anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

Scrisori către copilul din tine - ghid zilnic de grădinărit interior (P)

GALERIE
Coperta-carte
 • Coperta-carte
- +

O carte de dezvoltare personală care cuprinde 90 de teme sub forma scrisorilor pe care mama le adresează fiicei sale. Oricine poate fi această fiică care află despre diferite aspecte ale vieții și care primește provocarea de a experimenta până va trăi în cel mai frumos mod posibil.

"Te invit să citești conștient rândurile ce sunt așternute în fața ochilor tăi și să dai curs invitației de a lucra cu tine în fiecare zi.

Cartea se citește pe îndelete, câte puțin, pentru ca semințele ei să se prindă în solul tău și să le îngrijești până te bucuri de noua vegetație. Unele teme sunt despre a planta, altele sunt despre scos rădăcinile unor buruieni, despre drenarea solului, despre cum să asiguri condițiile prielnice în mediu, iar altele despre bucuria unei grădini frumoase.

Pentru a nu rămâne doar o carte din bibliotecă, ai de partea ta magia de a o transforma într-un caiet personal de lucru. Îmi doresc ca această carte să devină un ghid pentru tine: dezvoltă fiecare temă, aprofundează fiecare aspect prezentat și astfel răspunde dorinței tale de a crește cu fiecare zi.

Fiecare scrisoare începe cu „Draga mea fiică” și conține numele unei plante. Fiica mea ești tu – cel sau cea care citești scrisorile..."

Roxana Postolache - psihoterapeut de 17 ani, psiholog în grădiniță și școală, soție și mamă a trei fiice.
Ilustrația cărții: Daria Postolache (15 ani)

Cartea poate fi achiziționată de pe site-ul Editurii SPER sau din locațiile: ”Cafeneaua noastră” sau de la Grădinița Căsuța Zânelor. Preț: 30 lei

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Penultimul obstacol pentru Finlanda

Lucian DÎRDALA

Penultimul obstacol pentru Finlanda

Graniţa terestră între Rusia şi NATO va deveni, curând, una considerabilă... Vom putea vorbi de un veritabil flanc estic, de la Marea Neagră, la Oceanul Îngheţat. Invazia rusă în Ucraina a deschis o cutie a Pandorei din care au ieşit rele pe care lideri precum domnii Erdoğan sau Orbán le pot ignora, dar nu le pot readuce sub capac.

opinii

De ce scriu?

Florin CÎNTIC

De ce scriu?

Cum, dintr-un scrupul arhivistic, mi-am numerotat textele trimise săptămânal Ziarului de Iaşi, am descoperit că acesta este cu numărul 500. Astfel încât aş face o scurtă pauză de respiraţie faţă de tematica obişnuită a rubricii mele.

Meditaţie despre europubelă

Radu PĂRPĂUȚĂ

Meditaţie despre europubelă

Despre un tomberon, zis şi europubelă, cum îi spune mai simandicos lăzii de gunoi, am putea spune că este pântecele răsturnat al unui cetăţean european. Asemănările sunt frapante. 

Spectacolele excelenţei muzicale la Iaşi (I)

Alex VASILIU

Spectacolele excelenţei muzicale la Iaşi (I)

Nu mai trebuie demonstrat că forţa de comunicare, convingere şi impresionare a imaginii plasează sunetul pe locul al doilea, mai ales acum, în epoca civilizaţiei ecranelor omniprezente. Apariţia televiziunii, cu multe decenii în urmă, a însemnat pentru unii ignorarea relevanţei radioului, însă timpul a demonstrat că „arma clasică”, aparent simplă, numită microfon, poate învinge deseori în lupta pentru captarea interesului public. Dacă este folosită inteligent, inspirat, cu grijă pentru cultivarea valorii, cu harul comunicării. Şi în cazul radioului, „reclama este sufletul comerţului”. 

pulspulspuls

Doamne Maica Domnului: iaca, citiţi şi vă cruciţi şi azi, dragi alegători, cu cine negociază politic dom Costel!

Doamne Maica Domnului: iaca, citiţi şi vă cruciţi şi azi, dragi alegători, cu cine negociază politic dom Costel!

Apăi, dragilor, om fi având noi nişte anişori adunaţi pe creştet, dar când vezi asemenea năzdrăvănii zău că îţi vine, ca-n tinereţe, să-ţi faci bocceluţa şi s-o tai unde-i vedea cu ochii: Canada, Anglitera, chiar şi Congo, zău aşa, numai Iaşi şi Românica nu.

Caricatura zilei

România - Belarus

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.