Scrisori către copilul din tine – ghid zilnic de grădinărit interior (P)

luni, 16 ianuarie 2023, 13:22
2 MIN
 Scrisori către copilul din tine – ghid zilnic de grădinărit interior  (P)

O carte de dezvoltare personală care cuprinde 90 de teme sub forma scrisorilor pe care mama le adresează fiicei sale. Oricine poate fi această fiică care află despre diferite aspecte ale vieții și care primește provocarea de a experimenta până va trăi în cel mai frumos mod posibil.

"Te invit să citești conștient rândurile ce sunt așternute în fața ochilor tăi și să dai curs invitației de a lucra cu tine în fiecare zi.

Cartea se citește pe îndelete, câte puțin, pentru ca semințele ei să se prindă în solul tău și să le îngrijești până te bucuri de noua vegetație. Unele teme sunt despre a planta, altele sunt despre scos rădăcinile unor buruieni, despre drenarea solului, despre cum să asiguri condițiile prielnice în mediu, iar altele despre bucuria unei grădini frumoase.

Pentru a nu rămâne doar o carte din bibliotecă, ai de partea ta magia de a o transforma într-un caiet personal de lucru. Îmi doresc ca această carte să devină un ghid pentru tine: dezvoltă fiecare temă, aprofundează fiecare aspect prezentat și astfel răspunde dorinței tale de a crește cu fiecare zi.

Fiecare scrisoare începe cu „Draga mea fiică” și conține numele unei plante. Fiica mea ești tu – cel sau cea care citești scrisorile…"

Roxana Postolache – psihoterapeut de 17 ani, psiholog în grădiniță și școală, soție și mamă a trei fiice.
Ilustrația cărții: Daria Postolache (15 ani)

Cartea poate fi achiziționată de pe site-ul Editurii SPER sau din locațiile: ”Cafeneaua noastră” sau de la Grădinița Căsuța Zânelor. Preț: 30 lei

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii