Şcoala Costache Antoniu” Ţigănaşi a primit un cadou de 113 tablete
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 15.01.2021

COMUNICAT DE PRESA

Şcoala Costache Antoniu” Ţigănaşi a primit un cadou de 113 tablete

GALERIE
tableta
  • tableta
- +

Pe 30 noiembrie, Şcoala Gimnazială ,,Costache Antoniu” Ţigănaşi a primit, din partea Asociaţiei ,,Sfântul Ierarh Spiridon " din localitatea Ţigănaşi, o donaţie constând într-un număr de 113 tablete, în valoare de 67800 lei.

Tabletele sunt destinate elevilor din clasele primare şi gimnaziale ale şcolilor din comuna Ţigănaşi şi au adus bucurie elevilor, părinţilor, dar şi cadrelor didactice. Gestul de solidaritate pentru educaţie vine din partea membrilor fondatori ai asociaţiei: domnul primar ec. Chirilă Iulian, ing. Placinschi Aurel director al Asociaţiei Agricola 96, Ţigănaşi, preot paroh Borş Dragoş, director prof. Romaşcanu Silvia.

Demonstrând că sunt alături de şcoala în care au învăţat, în urma unui anunţ pe pagina personală de Facebook, doi tineri, foşti elevi, Marian şi Mirela Simargu, au oferit tablete noi şi cartele de internet pentru trei dintre elevii de clasa a VIII a din Şcoala Gimnazială Ţigănaşi.

Astfel de fapte confirmă interesul comunităţii de a-i sprijini pe cei care nu au acces la educaţie, dispozitivele electronice fiind oferite copiilor din familii cu mulţi copii, precum şi celor lipsiţi de mijloace tehnice necesare participării la şcoala on-line.

Pentru toţi cei care fac efortul de a susţine educaţia, oferind o mână de ajutor familiilor aflate în dificultate, avem numai cuvintele de mulţumire şi recunoştinţă!

Director, prof. Romaşcanu Silvia

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

UDMR, Trump, Şoşoacă

Claudiu RAUS

UDMR, Trump, Şoşoacă

Da, nu e la modă, dar haideţi să vedem şi partea bună a ceea ce considerăm îndeobşte că este mai rău în politica românească!

Filmuletul zilei

opinii

Veşti din Lumea Nouă

Alexandru CĂLINESCU

Veşti din Lumea Nouă

Revista Le Point consacră săptămâna aceasta un excelent dosar „noilor fanatici”. E vorba de ravagiile pe care le fac ideologia decolonială, delirul identitar, discursurile dogmatice, cenzura, intimidarea, confuzia întreţinută în mediile universitare etc. E aiuritor ce teze de doctorat se pot susţine acum. Două exemple, printre multe altele: „Decolonizarea lui Venus: mitul naşterii Afroditei, receptarea clasică în Renaştere şi constituirea unui corpus teoretic estetico-decolonial” sau „Studiu queer şi decolonial al literaturii irlandeze”.

Brian May

Neculai SEGHEDIN

Brian May

Da, este vorba de acel Brian May, de la formaţia Queen, cel care a compus „We Will Rock You”, „Save Me”, „Who Wants to Live Forever”, „Too Much Love Will Kill You”, „The Show Must Go On” ş.a. May este, poate, dintre artiştii celebri ai lumii, cel care are şi o briliantă carieră ştiinţifică. 

Aritmetica lui Chirieac

Nicolae CREŢU

Aritmetica lui Chirieac

Pentru cine urmăreşte, măcar din când în când, „ecourile” în media ale actualităţii politice postelectorale, ca aceea de acum, ar fi un joc ademenitor să anticipezi, încă de la anunţarea rezultatelor votului, „ariile” preferate ale „tenorilor”/hosts, sau „abonaţi” ca invitaţi-analişti, în funcţie de atâtea semne mai vechi, acumulate, de înregimentare. 

pulspulspuls

Vorba e de arginţi, tăcerea e de aur lingou, dar tot tabla cutată vedem că are valoare la Iaşi

Vorba e de arginţi, tăcerea e de aur lingou, dar tot tabla cutată vedem că are valoare la Iaşi

Tensiune mare zilele acestea în Cejăul de la casa cu pătrate, stimaţi telespectatori, şi asta zice-se că mai ales după ce prezidentul Iohannis a avut o reacţie foarte dură la adresa şefului de acolo, dom’ Costel, aşa cum ştiţi. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.