Schimbări în circulație de sâmbătă. Traseul 3 va avea capăt de linie în rondul Tătăraşi Nord
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Schimbări în circulație de sâmbătă. Traseul 3 va avea capăt de linie în rondul Tătăraşi Nord

GALERIE
statie
  • statie
- +

Tramvaiul 3 va întoarce la Spitalul de Neurochirurgie din cauza lucrărilor spre Dancu.

Compania de Transport Public (CTP) va scoate din nou la stradă tramvaie pe două rute care au fost afectate de lucrările de modernizare la căile de rulare. Potrivit directorului CTP Cristian Stoica, este vorba despre traseele 3 şi 13 care vor fi reluate din weekend.

Stoica a declarat că traseul 3 va avea capăt de linie în rondul Tătăraşi Nord, zona Spitalului de Neurochirurgie. Acest lucru întrucât încă se lucrează pe sectorul Iaşi - Dancu, proiect care are ar trebui finalizat la sfârşitul acestui an. În schimb, traseul 13 va avea itinerariul obişnuit (Copou - Baza 3.

„Traseele vor fi reluate în contextul în care, pe 7 august, se va putea circula din nou pe calea de rulare din zona Pădurii“, a declarat ieri directorul CTP.

Lucrările la sectorul Cinci Drumuri - str. Pădurii - str. Nicoriţă au fost executate de către Conest. Tronsonul are o lungime de 614 metri. Pe parcursul lucrărilor, CTP a pus la dispoziţie autobuze pe traseul 3, care să facă legătura între Tătăraşi şi centrul Iaşului.

Lucrările de pe str. Pădurii fac parte dintr-un proiect european derulat de Primăria Iaşi, care mai cuprinde reabilitarea altor două tronsoane: Podu Roş - intersecţie cu bulevardul Primăverii (finalizat) şi bld. Virgil Săhleanu - intersecţie cu bulevardul Metalurgiei - rond Ţuţora (în curs). De asemenea, un alt tronson recent finalizat este cel care tranzitează bld. Tudor Vladimirescu.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum să transformi o instituţie esenţială pentru piaţa asigurărilor într-o vacă bună de muls?

Dan CONSTANTIN

Cum să transformi o instituţie esenţială pentru piaţa asigurărilor într-o vacă bună de muls?

Cert este că piaţa asigurărilor nu este supravegheată în nici un fel, iar salariile lor babane sunt plătite din poliţele noastre, ale tuturor.

Filmuletul zilei

opinii

Irimia. Florin Irimia

Codrin Liviu CUȚITARU

Irimia. Florin Irimia

„Cazul” prezenţei prozatorului Florin Irimia pe lista de „activitate ştiinţifică zero” a Universităţii din Iaşi îmi demonstrează clar nebunia în care s-a ajuns cu „scientometria”. Acest monstru e pe cale să anuleze diversitatea şi bogăţia experienţei intelectuale, care ar trebui să stea la temelia vieţii universitare. Este noul „nazism” academic şi nu greşesc deloc emiţând o asemenea comparaţie.

Câteva date statistice recente (I)

George ŢURCĂNAŞU

Câteva date statistice recente (I)

În plan regional, cele opt judeţe ale Moldovei au coborât sub 4 milioane de locuitori, involuţia demografică având valori peste media naţională (-9 la mie). Alături de judeţul Iaşi, doar Suceava are un declin inferior mediei naţionale (-6,4 la mie). Toate celelalte judeţe au pierdut între 11,2 şi 13,8 la mie din populaţie.

Minciuna de aur

Bogdan ILIESCU

Minciuna de aur

„A lie told often enough becomes the truth.” (O minciună spusă suficient de des devine adevărul.) Vladimir Lenin

pulspulspuls

E clară treabă, fraţilor: oamenii lui Mihăiţă sunt toţi în fundul gol!

E clară treabă, fraţilor: oamenii lui Mihăiţă sunt toţi în fundul gol!

Nu ştim dacă ştiţi, dar, pe lângă un fin analist cu doftorat magna cu lăute în sforăraie politică de Bahlui, amicul nostru Archibald Tănase este şi un vechi şi încercat şofer în traficul infernal din Iaşi. 

Caricatura zilei

Toc

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.