Şcoala Seven Hills Iaşi, vizitată de un inspector de la Cambridge
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 06.12.2020

Şcoala Seven Hills Iaşi, vizitată de un inspector de la Cambridge

GALERIE
Seven Hills International School
  • Seven Hills International School
- +

La sfârşitul săptămânii trecute, Iaşul a înregistrat o premieră în ceea ce priveşte inspecţiile şcolare. Pentru prima dată, în judeţ a venit un inspector de la Cambridge care a vizitat singura şcoală cu predare exclusiv în limba engleză, cea din incinta Palas.

 Seven Hills International School este în plin proces de acreditare, iar această inspecţie reprezintă primul pas în vederea obţinerii statutului de şcoală Cambridge. „Inspecţia a constat în verificarea şcolii pe durata unei zile şi a inclus: discuţii cu directorul şcolii, vizitarea tuturor spaţiilor instituţiei, verificarea documentelor de management, analiza direcţiilor de dezvoltare a şcolii, observarea orelor, implicit a modului de desfăşurare a procesului de predare-învăţare-evaluare şi prezentarea strategiilor de dezvoltare profesională a personalului”, a declarat Liliana Romaniuc, directorul Şcolii Seven Hills.

Evaluarea a vizat misiunea şi valorile pe care şcoala şi le-a asumat şi modul în care acestea se regăsesc în viaţa acesteia, managementul şi leadershipul şcolii, calitatea predării şi învăţării, spaţiul şcolii, resursele materiale şi financiare ale acesteia, cu un accent deosebit pe camera securizată pentru testele Cambridge şi laboratorul de ştiinţe şi aspectele legale de înfiinţarea şi derularea programului educaţional britanic.

În cadrul acestei vizite au fost lămurite toate aspectele legate de beneficiile pe care profesorii, elevii şi conducerea şcolii le au ca urmare a intrării în familia şcolilor Cambridge. Astfel, profesorii şi managementul şcolii vor avea acces deplin la toate resursele academice şi profesionale oferite de Universitatea Cambridge, formare şi consultanţă în toate aspectele legate de managementul şcolii, proiectarea curriculară, procesul de predare-învăţare şi evaluare a elevilor. „Seven Hills a trecut cu succes de primul pas în demersul de acreditare şi afiliere la comunitatea academică Cambridge. Conştienţi de standardele şi de rigoarea academică a unui astfel de demers, ne-am asumat educaţia de calitate ca mod de viaţă şi excelenţa ca ţinta noastră de fiecare zi. Cred cu tărie în potenţialul echipei Seven Hills, o echipă absolut specială, cu o pregătire profesională care a demonstrat că face faţă cu succes standardelor Cambridge şi cu o dorinţă nemaipomenită de a le oferi copiilor o educaţie reală, care să-i ajute să se dezvolte armonios, să devină persoane încrezătoare în ceea ce ei pot face, să fie responsabili, inovativi, reflectivi şi implicaţi în comunitatea în care trăiesc”, a mai adăugat directorul şcolii.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Oaze de stabilitate

Nicolae GRECU

Oaze de stabilitate

Echipele româneşti n-au nevoie de antrenori din divizia a enşpea spaniolă sau de expiraţi din alte vremuri pentru a reuşi.

Filmuletul zilei

opinii

Portret de impostor: Teodosie Şpagoveanu

Eugen MUNTEANU

Portret de impostor: Teodosie Şpagoveanu

Întrerup seria foiletoanelor despre începuturile tradiţiei biblice româneşti, împins de durere şi indignare faţă de comportamentul incalificabil al cetăţeanului Teodosie Petrescu, Arhiepiscop de Tomis şi membru al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Pacient al spitalului numit „lume”

pr. Constantin STURZU

Pacient al spitalului numit „lume”

Căutând să pun în ordine textele scrise de-a lungul timpului, texte pe care le grupez în viitoare volume tematice, am dat peste un interviu acordat acum patru ani lui Gabriel Andronache - unul dintre cei mai talentaţi scriitori pe care-i cunosc. Întrucât unele dintre gândurile mele de atunci sunt de cea mai strictă actualitate, le reiau şi în rubrica mea săptămânală, cu o minimă adaptare şi cu intertitluri în loc de întrebări. Sunt patru teme diferite, însă au un acelaşi subiect: omul şi dorul său de Cerul văzut printr-o fereastră de „spital”.

Antonin Ciolan - muzicianul patriot

Alex VASILIU

Antonin Ciolan - muzicianul patriot

În preajma zilei naţionale a României, când se mai discută despre patriotism, trebuie evocată personalitatea dirijorului, profesorului, organizatorului de instituţii şi evenimente muzicale Antonin Ciolan. Mai ales astăzi, când s-au adunat exact cinci decenii de la dispariţia sa.

pulspulspuls

Ghici ce caută Mihai Chirica pe hartă?

Ghici ce caută Mihai Chirica pe hartă?

Ghici ce făcea premarele Mihai Chirica după prezentările PNRR şi a traseelor de autostradă din zona Moldovei de către liderii şi miniştrii PNL, stimaţi telespectatori? 

Caricatura zilei

Declarație vot

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.