Șase premii internaționale până acum pentru Noul PEUGEOT 208
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 20.01.2021

Șase premii internaționale până acum pentru Noul PEUGEOT 208

GALERIE
208-1
  • 208-1
- +

Noul PEUGEOT 208 îsi măreste portofoliul de premii, câștigând premiul „Mașina Argus 2020”, cel mai prestigios dintre premiile acordate de publicația franceză Argus. De asemenea, modelul a fost desemnat și „Citadina Anului”. Noul model este disponibil pentru test drive la showroom-ul Peugeot de la Casa Auto – E583, Lețcani 1113, Iași.

Noul PEUGEOT 208 a primit distincția “Mașina Argus 2020”. Modelul s-a clasat în fruntea clasamentului, devansând Tesla Model 3 și Kia XCeed, care au completat podiumul. Este a treia oară când un model PEUGEOT câștigă acest premiu în patru ani, după victoria înregistrată de SUV PEUGEOT 3008 în 2018 și PEUGEOT 508 în 2019. Laurent Blanchet, directorul de produs al mărcii PEUGEOT, a primit premiul alături de Gilles Vidal, directorul de design PEUGEOT și Eric Dejou, designerul noului PEUGEOT 208. 
Acest premiu este cea mai importantă distincție acordată de publicația Argus. Pentru a desemna câștigătorul, Argus a reunit un juriu format din 11 jurnaliști de la cele mai mari publicații din presa franceză. Fiecare membru al juriului a acordat o notă de la 1 la 7 pentru cei șapte pretendenți la titlul “Mașina Argus 2020”. PEUGEOT 208 a câștigat cu 56 de puncte, devansând modelele Tesla Model 3 și Kia XCeed.
“Câștigarea acestui premiu demonstrează faptul că noul PEUGEOT 208 dispune de o mare putere de seducție. La trei luni de la lansarea sa, modelul se bucură de o primire de excepție. Grație platformei <>, mașina oferă clientului posibilitatea de a alege tipul de propulsie, ceea ce contribuie la succesul acestui model. Noul PEUGEOT 208 se înscrie perfect în urcarea în gamă a mărcii PEUGEOT. Suntem deosebit de mândri să primim acest premiu.” – Laurent Blanchet, directorul de produs al mărcii PEUGEOT.
De asemenea, Thierry Lonziano, Director Marketing și Comunicare PEUGEOT a primit premiul „Citadina Anului”pentru noul PEUGEOT 208. Premiul a fost acordat de către cei 18 membri ai juriului Argus, jurnaliști auto, experți în estimarea prețurilor și specialiști în studii de piață.
 Aceștia au fost seduși de design-ul noului PEUGEOT 208, de interiorul său elegant și de platforma ‘multi-energy’ ce permite transformarea modelului într-o versiune 100% electrică. Noul PEUGEOT 208 s-a clasat în fruntea categoriei sale, devansând modelele Renault Clio și Opel Corsa.
 Noul Peugeot 208 lansat în toamna anului trecut a câstigat pâna acum 6 premii internaționale și este finalist la premiului COTY (Car of The Year) 2020 care se va decerna în cadrul Salonului de la Geneva. 
Te invităm în showroom-ul Peugeot de la Casa Auto – E583, Lețcani 1113, Iași să configurezi și să testezi Noul PEUGEOT 208. E-mail: casaauto@testergrup.ro; Tel. 0232 933; fb.com/peugeotiasi.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Joaca de-a reforma

Cătălin ONOFREI

Joaca de-a reforma

Îmi aduc aminte că aţi promis o Românie normală la cap, la inimă şi la trup!

Filmuletul zilei

opinii

Make Romania Great Again!

Briscan ZARA

Make Romania Great Again!

A fost vreodată România noastră grandioasă, a fost vreun moment din istorie la care ne putem raporta şi care poate fi luat drept exemplu de reuşită, de „aşa da”? Poate cineva spune că o anumită perioadă a fost cea mai apropiată de nivelul albastru al satisfacţiei dintre toate? A existat un moment la care să ne raportăm şi să zicem: „Nu mai e cum a fost atunci când eram cei mai şmecheri, când călăream valul, când eram temuţi, respectaţi, apreciaţi la adevărata valoare”?

Bunul păstor

Mihai DORIN

Bunul păstor

A plecat la Domnul mult prea devreme, la o vârstă la care un îndrumător spiritual îşi desăvârşeşte misiunea creştină, Prea Sfinţitul Florentin Crihălmeanu, episcop greco-catolic de Cluj-Gherla. Clujenii ne-au oferit cu acest prilej o lecţie de dragoste şi civilizaţie, prin felul în care au înţeles să-şi arate preţuirea pentru blândul păstor, care în cei peste 23 de ani de slujire a cucerit inimile credincioşilor. Şi nu au fost doar cei greco-catolici, aşa cum eu însumi am înţeles cu ani în urmă, atunci când l-am cunoscut, ci deopotrivă ortodocşi ori romano-catolici. 

Un chip pururi adorat

Nichita DANILOV

Un chip pururi adorat

A luminat ea, femeia, vreodată, inima lui bântuită de disperare şi dorinţă de moarte? În întunecatele clipe ale existenţei sale, şi-a adus oare aminte Eminescu de trecerea Veronicăi prin viaţa sa? Sau a fost şi ea o dezamăgire pustiitoare, cum deseori e existenţa oricăruia dintre noi pentru un altul? A fost ea picătura de neant ce a umplut paharul suferinţei sale sau stropul de lumină ce i-a împrăştiat, fie şi pentru o clipă, întunericul?

pulspulspuls

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Iată, stimaţi telespectatori, că iarăşi pică ieşenii de papagal în politichia care se face la Bucureşti.

Caricatura zilei

Febra

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.