anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Şansă pentru masteranzii de la FEAA care studiază contabilitate

Iulius Management Center organizează în perioada 17 noiembrie 2014–30 aprilie 2015 un program de internship.

GALERIE
contabil4
 • contabil4
- +

Iulius Management Center (IMC), cel mai mare dezvoltator şi operator autohton de centre comerciale de tip mall din România, le oferă tinerilor oportunitatea dezvoltării unei cariere în mall management. În perioada 17 noiembrie 2014–30 aprilie 2015 se desfăşoară cea de-a treia ediţie a internship-ului „Rising Stars at IMC”, la care pot aplica masteranzii în ani terminali în domeniul Contabilitate, din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEEA).

 

Înscrierile se fac prin depunerea CV-ului, până pe data de 10 noiembrie, pe adresa de e-mail internship@iuliusmall.com. Performanţa academică, implicarea în activităţi practice, motivaţia pentru program şi competenţele personale sunt criteriile în urma cărora se va face selecţia. Internship-ul presupune un program de 6 ore pe zi, 30 de ore pe săptămână. “Tinerii vor acumula experienţă într-un mediu de business profesionist, vor dobândi cunoştinţe practice relevante şi competenţe în domeniul lor de specializare, sub îndrumarea specialiştilor, şi vor avea o şansă suplimentară la angajare”, a transmis Simona Teodorescu, PR Officer la Iulius Management Center.
 
În ediţiile anterioare ale programului „Rising Stars at IMC” s-au înscris peste 200 de studenţi. După procesul de selecţie, 30 de tineri au avut ocazia ca, timp de trei luni, să lucreze în diverse departamente, împreună cu specialiştii companiei. La finalul internship-ului, aproximativ 15 studenţi au fost angajaţi în cadrul societăţii. Demersul IMC de a contribui la formarea profesioniştilor este implementat simultan şi în alte două oraşe universitare din ţară, la Cluj-Napoca şi Timişoara, în centrele comerciale Iulius Mall.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Alexandru LĂZESCU

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Războiul din Ucraina nu a făcut decât să amplifice crize globale deja existente; în condiţiile unui nou Război Rece, iluziile că mai este posibil modul de viaţă din trecut şi mai pot fi menţinute politicile sociale generoase, deja nesustenabile, trebuie abandonate.

opinii

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Nichita DANILOV

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Lumea lui Nicolae Stan se configurează rotindu-se melancolic în jurul pipei din lemn de cireş pe care o fumează agale stând în cerdacul casei parohiale tânărul preot al satului Crăsani, Radu Plămadă, pătruns până dincolo de adâncul sufletului său de ceea ce crede că ar fi menirea sa.

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Ciprian IFTIMOAEI

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Orice demers ştiinţific, implicit sociologic, începe cu definirea conceptelor, cu o definiţie, pentru ca toată lumea să ştie despre ce vorbim. În cazul ne faţă, trebuie să lămurim ce este o „problemă” şi ce anume o face să fie „socială”. De pildă, consumul de alcool sau droguri poate să fie o problemă individuală sau poate să devină socială la un moment dat. În genere, problema socială este un dezechilibru, o disfuncţie la nivelul societăţii, sau un eveniment care afectează oamenii negativ, despre care există percepţia că poate fi rezolvată prin anumite măsuri din partea statului (strategii, politici, metode, tehnici şi proceduri de intervenţie) şi/sau din partea mediului neguvernamental.

Sportul alb şi Războiul negru

Michael ASTNER

Sportul alb şi Războiul negru

A iscat ceva vâlvă decizia organizatorilor turneului de mare şlem de la Wimbledon, atunci când au decis să nu permită participarea jucătorilor şi jucătoarelor din Rusia şi din Belarus. 

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.