Schimbarea pregătită de Apple. Cum vor arăta noile modele iPhone și iPad

luni, 17 iunie 2024, 12:24
2 MIN
 Schimbarea pregătită de Apple. Cum vor arăta noile modele iPhone și iPad

Noul iPad Pro este doar primul dintr-o serie de produse pe care Apple le va lansa în anii ce urmează şi care se va concentra pe reducerea grosimii.

Noul focus Apple în ceea ce priveşte dezvoltarea hardware este subţirimea dispozitivelor, susţin sursele citate de Bloomberg. Compania se va concentra să lanseze cele mai subţiri produse din fiecare clasă.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Apple a lansat o nouă serie de tablete iPad Pro, care impresionează, în primul rând, prin subţirime – modelul de 11 inch măsoară 5,3 mm, iar cel de 13 inch are 5,1 mm.

Conform surselor citate de Bloomberg, acesta este doar primul pas dintr-un trend pe care produsele Apple îl vor urma în viitor, potrivit News.ro.

Anul viitor, când va lansa seria iPhone 17, tot conform bursei zvonurilor, Apple va lansa un nou model de top, care se va diferenţia prin subţirime.

Acesta ar urma să devină cel mai scump model al seriei şi să coste chiar mai mult decât modelul Pro Max, care, în ultimii ani, a fost topul seriilor iPhone.

Noul focus al Apple pe subţirimea dispozitivelor este, de fapt, o revenire la o idee mai veche, la care se renunţase. Apple a mai avut o fază în care subţirimea era principalul focus şi criteriu de diferenţiere.

Subţirimea, dincolo de faptul că făcea dispozitivele Apple să arate bine şi să fie mai uşoare, crea şi probleme, precum fragilitatea la îndoire. Rămâne de văzut dacă noul focus Apple va veni cu aceleaşi probleme sau compania se va gândi la o soluţie care să confere şi rezistenţă dispozitivelor subţiri.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii