anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

SÂMBĂTĂ vor fi plantați 10.000 de puieţi de frasin şi stejar la Lețcani

GALERIE
plantare copacel
  • plantare copacel
- +

Primăria localităţii Leţcani, din judeţul Iaşi a răspuns apelului lansat de „Plantăm fapte bune în România”.

2 hectare care fac parte dintr-o zonă care se confruntă frecvent cu alunecările de teren vor fi împădurite cu aproximativ 10.000 de puieţi de frasin şi stejar, prin implicarea celor 400 de voluntari prezenti la acţiunea din 19 noiembrie.

„Pe 12 noiembrie continuăm faptele bune la Lețcani. Alături de noi vor fi 400 de oameni cu suflet mare, oameni care doresc să contribuie la împiedicarea alunecărilor de teren din localitatea ieşeană, zona Tabăra de Vară, prin împădurire. Vom planta 10.000 de puieți de frasin și stejar puși la dispoziție de către Direcția Silvică Iași. Așteptăm alături de noi voluntari care să planteze fapte bune!”mărturiseşte Livia Bibire, coordonator judeţean Iaşi.

Voluntarii vor primi în urma activității de plantare sau de organizare certificatul Green Endorsement, recunoscut în CV de peste 30 de companii de renume (detalii pe www.plantamfaptebune.ro, secțiunea Green Endorsement).

Acţiunea din 12 noiembrie este realizată cu sprijinul următorilor parteneri instituţionali: Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, R.N.P – Romsilva, Jandarmeria Română şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Partenerii şi sponsorii locali sunt: Directia Silvică Iaşi,Primăria Lețcani, Uniunea Studenților din România, Crucea Roșie Iași, Optymyze, UniCredit Bank şi  Xerox.

Detalii despre acţiunile din cele 9 judeţe precum şi informaţii despre înscrieri sunt disponibile pe www.plantamfaptebune.ro.

Persoană de contact: Livia Bibire, Coordonator judeţean Iaşi: livia.bibire@plantamfaptebune.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Politruci

Cătălin ONOFREI

Politruci

Da, sunt total de acord cu Orban. Politrucii trebuie mătrăşiţi. Dar începeţi cu cei din PNL, din PSD, din USR! Sigur este vorba de o măsură constituţională!

Filmuletul zilei

opinii

Suntem cum gândim

Briscan ZARA

Suntem cum gândim

Sunt atâtea aspecte care caracterizează un om prin prisma minţii lui, că s-ar putea scrie tone de cărţi, de aceea e important să se descopere doar plusurile lui, acelea pe care el le-a considerat cu adevărat importante. Restul sunt înşelătoare. Pentru că timpul unui om şi spaţiul în care se desfăşoară acesta sunt finite, prin urmare nu poate să fie foarte bun în toate domeniile, pe toate planurile, de aceea el alege conform structurii sale, doar anumite laturi ale vieţii pe care să le studieze mai profund, pe care să le respecte, să le considere cu adevărat valoroase.

Despre populaţie, prezenţa la vot şi incidenţa COVID-19

Ciprian IFTIMOAEI

Despre populaţie, prezenţa la vot şi incidenţa COVID-19

Începând cu anul 2010, pe data de 20 octombrie, se aniversează în peste 130 de ţări Ziua Mondială a Statisticii. Această aniversare a fost stabilită prin Rezoluţia Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite 64/267 din 3 iunie 2010, ca o recunoaştere a activităţii Comisiei de Statistică a ONU, care funcţionează din 1947, în dezvoltarea sistemelor naţionale de statistică (statisticilor oficiale), îmbunătăţirea comparabilităţii acestora, elaborarea unor indicatori statistici fiabili, precum şi acordarea de asistenţă pentru programele de dezvoltare durabilă.

Cuvântul ierarhului

Mihai DORIN

Cuvântul ierarhului

Trăim o stare de agitaţie care ne complică vieţile, iar pe unii îi împiedică să gândească responsabil. Am în vedere mai ales pe cei care au datoria - prin statutul funcţiei şi fişa postului - să aducă măcar un strop de calm, dacă pace nu pot, din varii motive, care ţin nu atât de complexitatea gestionării pandemiei, cât de incapacitatea intelectuală de a identifica soluţii mature, nu simple măsuri imperativ-restrictive. 

pulspulspuls

Oare ce o fi cu diversiunea cu miros kaghebist a lui Peni Hill

Oare ce o fi cu diversiunea cu miros kaghebist a lui Peni Hill

Când vă spuneam noi că ceva e putred în relaţiile externe ale lui Peni Hill, că nu degeaba l-a şi acuzat Dragnea la vremea lui, la un moment dat, că e băiat de mingi de-al ghinărarilor din SIE, voi nu şi nu: Bartman, Batman... 

Caricatura zilei

Bun simt auto

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.