Școala Informală de IT Iași își recomandă cursanții buni companiilor locale de IT
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 23.01.2021

COMUNICAT DE PRESĂ

Școala Informală de IT Iași își recomandă cursanții buni companiilor locale de IT

GALERIE
angajabilitate august 2016
  • angajabilitate august 2016
- +

Lansat în 2013 la Cluj-Napoca, cel mai important proiect de educație informală și reconversie profesională la ora actuală în România, Școala Informală de IT, își desfășoară astăzi activitatea și în alte 4 mari orașe din țară: București, Timișoara  Oradea, dar și Iași, unde a devenit accesibil din 15 ianuarie 2015.

Pentru a contribui la sporirea gradului de absorție în câmpul muncii, Școala Informală de IT Iași a creat un canal auxiliar de recrutare pentru companiile locale de IT, oferindu-le oportunitatea recrutării și selecției unui personal bine pregătit, entuziast, motivat și dotat cu abilități și competențe practice, formate de specialiști cu largă recunoaștere în IT.

Constatând un dezechilibru între nevoia de specialiști și insuficiența resurselor umane specializate, inițiatorii proiectului Școala Informală de IT au dezvoltat programe complexe de inițiere, pregătire și specializare în IT, pentru cei pasionați de tehnologie care își doresc să facă reconversie profesională sau să înceapă o carieră în domeniu de la zero.

Atent selecționați, cursanții Școlii Informale de IT trebuie să facă dovada motivației și a potențialului pentru a urma o carieră în domeniu, la nivel național, 40% dintre cei înscriși promovând testele de evaluare și interviurile de admitere.

Cele 8 programe puse la dispoziție în prezent la Iași sunt create pe baza unei curricule adaptată constant la dinamica pieței și sunt coordonate de o echipă de 16 traineri profesioniști, cu o vastă experiență în mari companii naționale și internaționale de IT. Numărul curent de programe disponibile este în permanentă creștere, urmărind îndeaproape evoluțiile din piață, respectiv nevoile de angajare pe diverse tehnologii din cadrul firmelor de IT locale.

Firmele partenere vor putea accesa recomandările trainerilor pentru absolvenții care au obținut rezultate deosebite și care au demonstrat potențial spre a obține performanțe în IT.

Despre cum pot dezvolta parteneriate cu Școala Informală de IT, firmele se pot informa la ADRESA ACEASTA.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce model alegem?

Nicolae GRECU

Ce model alegem?

În speranţa că sportul românesc va redeveni el însuşi un model în Europa, înclinăm spre Slovenia.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Sunt evidenţiate în continuare accentele antiamericane şi antioccidentale din discursul public al reputatului om de ştiinţă.

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

pr. Constantin STURZU

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

În contextul primei trimiteri a ucenicilor la propovăduire, Domnul le spune, între altele: "Iată, Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii" (Matei 10, 16). Imaginea unei oi aflate în mijlocul lupilor stârneşte frisoane, mai ales printre credincioşii îngrijoraţi de mersul actual al lumii. Însă mesajul e mai degrabă sursa unei mari nădejdi. Căci nu ne cere Mântuitorul să acţionăm precum "lupii" - grupaţi în haite, agresivi, sălbatici -, ci să cultivăm ascultarea şi blândeţea specifice "turmei celei cuvântătoare".

O poveste sordidă

Alexandru CĂLINESCU

O poveste sordidă

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unor cărţi, literatura, substituindu-se actului de justiţie, având aşadar - teoretic cel puţin - şi o funcţie terapeutică. Ceea ce nu-i absolvă pe cei care, din inconştienţă, din spirit de castă ori din dorinţa de a provoca au tolerat sau chiar au încurajat tot felul de aberaţii.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.