ȘCOALA POLITICĂ IAŞI XXI - ediția I, 2017
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 05.12.2020

Comunicat de presă

ȘCOALA POLITICĂ IAŞI XXI - ediția I, 2017

GALERIE
cover
  • cover
- +
Studenţii ieşeni de la facultățile de ştiinţe politice, ştiințe ale comunicării, ştiinţe administrative, jurnalism, ştiinţe juridice se pot înscrie în programul inițiat de prof. dr. Camelia Gavrilă, Deputat în Parlamentul României, intitulat ȘCOALA POLITICĂ IAŞI XXI - ediția I, 2017, cu o durată de trei luni, accesând următorul link:  https://goo.gl/forms/yevDf2QsfcW0aZZe2
 
 
Ce se va întâmpla pe parcursul celor trei luni ?
 
 
Programul de lucru al stagiarilor va fi flexibil și se va ţine cont de faptul că școala politică se desfășoară în timpul anului universitar. În acest context, sunt necesare aproximativ 10 ore de prezență în fiecare săptămână, la cabinet sau în activităţile de pe teren, prin stabilirea de comun acord a unui program atractiv, util şi adaptat orarului universitar.  
 
Pe lângă activitățile specifice cabinetului parlamentar, există posibilitatea participării la stagii de formare, dezbateri tematice, diverse work-shop-uri sau evenimente specifice și la final de stagiu, studenţii vor participa la o vizită de studiu de două zile la Parlamentul României. Doritorii vor putea participa la acest program doar dacă îndeplinesc simultan următoarele condiţii: sunt cetățeni români, au vârsta cuprinsă între 18-26 ani și sunt studenți [licenţă/master/doctorat] la una din facultățile menționate mai sus.
 
CALENDAR:
 
 1-10 octombrie 2017 - înscrierea candidaţilor
 10 octombrie - 10 decembrie 2017 - activitate la cabinet/alte activităţi specifice proiectului
 10-15 decembrie 2017 - vizită de studiu la Parlament (două zile)
 15 decembrie 2017 - 1 ianuarie 2018 - pregătirea portofoliului pentru finalizarea stagiului
 10-15 ianuarie 2018 - premierea participanţilor
 
Persoană de contact:
Costel-Marian DALBAN, consilier
telefon 0747 159 125

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Oaze de stabilitate

Nicolae GRECU

Oaze de stabilitate

Echipele româneşti n-au nevoie de antrenori din divizia a enşpea spaniolă sau de expiraţi din alte vremuri pentru a reuşi.

Filmuletul zilei

opinii

Portret de impostor: Teodosie Şpagoveanu

Eugen MUNTEANU

Portret de impostor: Teodosie Şpagoveanu

Întrerup seria foiletoanelor despre începuturile tradiţiei biblice româneşti, împins de durere şi indignare faţă de comportamentul incalificabil al cetăţeanului Teodosie Petrescu, Arhiepiscop de Tomis şi membru al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Pacient al spitalului numit „lume”

pr. Constantin STURZU

Pacient al spitalului numit „lume”

Căutând să pun în ordine textele scrise de-a lungul timpului, texte pe care le grupez în viitoare volume tematice, am dat peste un interviu acordat acum patru ani lui Gabriel Andronache - unul dintre cei mai talentaţi scriitori pe care-i cunosc. Întrucât unele dintre gândurile mele de atunci sunt de cea mai strictă actualitate, le reiau şi în rubrica mea săptămânală, cu o minimă adaptare şi cu intertitluri în loc de întrebări. Sunt patru teme diferite, însă au un acelaşi subiect: omul şi dorul său de Cerul văzut printr-o fereastră de „spital”.

Antonin Ciolan - muzicianul patriot

Alex VASILIU

Antonin Ciolan - muzicianul patriot

În preajma zilei naţionale a României, când se mai discută despre patriotism, trebuie evocată personalitatea dirijorului, profesorului, organizatorului de instituţii şi evenimente muzicale Antonin Ciolan. Mai ales astăzi, când s-au adunat exact cinci decenii de la dispariţia sa.

pulspulspuls

Ghici ce caută Mihai Chirica pe hartă?

Ghici ce caută Mihai Chirica pe hartă?

Ghici ce făcea premarele Mihai Chirica după prezentările PNRR şi a traseelor de autostradă din zona Moldovei de către liderii şi miniştrii PNL, stimaţi telespectatori? 

Caricatura zilei

Declarație vot

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.