Şcoala pentru copii cu deficienţe de auz aniversează 85 de ani
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Şcoala pentru copii cu deficienţe de auz aniversează 85 de ani

GALERIE
Liceul Pavelcu aniversare1
  • Liceul Pavelcu aniversare1
- +

Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu“ din Iaşi sărbătoareşte 85 de ani de existenţă instituţională, evenimentele pregătite pentru această aniversare urmând să aibă loc pe durata acestei săptămâni, în perioada  6 - 10  noiembrie.

Evenimentele au început încă de ieri, prima zi a săptămânii fiind dedicată părinţilor. Ast­fel, activităţile de ieri au fost intitulate sugestiv „Familia - cel mai bun partener al profesorului“, urmând ca astăzi să aibă loc „Ziua elevilor“.

Mâine va avea loc Ziua porţilor deschise, urmând ca joi să aibă loc un eveniment mai amplu, intitulat „85 ani de experienţă în educarea, recuperarea şi profesionalizarea copiilor/tinerilor cu deficienţă de auz din Iaşi“, eveniment care urmează să se desfăşoare la Ateneul din Iaşi, între orele 10 şi 12,30. În cadrul manifestărilor au fost invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor locale, din cadrul ISJ, Consiliului Judeţean, Consiliul Local, de la Universitatea ,,Al.I. Cuza“, de la Spitalul de Recuperare, reprezentanţi ai asociaţiilor de surzi, dar şi ai ONG-urilor partenere. Tot joi, în intervalul 13-16, vor avea loc o serie de workshopuri desfăşurate în colaborare cu ISJ, intitulate „Perspective ale învăţământului special“, „Terapii alternative în recuperarea psiho-socio-emoţională a copiilor cu CES“ şi „Educaţii alternative pentru copiii cu CES“.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Experţi, foşti şi actuali oficiali, se întrec în a-i da sfaturi lui Joe Biden

Alexandru LĂZESCU

Experţi, foşti şi actuali oficiali, se întrec în a-i da sfaturi lui Joe Biden

Multe dintre opiniile experţilor despre ceea ce ar trebui să facă noua administraţie de la Washington în materie de politică externă ignoră complet noua realitate geopolitică şi sunt impregnate de o doză masivă de idealism utopic.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Pictorul Ion Neagoe, un simbol peste timp

Nichita DANILOV

Pictorul Ion Neagoe, un simbol peste timp

Pictorul Ion Neagoe a fost un nonconformist, un revoltat. Picta cu pasiune, dar refuza să se manifeste în afara atelierului. Oare exigenţa legată de propria sa creaţie n-a fost o barieră în calea afirmării sale?

Collingwood, glumind despre Ruskin

Dana ȚABREA

Collingwood, glumind despre Ruskin

Dacă glumele au la bază un gând serios, nu există glume nevinovate. Nici măcar în plan filosofic nu scăpăm de glumele serioase. De pildă, pamfletul intitulat în mod ironic „Ruskin’s Philosophy” pe care R.G. Collingwood l-a susţinut public la o conferinţă despre John Ruskin. Sesizarea poantei trebuie să se producă instantaneu şi fără apel la raţiune, discursivitate, ceea ce nu e tocmai cazul glumelor serioase. Pentru acestea din urmă îţi poţi propune să arăţi în ce constă seriozitatea lor.

Între progres şi progresism regresiv

Michael ASTNER

Între progres şi progresism regresiv

- (în)semnele timpului -

pulspulspuls

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

S-a dus Peni Hill deunăzi şi a dat interviu la un ziar din capitală, ca să mai scoată capul în lume după problemele cu justiţia. 

Caricatura zilei

1 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.