anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 28.05.2022

Comunicat de presă

ȘCOALA POLITICĂ IAŞI XXI - ediția I, 2017

GALERIE
cover
 • cover
- +
Studenţii ieşeni de la facultățile de ştiinţe politice, ştiințe ale comunicării, ştiinţe administrative, jurnalism, ştiinţe juridice se pot înscrie în programul inițiat de prof. dr. Camelia Gavrilă, Deputat în Parlamentul României, intitulat ȘCOALA POLITICĂ IAŞI XXI - ediția I, 2017, cu o durată de trei luni, accesând următorul link:  https://goo.gl/forms/yevDf2QsfcW0aZZe2
 
 
Ce se va întâmpla pe parcursul celor trei luni ?
 
 
Programul de lucru al stagiarilor va fi flexibil și se va ţine cont de faptul că școala politică se desfășoară în timpul anului universitar. În acest context, sunt necesare aproximativ 10 ore de prezență în fiecare săptămână, la cabinet sau în activităţile de pe teren, prin stabilirea de comun acord a unui program atractiv, util şi adaptat orarului universitar.  
 
Pe lângă activitățile specifice cabinetului parlamentar, există posibilitatea participării la stagii de formare, dezbateri tematice, diverse work-shop-uri sau evenimente specifice și la final de stagiu, studenţii vor participa la o vizită de studiu de două zile la Parlamentul României. Doritorii vor putea participa la acest program doar dacă îndeplinesc simultan următoarele condiţii: sunt cetățeni români, au vârsta cuprinsă între 18-26 ani și sunt studenți [licenţă/master/doctorat] la una din facultățile menționate mai sus.
 
CALENDAR:
 
 1-10 octombrie 2017 - înscrierea candidaţilor
 10 octombrie - 10 decembrie 2017 - activitate la cabinet/alte activităţi specifice proiectului
 10-15 decembrie 2017 - vizită de studiu la Parlament (două zile)
 15 decembrie 2017 - 1 ianuarie 2018 - pregătirea portofoliului pentru finalizarea stagiului
 10-15 ianuarie 2018 - premierea participanţilor
 
Persoană de contact:
Costel-Marian DALBAN, consilier
telefon 0747 159 125

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

C-aşa-i în tenis!

Nicolae GRECU

C-aşa-i în tenis!

Englezii îl exclud pe Medvedev de la Wimbledon, ATP îl face lider mondial.

opinii

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (V)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (V)*

Românitatea mea este dată, în mod esenţial, de faptul de a locui în limba română şi de a accepta să fiu numit român. Restul ingredientelor ţin de opţiunile mele personale.

Cinematografie, mit şi ideologie

pr. Constantin STURZU

Cinematografie, mit şi ideologie

Pe 23 mai a debutat seria de evenimente “Ne vedem la Mitropolie”. Sala “Iustin Moisescu” a Centrului Eparhial din Iaşi se doreşte a deveni tot mai mult un spaţiu al prelungirii “prelegerilor” în “dialoguri”, în vederea întăririi “comuniunii”. 

„Comunismul primitiv”, o minciună vinovată şi frivolă

Aurelian-Petruș PLOPEANU

„Comunismul primitiv”, o minciună vinovată şi frivolă

În viziunea lui Marx, naraţiunea despre comunismul primitiv sună în felul următor: cândva, în timpuri imemoriale, proprietatea privată era necunoscută omului. Hrana era distribuită după necesităţi, iar toţi cei aflaţi în nevoie erau îngrijiţi. 

pulspulspuls

Iată cum votează corect online un conţilier local cu proiect imobiliar de avizat la Premărie!

Iată cum votează corect online un conţilier local cu proiect imobiliar de avizat la Premărie!

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, când ne gândim la prichiciul vetrei cel humuit şi când vedem cum se joacă unii aleşi locali cu motoceii imobiliari prinşi de horn de Mihăiţă, parcă nu prea ne saltă inima de bucurie.  

Caricatura zilei

Băsescu a pocnit, de data asta, o mașină

Editia PDF

Bancul zilei

La farmacie: - Un prezervativ, va rog. - Doar unul? - Da. Incerc sa ma las.

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.