţii Aeronautice Civile Române l-a desemnat pe domnul Nicolae Stoica în funcţia de director general al AACR.

Domnul Nicolae Stoica este inginer de profesie, a absolvit cursurile Universităţii Politehnice din Bucureşti, Facultatea de Inginerie Aerospaţială - Sisteme de propulsie, are peste 17 ani de experienţă în aviaţia civilă, crescând de la nivel executiv la înalte funcţii de conducere”, se arată într-un anunţ oficial.

Cititi si: Salariu de lider de sindicat: 8.300 de euro/lună. Leonard Bărăscu e aliat de nădejde al PSD!

Anterior, Stoica fusese Director Operaţiuni aerodrom la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti. Din 2018 până în 2020 fusese inginer în cadrul aceleiaşi companii. Timp de 7 ani fusese inspector principal în Ministerul Transporturilor la Direcţia de Investigaţii şi control accidente.

Nicolae Stoica deţine şi o diplomă de management la Academia de Studii Economice. Contractul de management încheiat cu Nicolae Stoica este de 4 luni cu posibilitatea prelungirii până la 6 luni. În perioada asta, Directorul General Provizoriu Nicolae Stoica va primi 40.600 lei/lună şi se va bucura şi de alte beneficii: 38 de zile de concediu, indemnizaţie de delegare, transport şi cazare când pleacă în delegaţii, autoturism cu şofer, computer, telefon cu abonament.

Cititi materialul integral pe newsweek.ro

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Admitere nouă, obiceiuri vechi

Ioan Alexandru TOFAN

Admitere nouă, obiceiuri vechi

În lipsa unor criterii ferme cu privire la viaţa academică şi a unor planuri solide de viaţă, absolvenţii de liceu nici nu au la îndemână prea multe temeiuri pentru a decide ce vor studia ca studenţi. Astfel, argumentul îmbulzelii devine oarecum convingător.

opinii

Modernitatea şi postmodernitatea alienării

Codrin Liviu CUȚITARU

Modernitatea şi postmodernitatea alienării

Fugi, Rabbit (şi toată seria pe care o deschide) reprezintă o parabolă a alienării în universul postindustrial, publicarea sa în română căpătând, încă din 2008, cu un an înaintea morţii scriitorului, o neaşteptată legitimitate culturală în contextul prezentului.

Perpetuum praedictionem

Bogdan ILIESCU

Perpetuum praedictionem

The best way to predict the future is to create it. (Cel mai bun mod să prezici viitorul este să îl creezi.) Peter Drucker

Provincialismul trufaş al capitalei

Florin CÎNTIC

Provincialismul trufaş al capitalei

Într-una dintre postările sale educative de pe FB, Dan Alexe sublinia că toţi avem accent şi că cel valah, „dă Bucureshti”, e unul dintre cele mai caraghioase, graiul obişnuit al respectivilor aborigeni fiind şi plin de greşeli de acord. Căci a fi provincial nu e o chestiune de plasare geografică, ci de educaţie, nu?

pulspulspuls

Concediu la secret pentru famiglia premarelui? Unul pe două direcții

Concediu la secret pentru famiglia premarelui? Unul pe două direcții

’Neaţa bună, dragi cetitori! Am vrut pe astăzi să vă spunem una faină cu premarele Mihăiţă al nostru, dar n-o mai spunem căci, din ce am auzit, omul și-a trimis famiglia în concediu. 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.