Camera de Comerţ anunță o nouă conferință dedicată mediului de afaceri: Business rEvolution
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

Camera de Comerţ anunță o nouă conferință dedicată mediului de afaceri: Business rEvolution

GALERIE
Camera de Comert Iasi
  • Camera de Comert Iasi
- +

Prima conferinţă la Iaşi din seria „Business rEvolution” va avea loc pe 21 martie, anunţă Camera de Comerţ şi Industrie, partener al Doingbusiness.ro, organizatorul evenimentului. Reuniunea este deja cu tradiţie la nivel naţional, aflându-se la cea de-a şaptea ediţie consecutivă, fiind organizat anual în principalele oraşe din ţară.

„Business rEvolution - Dezvoltare, Digitalizare şi Management Performant” are ca scop susţinerea companiilor şi a managerilor, pentru o dezvoltare accelerată şi sănătoasă. „Anul 2016 a fost cel în care «foarte improbabilul» a devenit realitate. Fie că vorbim despre Brexit, fie despre rezultatul alegerilor din Statele Unite, ne referim la evenimente care au putut fi greu anticipate sau chiar deloc. Ca rezultat, lumea şi deci economia se schimbă. Ne aflăm în pline discuţii privind împărţirea Uniunii Europene în funcţie de performanţă, peste care se adaugă provocările economice interne precum presiunile pentru majorarea preţului forţei de muncă şi presiuni pentru scumpirea finanţării. În acest context, în care factorii de producţie esenţiali precum munca şi capitalul sunt supuşi unor presiuni fantastice, suntem ferm convinşi că soluţia pentru antreprenorii români este, mai mult decât oricând, de dezvoltare prin digitalizare şi management performant. Asta vom demonstra în 2017 în Business (r)Evolution”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Moderatorul conferinţei va fi cunoscutul jurnalist economic Radu Soviani. Printre speakerii evenimentului se numără: Răzvan Ionescu (director marketing segment business - Telekom România), Paul Butnariu (preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi), Dana Tudor Tănase (managing partner, Creative & Bright), Elena Badea (managing partner, Valoria Business Solutions), Dumitru Ion (CEO, Kompass România). „Recomandăm companiilor, indiferent de domeniul în care activează sau dimensiunea actuală a afacerii,  să fructifice această oportunitate de a participa la o conferinţă de la care pot reţine soluţii concrete de dezvoltare pe termen lung”, a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi. Participarea la conferinţă este gratuită, dar condiţionată de confirmare prealabilă. Persoanele interesate sunt îndemnate să se înscrie din timp întrucât, pentru a păstra un caracter interactiv, locurile sunt limitate. Detalii şi înscrieri puteţi găsi pe www.cciasi.ro şi new.doingbusiness.ro/evenimente. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Armistiţiu ca să ce?

Cosmin PAȘCA

Armistiţiu ca să ce?

Propunerea unui armistiţiu este un semn de disperare din partea PNL. Un indiciu în plus că Iohannis şi Cîţu au aruncat ţara într-o criză politică fără să aibă un plan B, că baronii liberali joacă de două luni la cacealma, improvizează soluţii ca să câştige timp şi să se agaţe de putere.

Filmuletul zilei

opinii

O poveste (nebună) victoriană

Codrin Liviu CUȚITARU

O poveste (nebună) victoriană

Scriitorii sunt, din ce în ce mai mult, „regizorii” unor filme cu intrigi şocante, derulate, dinamic, în imagini pe hârtie, imagini creionate prin complicitate cu abilităţile onirice ale „consumatorului”, adică ale cititorului însuşi. Intervalul epic a ajuns spaţiul de desfăşurare a unor blitzkrieg-uri devastatoare cu imaginaţia celui de dincolo de fila cărţii.

Arta surâsului

Nicolae TURTUREANU

Arta surâsului

Această încercare de portret, săvârşită de mine în urmă cu cinci ani, şi reluată aici şi-acum, s-a vrut o punere în lumină a Vioricăi S. Constantinescu (27 mai 1943 - 22 oct. 2021). Pentru că Viorica însăşi emana lumină. Asta nu-i o metaforă (răsuflată), ci chiar modul de-a fi al unei fiinţe empatice, solare, exclamative şi interogative cât să nu tulbure „corola de minuni a lumii” celuilalt. A acceptat spontan să colaboreze la „Cronica veche”, bucurându-ne paginile cu traducţiuni şi comentarii „din lumi ce vorbeau în versuri”. Într-o vară şi într-o doară, mi-a spus (telefonic) că are o casă cu grădină, la Agapia, se duce să se odihnească în raiul acela. Îmi place să cred că-i tot acolo.

Instabilitatea politică şi performanţa economică

Alin ANDRIEȘ

Instabilitatea politică şi performanţa economică

Instabilitatea politică este considerată de economişti un factor care afectează negativ economia. Instabilitatea politică este definită în studiile economice ca fiind probabilitatea ca un guvern să fie demis şi înlocuit cu un alt guvern din cauza conflictelor sau a competiţiei vehemente dintre diferiţi politicieni sau partide politice.

pulspulspuls

Tot despre mâini înfinpe-n gât la partidoi: ce are nea Măricel şi n-are nea Vasile?

Tot despre mâini înfinpe-n gât la partidoi: ce are nea Măricel şi n-are nea Vasile?

Stăteam aseară la filosofat câte-n lună şi-n stele cu amicul Archibald Tănase, om cu doftorat magna cu lăute în sforăraie politică de Bahlui, iar la un moment dat, de la Prolegomenele lui Kant şi Zarathustra lui Nietzsche, am început a analiza, în context, şi oareşce psihologie socială legată de feţele unora sau altora de prin politichia locală. 

Caricatura zilei

Mall

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.