ȘCOALA POLITICĂ IAŞI XXI - ediția I, 2017
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă

ȘCOALA POLITICĂ IAŞI XXI - ediția I, 2017

GALERIE
cover
  • cover
- +
Studenţii ieşeni de la facultățile de ştiinţe politice, ştiințe ale comunicării, ştiinţe administrative, jurnalism, ştiinţe juridice se pot înscrie în programul inițiat de prof. dr. Camelia Gavrilă, Deputat în Parlamentul României, intitulat ȘCOALA POLITICĂ IAŞI XXI - ediția I, 2017, cu o durată de trei luni, accesând următorul link:  https://goo.gl/forms/yevDf2QsfcW0aZZe2
 
 
Ce se va întâmpla pe parcursul celor trei luni ?
 
 
Programul de lucru al stagiarilor va fi flexibil și se va ţine cont de faptul că școala politică se desfășoară în timpul anului universitar. În acest context, sunt necesare aproximativ 10 ore de prezență în fiecare săptămână, la cabinet sau în activităţile de pe teren, prin stabilirea de comun acord a unui program atractiv, util şi adaptat orarului universitar.  
 
Pe lângă activitățile specifice cabinetului parlamentar, există posibilitatea participării la stagii de formare, dezbateri tematice, diverse work-shop-uri sau evenimente specifice și la final de stagiu, studenţii vor participa la o vizită de studiu de două zile la Parlamentul României. Doritorii vor putea participa la acest program doar dacă îndeplinesc simultan următoarele condiţii: sunt cetățeni români, au vârsta cuprinsă între 18-26 ani și sunt studenți [licenţă/master/doctorat] la una din facultățile menționate mai sus.
 
CALENDAR:
 
 1-10 octombrie 2017 - înscrierea candidaţilor
 10 octombrie - 10 decembrie 2017 - activitate la cabinet/alte activităţi specifice proiectului
 10-15 decembrie 2017 - vizită de studiu la Parlament (două zile)
 15 decembrie 2017 - 1 ianuarie 2018 - pregătirea portofoliului pentru finalizarea stagiului
 10-15 ianuarie 2018 - premierea participanţilor
 
Persoană de contact:
Costel-Marian DALBAN, consilier
telefon 0747 159 125

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Viteză

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.