Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 10.12.2023

Comunicat de presă

ȘCOALA POLITICĂ IAŞI XXI - ediția I, 2017

GALERIE
cover
  • cover
- +
Studenţii ieşeni de la facultățile de ştiinţe politice, ştiințe ale comunicării, ştiinţe administrative, jurnalism, ştiinţe juridice se pot înscrie în programul inițiat de prof. dr. Camelia Gavrilă, Deputat în Parlamentul României, intitulat ȘCOALA POLITICĂ IAŞI XXI - ediția I, 2017, cu o durată de trei luni, accesând următorul link:  https://goo.gl/forms/yevDf2QsfcW0aZZe2
 
 
Ce se va întâmpla pe parcursul celor trei luni ?
 
 
Programul de lucru al stagiarilor va fi flexibil și se va ţine cont de faptul că școala politică se desfășoară în timpul anului universitar. În acest context, sunt necesare aproximativ 10 ore de prezență în fiecare săptămână, la cabinet sau în activităţile de pe teren, prin stabilirea de comun acord a unui program atractiv, util şi adaptat orarului universitar.  
 
Pe lângă activitățile specifice cabinetului parlamentar, există posibilitatea participării la stagii de formare, dezbateri tematice, diverse work-shop-uri sau evenimente specifice și la final de stagiu, studenţii vor participa la o vizită de studiu de două zile la Parlamentul României. Doritorii vor putea participa la acest program doar dacă îndeplinesc simultan următoarele condiţii: sunt cetățeni români, au vârsta cuprinsă între 18-26 ani și sunt studenți [licenţă/master/doctorat] la una din facultățile menționate mai sus.
 
CALENDAR:
 
 1-10 octombrie 2017 - înscrierea candidaţilor
 10 octombrie - 10 decembrie 2017 - activitate la cabinet/alte activităţi specifice proiectului
 10-15 decembrie 2017 - vizită de studiu la Parlament (două zile)
 15 decembrie 2017 - 1 ianuarie 2018 - pregătirea portofoliului pentru finalizarea stagiului
 10-15 ianuarie 2018 - premierea participanţilor
 
Persoană de contact:
Costel-Marian DALBAN, consilier
telefon 0747 159 125

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Se schimbă fotbalul, monşer!

Nicolae GRECU

Se schimbă fotbalul, monşer!

Timp de trei sferturi de secol regula ofsaidului a fost singura modificare de regulament. Apoi revoluţia permanentă şi-a început rostogolirea.

opinii

Monica Lovinescu comemorată la Iași (II)

Eugen MUNTEANU

Monica Lovinescu comemorată la Iași (II)

În partea a doua a articolului sunt oferite câteva informații referitoare la un recent colocviu aniversar organizat de Institutul de Filologie Română „Alexandru Philippide”, Facultatea de Litere a Universității ieșene și Biblioteca Filialei din Iași a Academiei Române.

Administraţia fricii

arh. Ionel OANCEA

Administraţia fricii

Ȋncet, dar sigur, o dată cu atenuarea până la dispariţie a valului aproape revoluţionar al căderii dictaturii şi al entuziasmului generat de el, o stare de inerţie ȋnvârtoşată, crâncenă, se ȋnstăpâneşte ȋn treburile publice. Iniţiala, romantica speranţă a mai binelui – venim aproape toţi, nu-i aşa, din lumea ȋntunericului celui mai din afară –, capabilă să anime disputele, ideile, viziunile, s-a constipat inexplicabil. 

Două destine de aristocraţi ai spiritului

Alexandru CĂLINESCU

Două destine de aristocraţi ai spiritului

Bibliotecară la Biblioteca Centrală Universitară din Iaşi, Laura Guţanu se specializase în alcătuirea de bibliografii, dar era atrasă şi de personaje ieşite din comun, făcând parte – de regulă – din aristocraţia românească.

pulspulspuls

Se anunţă o posibilă mare bombiţă la partidoiul ieşean? Aşa spun cei cu antenele îndreptate spre Capitală

Se anunţă o posibilă mare bombiţă la partidoiul ieşean? Aşa spun cei cu antenele îndreptate spre Capitală

Aşa cum anunţat încă de ieri, am zic că pe astăzi, zi cu dezlegare la peşte, vin şi undelemn fiind, plus că e Zămislirea Sfintei Fecioare Maria în cărindariul ortodox, să vorbim olecuţă despre ce se mai întâmplă la partidoiul ieşean. 

Caricatura zilei

Chirica și banii aruncați pe Campionatul Esports

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca autoritatile au fost pregatite pentru prima zapada care a cazut in judetul Iasi in aceasta toamna?

vezi raspunsuri