Școală de vară cu program intensiv pentru tineri pasionați de IT (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 27.02.2021

Advertorial

Școală de vară cu program intensiv pentru tineri pasionați de IT (P)

GALERIE
cursuri-Python-pentru-copii-si-elevi-Wantsomewantsome-python-summer-school
  • cursuri-Python-pentru-copii-si-elevi-Wantsome
  • wantsome-python-summer-school
- +

Cursuri IT pentru elevi de gimnaziu & liceu în vara lui 2020: Înscrieri deschise la Python Summer School!

Evoluția surprinzătoare a IT-ului din ultima decadă precum și rapiditatea cu care au fost digitalizate un număr imens de acțiuni și servicii, în ultimele 3 luni, zoresc tehnologia să devină o componentă cheie din viețile noastre. Cu pași mici dar siguri, noțiunile de programare încep să își facă loc în pachetul cunoștințelor de bază și din noua cultură a fiecăruia. Cei mai tineri se descurcă de minune în deprinderea tainelor programării iar intrarea lor într-o comunitate jovială de studiu are avantaje strategice.

Wantsome, academia prietenoasă de IT, lansează în luna iulie unul dintre cele mai frumoase proiecte pregătite pentru tinerii pasionați de informatică, design și jocuri: o serie de experiențe educaționale interactive susținute de 6 mentori ieșeni, bazate pe ideea de creație de joc.

Oferta cursurilor de vară Wantsome pentru elevi de gimnaziu și liceu este formată din 3 direcții atractive: Python Summer School, JavaScript Summer School și UI/UX Weekend. Ele vor fi susținute de: Alex/Alexandru Coman - Program Manager & Mentor @Wantsome/Site Reliability Engineer @Yonder, Cristi/Cristian Macoviciuc - Program Manager & Mentor @Wantsome, Gabi/Gabriel Paiu – Mentor @Wantsome/Senior DevOps Engineer, Yonder Robert/Robert Ciobotariu - Mentor@Wantsome/Software Developer@Bitdefender, Andra/ Andra Spiridon - Mentor Wantsome& UI/UX Designer@Centric IT Solutions, Robbie/ Robert Dumitru - Mentor Wantsome& UI/UX Design Lead @Centric IT Solutions.


Înscrierile la Python Summer School au început deja, iar pentru a participa la o sesiune demonstrativă gratuită, de 2 ore, toți cei interesați sunt invitați să se înscrie aici până pe 25 iunie.

Iată mai multe detalii despre acest proiect:

Python Summer School, program de mentorat captivant de 6 săptămâni, a fost dezvoltat în sprijinul copiilor și tinerilor care doresc să învețe un limbaj de programare high level, într-un mod interactiv, alături de mentori prietenoși care lucrează în industria IT din Iași și care îi pot inspira cu adevărat. Mulți nu știu, însă cunoștințele IT nu se însușesc în ședințe 1 la 1. Ci în echipă. Cursurile Python Summer School pot fi urmate de acasă, de la terasă, de la bunici, de la mare sau de la munte, online, alături de colegi! Fiecare participant are nevoie numai de laptop/PC, de conexiune WI-FI și de atâta curiozitate încât să petreacă 3 ore pe zi, 3 zile pe săptămână, în compania mentorilor și a grupei sale.

De ce Python?

1. Python este un limbaj de programare îngăduitor cu începătorii. El are o sintaxă atât de curată și elegantă încât multe dintre programele scrise în Python par a fi poezii.

2. Python e super rapid în pregătirea mediului de lucru. Pentru a porni la drum cu Python, avem nevoie doar de câteva minute și începem deja să ne bucurăm de lucrurile frumoase pe care le putem clădi.

3. Pythoneste super pentru cei mai tineri. Există foarte multe biblioteci Python care oferă copiilor posibilitatea să învețe programare într-un mod jucăuș și interactiv.

4. Pyton este foarte împrăștiat. Pretutindeni. În calitatea sa de limbaj generalist, are aplicabilitate în arii foarte diverse precum Data Science, MachineLearning, Web Development, Automation, plus câte și mai câte.

5. Python rezistă. Și va dăinui. Are în spate o comunitate vastă și foarte activă. Dacă mai adăugăm și faptul că Python se află în topul celor mai iubite limbaje de programare din ultimii ani, putem intui că industria nu va renunța prea ușor la el.

Află mai multe detalii importante aici.

Înscrierile la Python Summer School se fac până pe 30 iunie, aici.

Pentru mai multe întrebări și sugestii, Wantsome răspunde  la 0758 077 920 sau la contact@wantsome.ro

Despre Academia Prietenoasă de IT:

Înființată în Iași, Wantsome este azi cea mai mare școală de IT și cunoștințe conexe cu care relaționează domeniul IT-ului din N-Estul României. A cunoscut o creștere de poveste în numai 3 ani de activitate și în 2019 s-a extins, cu un sediu în București. Creată din dorința de a veni în sprijinul industriei cu oameni bine formați pentru joburile de actualitate și din dorința de a-i ajuta pe cei din alte domenii să facă o reconversie profesională corectă, Wantsome s-a dezvoltat în timp ca o comunitate de learning, atât pentru cursanți cât și pentru mentori. În prezent, Wantsome susține cursuri avansate, cursuri fundamentale sau cursuri pentru începători, bazate în proporție de 70%, pe experiență practică și oferă o diversitate de soluții personalizate de training pentru companii.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Volei, handbal, rugby

Nicolae GRECU

Volei, handbal, rugby

Dacă ar fi de ales trei jocuri sportive pentru a le sprijini, tradiţia  ar obliga guvernanţii să se opreasă la cele trei.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (III)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (III)

În episodul de faţă sunt menţionate numele tuturor cercetătorilor care au contribuit la finalizarea proiectului.

Însemnări pentru predica de mâine

pr. Constantin STURZU

Însemnări pentru predica de mâine

Pilda întoarcerii fiului risipitor este considerată de scriitorul Charles Dickens cel "mai măreţ pasaj din literatura universală". Nu cred că este inimă care să nu vibreze la citirea ei. 

Forma oraşului

arh. Ionel OANCEA

Forma oraşului

O ştire surprinzătoare, învelită în trecut, revelatoare pentru ieşeni, vine tocmai de la începutul secolului nouăsprezece. Oraşul avea pe atunci aproximativ zece mii de suflete în structură cosmopolită, cum stă bine unei capitale de ţară, moldoveni, evrei, greci, armeni, albanezi, ruşi şi mulţi alţii în procente mai mici. 

pulspulspuls

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

S-a dus Peni Hill deunăzi şi a dat interviu la un ziar din capitală, ca să mai scoată capul în lume după problemele cu justiţia. 

Caricatura zilei

Bloc lângă vilă

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.