Şcoala Gimnazială Euroed dă startul la înscrieri pentru anul 2021-2022
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Şcoala Gimnazială Euroed dă startul la înscrieri pentru anul 2021-2022

GALERIE
euroed Iasi
  • euroed Iasi
- +

Şcoala Gimnazială EuroEd, situată pe Strada Florilor, nr. 1C, Iaşi, deschide sesiunea de înscriere în clasa a V-a, pentru anul şcolar 2021-2022.

De luni 22 februarie pana pe 15 mai 2021 Şcoala Gimnazială EuroEd organizează admitere în clasa a V-a. Înscrierea este deschisă oricărui absolvent de clasa a IV-a. Număr de locuri – 22 iar admiterea se face la nivelul programei naţionale.

Cei interesaţi pot accesa informaţiile privind înscrierea pe website-ul şcolii, la secţiunea Şcoala Gimnazială https://www.euroed.ro/ro/middle-school-iasi/inscriere-2021

Paşii de urmat pentru admiterea la Şcoala Gimnazială sunt:

Înscrierea - prin depunerea fişei de înscriere la secretariat în intervalul 22 februarie -15 mai 2021

Interviul cu elevul şi familia - probă eliminatorie - planificat de comisia de admitere – 1 martie - 15 mai 2021

Testarea la Limba Engleză, Testarea la Limba Română şi Testarea la Matematică

Afişarea rezultatelor

Contestaţii

Admiterea în clasa a V-a la Şcoala Gimnazială EuroEd se face în ordinea descrescătoare a mediei aritmetice la testarea la limba română şi la matematică, până la ocuparea locurilor disponibile.

Înfiinţată prin O.M. nr. 4833 din 30.08.2018 - Şcoala Gimnazială EuroEd ţinteşte spre crearea unei culturi organizaţionale a succesului pentru toţi (elevi, profesori, părinţi), bazată pe o comunicare şi consultare cu toţi factorii implicaţi în finalitatea educaţională, legalitate şi transparenţă, asumarea răspunderii, valori civice, leadership, deprinderi de învăţare independentă.

Astfel, misiunea Şcolii Gimnaziale EuroEd este ca elevii să atingă un echilibru între minte, trup şi suflet printr-o educaţie asumată.

Pentru informaţii suplimentare despre admiterea la Şcoala Gimnazială EuroEd, Şcoala Primară şi Grădiniţa EuroEd, puteţi consulta website-ul www.euroed.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

America pierde teren în faţa Rusiei şi a Chinei, în Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

America pierde teren în faţa Rusiei şi a Chinei, în Orientul Mijlociu

Naivităţile şi imperativele ideologice progresiste ale politicii externe a administraţiei Biden se lovesc de o realitate geopolitică în care şi Rusia, şi China se dovedesc a fi extrem de abile în a-şi impune propria naraţiune şi a eroda influenţa americană în Orientul Mijlociu.

Filmuletul zilei

opinii

Mirel Cană - o încercare de portret

Nichita DANILOV

Mirel Cană - o încercare de portret

L-am întâlnit deseori la Casa Dosoftei. Mi-l închipui şi azi tronând acolo, retras în spatele unui pupitru rustic, scrutând prin ochelarii fumurii hrisoavele înşirate în vitrine, dar şi pe pereţii reci, uşor igrasioşi, pe care trecerea vremii a desenat tot felul de umbre şi de figuri voievodale. În acest spaţiu al amintirii, placat de ziduri groase, spectrul lui Mirel Cană se simte cu adevărat în elementul său.

Grădinărit uman. Despre oameni şi câini

Dana ȚABREA

Grădinărit uman. Despre oameni şi câini

Termenul „cultură” provine la latinescul „colere” care înseamnă a cultiva. Civilizaţia şi cultura îl îndepărtează pe om de latura sa animalică, barbară şi îl apropie de cea spirituală. Însă omul rămâne în esenţa sa o fiinţă animalică, având posibilitatea de a alege, şi care în orice împrejurări va alege cea mai rea posibilitate dintre toate. În acest sens, „Grădinărit uman” nu este atât despre familia disfuncţională, cât mai ales despre o umanitate disfuncţională în întregul ei. Departe de a putea fi vorba de o comedie, poate doar despre la comédie humaine.

Profilul neo-activistului american

Michael ASTNER

Profilul neo-activistului american

Vara trecută, înainte să vin la Amnaş, am primit de la o prietenă două ziare germane pe care le luase-n aeroport ca lectură de călătorie. Le-am luat la rândul meu pe drum, dar pentru că-s ziare de ziare, format mare, adică (vorbesc de Die Welt şi de Süddeutsche Zeitung), nu le-am deschis în tren, iar la ţară apoi… nici atât: am adunat fructe, am cosit iarbă, am primit oaspeţi (cumnatul, nepotul şi băiatul nepoatei), apoi m-am apucat de dezgropat fântâna din bătrâni, tot felul de lucrări şi munci mi-au ocupat timpul, iar ziarele în cauză (ambele din 14 iulie 2020) au fost uitate. Zilele trecute, am dat de ele. Hm - ia să le răsfoiesc şi să văd dacă mai găsesc ceva actual respectiv demn de citit!

pulspulspuls

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

Pentru că ne-am jurat în barbă să ne ferim de politichie şi de politicieni măcar sâmbăta, pe uichend, aicea la rubricuţă, haideţi aşadar să părăsim olecuţă acest miraculos tărâm. 

Caricatura zilei

Tot felu

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.