ȘCOALA POLITICĂ IAŞI XXI - ediția I, 2017
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 05.03.2021

Comunicat de presă

ȘCOALA POLITICĂ IAŞI XXI - ediția I, 2017

GALERIE
cover
  • cover
- +
Studenţii ieşeni de la facultățile de ştiinţe politice, ştiințe ale comunicării, ştiinţe administrative, jurnalism, ştiinţe juridice se pot înscrie în programul inițiat de prof. dr. Camelia Gavrilă, Deputat în Parlamentul României, intitulat ȘCOALA POLITICĂ IAŞI XXI - ediția I, 2017, cu o durată de trei luni, accesând următorul link:  https://goo.gl/forms/yevDf2QsfcW0aZZe2
 
 
Ce se va întâmpla pe parcursul celor trei luni ?
 
 
Programul de lucru al stagiarilor va fi flexibil și se va ţine cont de faptul că școala politică se desfășoară în timpul anului universitar. În acest context, sunt necesare aproximativ 10 ore de prezență în fiecare săptămână, la cabinet sau în activităţile de pe teren, prin stabilirea de comun acord a unui program atractiv, util şi adaptat orarului universitar.  
 
Pe lângă activitățile specifice cabinetului parlamentar, există posibilitatea participării la stagii de formare, dezbateri tematice, diverse work-shop-uri sau evenimente specifice și la final de stagiu, studenţii vor participa la o vizită de studiu de două zile la Parlamentul României. Doritorii vor putea participa la acest program doar dacă îndeplinesc simultan următoarele condiţii: sunt cetățeni români, au vârsta cuprinsă între 18-26 ani și sunt studenți [licenţă/master/doctorat] la una din facultățile menționate mai sus.
 
CALENDAR:
 
 1-10 octombrie 2017 - înscrierea candidaţilor
 10 octombrie - 10 decembrie 2017 - activitate la cabinet/alte activităţi specifice proiectului
 10-15 decembrie 2017 - vizită de studiu la Parlament (două zile)
 15 decembrie 2017 - 1 ianuarie 2018 - pregătirea portofoliului pentru finalizarea stagiului
 10-15 ianuarie 2018 - premierea participanţilor
 
Persoană de contact:
Costel-Marian DALBAN, consilier
telefon 0747 159 125

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Ajutorul” rusesc

Radu POPESCU

„Ajutorul” rusesc

Mai întâi se discreditează orice ajutor venit din partea României şi a Uniunii Europene, chiar dacă este vorba despre un vaccin omologat în Uniunea Europeană şi care este administrat gratuit populaţiei, pentru ca, ulterior, problema apărută să fie „rezolvată” prin importul a 1.000.000 de doze Sputnik din Rusia, vaccin care apoi va fi administrat, doar contra cost şi printr-o reţea comercială privilegiată, tuturor celor care vor să nu se îmbolnăvească de COVID.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

De la un martie la altul

Alexandru CĂLINESCU

De la un martie la altul

După un an la capătul căruia am văzut că, graţie inteligenţei umane, răul îşi are totuşi leac, e cazul să dăm prioritate lucidităţii, să ne dezbărăm de spaimele iraţionale şi să reîncepem, treptat, să trăim. Normal.

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

George PLEȘU

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

E timpul ca generaţia noastră să ofere o actualizare a identităţii oraşului prin construirea unei noi clădiri care să devină un reper (landmark) pentru comunitate, un punct de atracţie pentru vizitatori şi o ancoră pe harta regiunii, un atu în competiţia cu alte oraşe de talie similară din această zonă a Europei.

Odiseea, „la feminin”?

Nicolae CREŢU

Odiseea, „la feminin”?

Un titlu de carte, în librărie: Odiseea povestită de Penelopa, Circe, Calypso şi celelalte (Ed. Trei, 2020), de Marilu Oliva, trad. Beatrice Baciu. La ce să te aştepţi oare? Feminism, revendicativ, cu „retuşuri”, fie mai blânde, fie brutale, aduse epopeei homerice? Sau, şi mai rău, vreo tentativă de „rescriere” cu efect de intruziune „naratorială”, voit sau nu, „justiţiar” desfigurator? 

pulspulspuls

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

Ehehe, cred că nu se poate să nu ştiţi vorba aia a românului, stimaţi telespectatori: găgăuţă, dacă nu-i fudul, parcă nu e găgăuţă destul. Taare dreptate mai are şi românul ăsta necunoscut câteodată, zău aşa... 

Caricatura zilei

Dosar clasat

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.