Şcoala informală de IT intră pe piaţa din Republica Moldova
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Şcoala informală de IT intră pe piaţa din Republica Moldova

Oferta educaţională a Şcolii informale de IT cuprinde peste 20 de cursuri organizate în mediul virtual, actualizate constant după realităţile din piaţa muncii.

GALERIE
scoala inforrmala
  • scoala inforrmala
- +

Şcoala informală de IT se extinde în Republica Moldova începând din 1 noiembrie 2020. Platforma de educaţie non-formală şi reconversie profesională din România oferă şanse reale pentru un nou început celor care doresc să se reinventeze profesional, să evolueze personal sau să avanseze ierarhic, pentru a ajunge la un nou nivel în cariera IT. 

Oferta educaţională a Şcolii informale de IT cuprinde peste 20 de cursuri organizate în mediul virtual, actualizate constant după realităţile din piaţa muncii. Structurate pe 3 niveluri (iniţiere/ pregătire/ specializare în IT), durata cursurilor variază de la o săptămână până la 5 luni. Pe fondul situaţiei curente de la nivel global, sesiunile de înscriere şi cursurile la Şcoala informală de IT se desfăşoară exclusiv în spaţiul virtual, dar îşi păstrează gradul ridicat de interactivitate. Platforma a fost lansată acum 7 ani, existând peste 5.000 de absolvenţi la momentul actual, gradul de angajabilitate la nivel naţional fiind de 80%, potrivit fondatorilor Şcolii informale de IT. Mihai Talpoş, co-fondator Şcoala informală de IT: „Ne dorim să susţinem eforturile de dezvoltare ale industriei IT din Republica Moldova, generând forţă de muncă foarte bine pregătită.

Ne-am propus să oferim oamenilor acces la o industrie puternică, globalizată, la locuri de muncă bine plătite, precum şi oportunitatea de a accesa un sistem de educaţie alternativ, lipsit de formalităţi inutile, ce are ca scop educaţia continuă a adulţilor. Vom porni cu 3 tipuri de cursuri din categoriile iniţiere şi pregătire, urmând să dezvoltăm noi direcţii pe măsura cererii pieţei.” Dumitru Alexeev, site managerul Şcolii informale de IT în Chişinău: „Mai mult decât simple cursuri, Şcoala informală de IT oferă programe de training, mentorat şi coaching în carieră. Atât începătorii, care vor să înveţe totul de la zero, cât şi persoanele cu o direcţie clară de carieră au şansa de a învăţa cele mai căutate şi moderne tehnologii. Aducem împreună profesionişti din IT cu experienţă în plan internaţional & naţional, creând o comunitate de mentori, care transmit know-how-ul lor, prin metode inovative de predare.” 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Lăsaţi selecţionerii în pace

Nicolae GRECU

Lăsaţi selecţionerii în pace

Din 2008 încoace, la naţională a fost o permanentă foşgăială browniană, o revoluţie permanentă troţkistă, din care n-a ieşit nimic bun.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Autorul reia seria de foiletoane dedicate amintirilor din copilărie. De data aceasta, mecanismul nostalgic este focalizat spre iniţierea în arta umilă a pescuitului cu undiţa.

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

pr. Constantin STURZU

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

O ştiam cu mult înainte de a o întâlni. În 1997, tânărul ieromonah Nichifor Horia, actualmente PS Nichifor Botoşăneanul, îmi încredinţa, spre lectură şi zidire, un manuscris. Era povestea unei convertiri, cu însemnări de jurnal, cu multe reflecţii şi zbateri existenţiale. În fapt, o adevărată spovedanie. Semna cu pseudonim nu pentru că nu avea puterea asumării unei mărturisiri publice, ci pentru că nu dorea să atragă atenţia asupra ei. În pofida discreţiei, avea să devină din ce în ce mai cunoscută.

Online în pandemie

Ciprian IFTIMOAEI

Online în pandemie

Statistici privind accesul populaţiei la tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

pulspulspuls

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Ehehee, dragilor, oare cum să facem noi şi să dregem pe azi, uichend fiind, să nu vă plictisim sau încrunţim frunţile tot cu nărozii din politichii, ci doar cu mondenităţi locale şi vesele, dar nici să ne depărtăm prea tare de subjectul zilei, ăla pentru care mulţi nădragi tremură de vreo două zile pe la palatul cel roznovan, dar şi mai jos, spre sediul din Podu Roş (hop: iaca şi rima!)? 

Caricatura zilei

Răposat reclamant

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.