Şcoala Postliceală FEG Iași
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

Advertorial

Şcoala Postliceală FEG Iași

GALERIE
FEG
  • FEG
- +

Şcoala Postliceală FEG Iași a fost înființată în anul 1998 şi acreditată de către Ministerul Educaţiei Cercetării şi Tineretului pentru toate profilele din oferta educaţională: sănătate şi asistenţă pedagogică, informatică, servicii, economic, estetica şi igiena corpului omenesc.
Şcoala Postliceală FEG Iași se adresează absolvenților de liceu, cu sau fără diploma de bacalaureat, indiferent de vârsta.
Şcoala Postliceala FEG Iași dezvoltă un program educațional care creează specialişti capabili să răspundă mobilității continue de pe piața muncii din România şi să se integreze uşor în structurile profesionale din tarile UE.
Şcoala Postliceala FEG Iași a avut o evoluție dinamică, ascendentă, atât în ceea ce priveşte profilele şi specializările, cat şi în ceea ce priveşte efectivele şcolare.

Oferta  educaţională a Şcolii Postliceale FEG Iași

Şcoala Postliceală FEG reprezintă o opţiune bine gândită, având în vedere faptul că este şcoală postliceală privată cu cea mai mare audienţă datorită ofertei de şcolarizare diversificate sub aspectul calificărilor oferite (18 specializări), unele unice în Moldova, a colectivului profesoral de specialişti cu o îndelungată experienţă didactică, a locaţiilor situate central şi a dotărilor de care dispune.
Oferim cursanţilor noștri, încă de la înscriere, locuri cu şi fără taxă, burse, stagii de practică în străinătate, cursuri de perfecţionare gratuite şi şansa de a-şi construi viitorul aşa cum vor ei
.”

Prof. gr. I Ovidiu Pricop, Director Școala Postliceală FEG Iași

Avantajele Şcolii Postliceale FEG Iași faţă de alte şcoli

•    Suntem singura şcoală postliceală acreditată pe profilele la care se fac înscrieri;
•    Organizam concurs de admitere pentru locuri cu taxa şi fără taxa;
•    Nu se percep taxe suplimentare pentru examenele din sesiunile de evaluare  sau pentru practica şcolară;
•    Fiind şcoală postliceală acreditată de Ministerul Educației, cursanţii noştri susţin examenul de absolvire organizat de  Ministerul Educației în cadrul FEG;
•    Posibilitatea obţinerii unor certificate de perfecţionare eliberate  de M.M.S.S. în domeniul limbilor străine şi al utilizării calculatoarelor;
•    Acordăm burse de studiu, burse de merit şi burse sociale;
•    Asigurăm locuri de practică, posibilitatea efectuăr ii practicii școlare în instituții din tarile UE;
•    Asiguram locuri de munca in Anglia si Germania, în  parteneriat cu VPL Healthcare pentru absolvenții specializării Asistent medical generalist.

Școala Postliceală F.E.G. Iași str. Cuza Voda nr. 1, etaj 1,  Telefon: 0232 - 267 805; 0757 481 467, email: fundatia_feg@yahoo.com , www.feg.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.