Scandal sexual într-un sat din Vaslui. Un bărbat de 48 de ani şi un adolescent de 17 ani se acuză reciproc de viol
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 14.04.2021

Scandal sexual într-un sat din Vaslui. Un bărbat de 48 de ani şi un adolescent de 17 ani se acuză reciproc de viol

GALERIE
viol, barbati, vaslui
  • viol, barbati, vaslui
- +

Ambii au depus plângeri la Poliţie şi se declară victime. Ancheta penală este în curs. Controversata întâmplare ar fi avut loc în luna august a anului 2020, în satul Bălţaţi, comuna Tătărani, judeţul Vaslui.

Caz scandalos şi controversat în satul Bălţaţi, comuna Tătărani, judeţul Vaslui. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, tată a patru copii şi căsătorit, acuză că un tânăr de 17 ani, din comună, l-ar fi violat. La rândul lui, adolescentul a depus o plângere la Poliţie şi reclamă că lucrurile s-ar fi petrecut exact invers, adică bărbatul de 48 de ani ar fi fost agresorul sexual şi l-a obligat să întreţină raportul sexual, sub ameninţarea unui cuţit, apoi a încercat să schimbe rolurile, adică să-l violeze. Totul a început în ziua de 20 august 2020, atunci când mai mulţi martori l-ar fi văzut pe băiatul de 17 ani ieşind în fugă, cu pantalonii în vine, din curtea celui de 48 de ani. Ambii protagonişti recunosc că aşa s-a întâmplat, însă în rest variantele poveştii diferă considerabil.

Varianta minorului de 17 ani 

Un lucru este sigur: primul care a depus plângerea pentru viol este băiatul de 17 ani. El a declarat poliţiştilor că bărbatul de 48 ani l-a ameninţat cu un cuţit şi l-a obligat să întreţină un raport sexual. Partea activă ar fi fost minorul, partea pasivă, bărbatul mai în vârstă cu 31 de ani. Apoi, când urmau să inverseze lucrurile, băiatul a fugit. Rudele minorului îi iau apărarea băiatului. „Acest monstru de 48 de ani a fost cel care l-a chemat pe băiat la el. Copilul s-a dus, că nu ştia ce are el în cap. Băiatul le-a povestit poliţiştilor totul. Le-a povestit că atunci când a ajuns acasă la individ, acesta l-a luat într-o cameră, a încuiat usa si l-a întrebat câţi bani vrea, ca să fie de acord să-l… aşa. I-a pus un cuţit la gât. De frică, băiatul l-a… aşa, după cum i-a cerut el. După aceea, monstrul voia si invers, sã îl abuzeze el pe bãiat. Atunci băiatul a fugit cum a putut, debrăcat, în stradã. Lumea a văzut. A lăsat totul si a fugit. Acesta e adevărul”, au declarat rudele tânărului, potrivit cotidianului „Vremea Nouă” din Vaslui.  „Toatã lumea râde prin sat de omul de 48 de ani, care a fost în stare de aşa ceva. Oricum, lumea ştia despre el mai multe lucruri. Dar nu se aştepta nimeni să facă unui copil de 17 ani. El are patru copii cu nevasta lui. Procurorul ar fi trebuit să îl aresteze. Dar e în libertate si nimic nu se mai ştie despre dreptate în acest caz”, mai acuză apropiaţii minorului. 

Varianta bărbatului de 48 de ani 

Declaraţia dată la Poliţie de bărbatul de 48 de ani spune o altă poveste. „Pe data de 29 august 2020, în jur de ora 4 după-amiaza, am dat unui băiat de 17 ani, care este dintr-o familie mai defavorizată si nu au bani absolut, nici el, nici părinţii. Eu îi mai luam la treabă. Nu numai pe ei îi luam, ci mai multe familii din sat, eu fiind bolnav si neputând munci. Si i-am dat mesaj acestui băiat, cã am nevoie la cules porumbul. I-am spus acestui băiat să o să-l sun si pe un văr de-al lui, cel de 23 de ani si pe un frate de-al meu si, zic, mâine dimineaţă să veniţi să mergem la porumb. Acest băiat mi-a dat înapoi un mesaj si mi-a spus că vine, dar nu are bani de ţigări, în seara respectivă. Si i-am zis vino să îţi dau eu bani de ţigări, dar îi scad din banii de la treabă. Si el a venit la mine”, se menţionează în declaraţie, conform Vremea Nouă. 

„Soţia mea nu era acasă, era cu copiii la Iaşi. Eu eram singur, eram într-o cameră aici… Adică, eram cu un băiat tot de-al meu, de 12 ani, dar care se juca în spate. Camera unde s-a întâmplat necazul era o cameră în renovare. Dar eu am pus un pat, că era răcoare si stăteam ziua acolo. El a venit, “ce faci”, “bună ziua”, aşa, respectuos. S-a pus lângă mine. Eu serveam o cafea. Dacă vrei să te servesc şi pe tine, i-am zis. Că îl serveam cu cafele. Că el venea foarte des la mine, era de casa mea, aici. Un frate de-al lui e finul meu. Si băiatul acesta stând lângă mine acolo, a început să-mi zică că îi place de mine, nu ştiu ce. Băi, i-am zis, eu îs bărbat, tu trebuie să îţi cauţi o fată. Nu, că mie îmi plac bărbaţii, mi-a zis. Păi, ti-or fi plăcând ţie bărbaţii, dar eu am familie, eu am soţie, nu mă duc cu bărbaţii. Eu am soţia mea. Dacă o văzut că nu poate prin vorbe, a încercat prin forţă. Eu m-am luptat cu el, dar care a fost problema.. Eu am lucrat 25 de ani la făcut sobe si am lucrat cu mâinile în apă rece. Am artrită la mâini. Si n-am putut să mă lupt. Si m-a violat. M-a dezbrăcat si m-a violat”, continuă declaraţia. 

„Dar când a dat să se ridice, să mă întoarcă pe altă parte, eu am luat cana ca să îi dau în cap. Si atunci el a fugit afară, cu pantalonii în vine, dezbrăcat. A ieşit în drum aşa. Si eu am fugit după el si am aruncat cu cana. I-au rămas aici şlapii, papucii, i-a rămas la mine aici bicicleta. Şi a fugit acasă aşa, a plecat desculţ aşa. Eu m-am pierdut în timp ăla, nu ştiam ce să fac. Mă gândeam să sun la Politie, la 112, dar era pe timp de noapte şi mă gândeam că dacă vine Poliţia, nu am cu cine lăsa copiii, ca să mă duc să dau declaraţii”, a mai declarat bărbatul.

Sătenii dau vina pe... parabolică

 Declaraţii tot a dat, însă, chiar în aceeaşi seară, după ce Poliţia l-a dus la secţie (în urma reclamaţiei minorului). Apoi, ambii au fost duşi la Medicina Legală, pentru expertize. Ancheta este încă în curs, iar oamenii legii încă încearcă să descâlcească iţele acestui caz controversat şi sordid. Interesante sunt şi reacţiile sătenilor, care se poziţionează fie într-o tabără, fie în alta, dar toţi sunt unanim de acord că „lumea s-a stricat din cauza filmelor xxx de la parabolică”.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Eurocanapeaua

Lucian DÎRDALA

Eurocanapeaua

Ar trebui să ne aşteptăm, cât de curând, la o exprimare publică a coeziunii (regăsite) între doamna von der Leyen şi domnul Michel. Uniunea Europeană nu îşi poate permite să ofere adversarilor ei o satisfacţie precum demisia celui din urmă şi cu atât mai puţin să apară divizată în faţa interlocutorilor externi, fie ei prieteni sau rivali.

Filmuletul zilei

opinii

Un dosar sensibil: Mircea Eliade - Radu Gyr (V)

Florin CÎNTIC

Un dosar sensibil: Mircea Eliade - Radu Gyr (V)

Cum luna martie este legată de naşterea lui Mircea Eliade (13 martie 1907) vă propun un serial care pune câteva accente pe relaţia dintre acesta şi Radu Gyr, un scriitor controversat din cauza activităţii sale politice legionare, plecând de la corespondenţa lor din 1968-1969, aşa cum este ea păstrată la Colecţiile speciale ale bibliotecii Universităţii din Chicago.

De-a joaca

Radu PĂRPĂUȚĂ

De-a joaca

Mă trezisem brusc. Visasem ceva, ce?

În amintirea lui Constantin Munteanu

Alex VASILIU

În amintirea lui Constantin Munteanu

Aparent, despre cei buni la suflet, speciali, este uşor să scrii. Dar cuvintele se aşază încet, pe măsura discreţiei celui evocat acum, la despărţire.

pulspulspuls

Tanti Veorica lansează partid. Pe cine s-ar baza de la Iaşi?

Tanti Veorica lansează partid. Pe cine s-ar baza de la Iaşi?

Atenţiune, atenţiune, stimaţi telespectatori şi simpatice telespectatoriţe: prin anumite redacţii din ţară tropăie de câteva zile un zvonuleţ tare mălăieţ, care zice că madam Veorica, fosta şefă de partidoi, ar urma să lanseze în perioada următoare o nouă construcţie politică cu care să rupă gura târgului. 

Caricatura zilei

Mutare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.