Schneider Electric România va fi condusa in premiera de o femeie
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 27.01.2021

Schneider Electric România va fi condusa in premiera de o femeie

GALERIE
Florentina-Totth
  • Florentina-Totth
- +

Schneider Electric România va avea un nou preşedinte,de la 1 februarie, dupâ ce a numit-o pe Florentina Totth în locul lui Saulo Spaolanse, care-şi încheie mandatul început în 2011, fiind primul manager român al filialei locale şi prima femeie care preia aceastâ funcţie, a anunţat miercuri compania.

 

Pânâ la data preluârii poziţiei, Totth ocupâ funcţia de vicepreşedinte al Diviziei Energy în cadrul companiei. Ea are experienţâ în vânzâri, marketing şi management general, cariera sa fiind legatâ în special de industria IT&C. Anterior achiziţiei APC de câtre Schneider Electric, Florentina Totth a construit organizaţia localâ APC România, ocupând funcţiile de District Manager (2003-2007), Country Manager România (2007-2008) şi Country Manager România şi Bulgaria (2008-2009). Ulterior, ea a fâcut parte din echipa de top management a Schneider Electric România, având responsabilitatea gestionârii mai multor divizii: IT, Power Solutions & Services, Buildings şi Energy, se aratâ într-un comunicat al companiei. Saulo Spaolanse va ocupa o funcţie similarâ la conducerea subsidiarei Schneider Electric din Singapore. "În perioada urmâtoare, ne-am propus sâ ne menţinem obiectivele de creştere prin misiunea noastrâ de a ajuta companiile şi populaţia sâ utilizeze într-un mod mai eficient resursele de energie", a afirmat Totth. Schneider Electric are operaţiuni în pese 100 de ţâri, fiind specializatâ în managementul energiei, dar are o prezenţâ extinsâ şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Summitul democraţiilor

Lucian DÎRDALA

Summitul democraţiilor

Mai ales dacă summitul democraţiilor va prefaţa forme durabile de cooperare, singura modalitate de evitare a cacofoniei va fi aceea ca Washingtonul să recurgă la metode mai vechi şi mai puţin ortodoxe de obţinere a consensului, cum ar fi plăţile colaterale şi exprimările mai răstite.

Filmuletul zilei

opinii

Moroii comunismului

Florin CÎNTIC

Moroii comunismului

Mai mulţi prieteni de dreapta mi-au reproşat discret textul tăios despre Donald Trump spunându-mi că, astfel, dau apă la moară neomarxismului agresiv al stângii americane şi europene. Deşi resping cocoloşirea fostului preşedinte sub acest motiv fals şi inadecvat, m-am gândit totuşi să reiau un text publicat aici în urmă cu şapte ani în care deconstruiam „nostalghia” după nazismul roşu.

Conferinţa

Radu PĂRPĂUȚĂ

Conferinţa

Conferinţa se poate intitula cam aşa: Protuberanţele adâncurilor la clasicii moderni sau De la parabolicul inteligenţei prezumţioase la trăirea abisalului echivoc (jur că titlul e autentic). Cred că nu ar fi de lepădat nici Influenţa stâlpilor de telegraf asupra ciclului menstrual la raţe sau, şi mai bine, Influenţa paralelismului şinelor de cale ferată asupra ciclului menstrual la ciorile de pe traverse.

Felicia Donceanu

Alex VASILIU

Felicia Donceanu

Prezenţa sporadică a muzicii academice româneşti în repertoriile filarmonicilor şi teatrelor lirice din ţară este, din 1990 până acum, o realitate. Câte o aniversare sau comemorare, o întâmplare, prezenţa rară a unui compozitor la pupitrul orchestrei simfonice din ţară pentru a oferi publicului o lucrare proprie (Sabin Păutza) mai aduc aminte publicului că în România există o cultură muzicală de excepţională valoare. Un nume care ar merita cu prisosinţă să fie mai bine cunoscut este al Feliciei Donceanu.

pulspulspuls

Hopa: iată cine a mai ratat la mustaţă tratamentul cu chişleac din piaţă!

Hopa: iată cine a mai ratat la mustaţă tratamentul cu chişleac din piaţă!

Gata, încă una şi mă duc, vorba reclamei: azi am zis să închidem în sfârşit subiectul spumos al banalului chişleac de pe augusta persoană e lui Peni Hill, vorba unui amic, dar nu înainte de a vă mai spune una mică, prin ricoşeu, despre acest tratament lactat în zi festivă. 

Caricatura zilei

Ivermectină

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.