ȘANSE DE ANGAJARE! Se caută doritori pentru 140 de locuri de muncă la stat

luni, 28 noiembrie 2016, 03:00
3 MIN
 ȘANSE DE ANGAJARE! Se caută doritori pentru 140 de locuri de muncă la stat

Cele mai multe dintre acestea sunt disponibile în administraţie.

Instituţiile statului oferă aproape 140 de locuri de muncă în perioada imediat următoa­re. Cele mai multe posturi sunt disponibile în administraţia publică, şcoli, spitale şi instituţii de cultură.

Direcţia Regională a Finanţelor Publice va organiza pe 19 decembrie concurs pentru ocuparea 47 de posturi de inspectori, consilieri şi referenţi, din care 24 în cadrul activităţii de colectare, iar 23 în activitatea de trezorerie.

Aceeaşi instituţie va mai organiza un concurs, pe 20 decembrie, pentru ocuparea a 11 posturi în cadrul activităţii de inspecţie fiscală şi a 15 posturi în cadrul activităţii de servicii independente şi servicii interne.

Tot în municipiul Iaşi, la Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor este liber un post de consilier superior, pentru care se va organiza un concurs pe 19 decembrie.

În cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului sunt vacante două posturi de inspector principal clasa I în aparatul propriu şi alte două, tot de inspector clasa I, la Centrul de Plasament C.A. Rosetti.

Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a trei posturi de inspector superior clasa I.

La Mironeasa este vacant un post de auditor principal clasa I în cadrul aparatului de specialitate al comunei, iar comuna Scobinţi caută un secretar pentru Consiliul Local.

La Ţibă­neşti se vor angaja un consilier al primarului, un psiholog stagier în cadrul Centrului de zi din comună.

Primăriile comunelor Prisăcani şi Ţibăneşti caută câte un şofer pentru compartimentul situaţii de urgenţă şi un bibliotecar.

La Rediu sunt disponibile două posturi, respectiv unul de consilier asistent clasa I la Com­partimentul achiziţii publice şi unul de consilier administrare patrimoniu.

Primăria Movileni oferă un post de muncitor necalificat în cadrul serviciului local de gospodărire comunală.

La Bârnova este disponibil temporar postul de administrator public.

În cadrul Universităţii „Al.I. Cuza“ vor fi angajaţi doi muncitori necalificaţi, pentru Grădina Botanică.

Un post de administrator financiar este disponibil la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi“.

Liceul de Informatică „Grigore Moisil“ caută un ocupant al unui postul de laborant, iar Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza“ angajează un paznic.

În judeţ, Şcoala Gimnazială Hărmăneştii Vechi angajează un şofer pentru microbuzul unităţii, Şcoala Bivolari, un îngrijitor, cea din Cârjoaia-Cotnari, un fochist, iar Şcoala Gimnazială „Ion Creangă“ din Târgu Frumos, un secretar.

La Complezul Muzeal „Moldova“ sunt disponibile şase posturi, de referent gradul II în cadrul Compartimentului tehnic, electrician, instalator, zugrav, tâmplar şi pompier, la Institutul de Istorie „A.D. Xenopol“, unul de fochist, iar la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul“, unul de şofer.

În spitale sunt libere 13 posturi, majoritatea fiind la Hârlău.

La spitalul orăşenesc din localitate se caută un asistent medical pediatru cu atribuţii în dietetică, o infirmieră la Compar­timentul balneo-fizioterapie, un fochist, un bucătar, un electrician, un portar şi un muncitor necalificat pentru îngrijirea curţii.

La Spitalul de Recuperare se căută, pentru contracte de muncă pe termen determinat, o infirmieră la Secţia ortopedie-traumatologie şi un asistent medical farmacie.

Tot temporar angajează şi Spitalul „C.I. Parhon“ trei asistenţi medicali şi un referent.

Ultimele posturi libere în sistemul bugetar sunt oferite de Administraţia Naţională „Apele Române“. Aceasta are disponibile un loc de inginer la Compartimentul achiziţii şi două de mecanic, la Exploatarea Complexă Stânca-Costeşti.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii