ȘCOALA pentru TOȚI, TOȚI pentru ȘCOALĂ - spectacol comunitar în cadrul proiectului Școli Prietenoase în Comunități Implicate
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

Comunicat de Presă

ȘCOALA pentru TOȚI, TOȚI pentru ȘCOALĂ - spectacol comunitar în cadrul proiectului Școli Prietenoase în Comunități Implicate

GALERIE
Scoala Al.I.Cuza Podu Iloaiei
  • Scoala Al.I.Cuza Podu Iloaiei
- +

Reprezentând un cadru prietenos, de socializare interculturală, care asigură o receptivitate crescută la informațiile și mesajele de susținere a educației transmise în cadrul proiectului, spectacolul ȘCOALA pentru TOȚI, TOȚI pentru ȘCOALĂ are caracter artistic, cultural dar și educativ. 

Găzduit cu generozitate de Școala Gimnazială ”Al. I. Cuza” din Podu Iloaiei, evenimentul se bucură de participarea Școlii Gimnaziale ”Constantin Erbiceanu” Erbiceni și a Liceului Teoretic ”Lascăr Rosetti” Răducăneni, prin structura sa, Școala cu clasele I-VIII Bohotin.

Așadar, în ziua de 28 august 2019, începând cu ora 17.00, cei mici și cei mari sunt așteptați în parcul sălii de sport din Orașul Podu Iloaiei, pentru a aplauda momentele artistice pregătite de cei peste 100 de școlari implicați în spectacol. Reprezentanții autorităților locale vor fi de asemenea prezenți pentru a transmite mesaje organizatorilor, participanților și spectatorilor, mesaje de susținere pentru educație, arătând rolul complex al școlii în formarea viitorilor cetățeni europeni.

Organizatorii au rezervat câteva surprize extrem de plăcute participanților, cum ar fi mult-așteptata lansare de baloane. La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Iași, ai Primăriilor și ai Consiliilor Locale din Podu Iloaiei, Erbiceni și Răducăneni.

Activitatea este realizată în cadrul proiectului Școli prietenoase în comunități implicate, implementat de către Inspectoratul Școlar Județean Iași în parteneriat cu Asociația HoltIS și Fundația COTE.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.