Scule şi echipamente pentru atelierele de prelucrări metalice
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Scule şi echipamente pentru atelierele de prelucrări metalice

GALERIE
prelucrare-metal
  • prelucrare-metal
- +

Prelucrarea metalului este una din ramurile de bază ale industriei dintr-o ţară. Chiar dacă în România de după anii ‘90 tot mai multe combinate ce aveau ca principală activitate prelucrarea metalelor s-au închis, în ultima vreme se observă o tendinţă de revigorare a acestei ramuri.

Trendul actual este de a se lucra în ateliere şi fabrici de dimensiuni mici şi medii, cu posibilităţi de conversie rapidă pentru a putea onora noi comenzi fără investiţii ridicate şi în timp util.

Pentru a putea funcţiona într-o piaţă extrem de mobilă, micii intreprinzători trebuie să poată răspunde cu promptitudine comenzilor pe care să le execute impecabil şi cu costuri cât mai mici.

Deoarece în România de azi oferta de mânţ de lucru disponibilă pe piaţa muncii este extrem de bogată, principalele probleme ale intreprinzătorilor ce realizează activităţi de prelucrare a metalului sunt găsirea de furnizori serioşi de materii prime şi achiziţia şi întreţinerea în condiţiile cele mai bune ale echipamentelor din atelier.

Pentru a sprijini activitatea micilor intreprinzători echipa masiniunelte.store.ro oferă acestora soluţia potrivită în ceea ce priveste gama de maşini pentru prelucrarea metalului, acoperind inclusiv prelucrările la rece (prelucrarea tablei).

În ceea ce priveşte prelucrările prin aşchiere, masiniunelte.store.ro vă pune la dispoziţie strunguri, maşini de găurit, maşini de găurit şi frezat, ferăstraie pentru metal, maşini pentru şlefuit metal şi altele.

Oferta masiniunelte.store.ro se adresează în primul rând intreprinzătorilor mici şi medii dar nu neglijează nici echipamentele industriale, ideale pentru a fi utilizate în regim de lucru intensiv în fabricile de dimensiuni mari.
Echipa masiniunelte.store.ro îţi oferă suportul şi consilierea tehnica pentru a obţine soluţia potrivită pentru necesităţile de prelucrare şi bugetul disponibil.

Gama de accesorii pentru prelucrarea metalului ce sunt puse la dispoziţie oferă posibilitatea conversiei rapide şi utilizarea echipamentelor pentru realizarea diferitelor aplicaţii cu precizie ridicată şi costuri reduse. Maşinile pentru prelucrarea metalului comercializate prin intermediul magazinului masiniunelte.store.ro sunt livrate cu numeroase accesorii cuprinse în dotarea standard, iar accesoriile opţionale pot fi achiziţionate oricând este necesar direct din stoc sau la comanda.

Serviciile oferite de echipa masiniunelte.store.ro vizează calitatea suportului tehnic de specialitate oferit, oferirea de răspunsuri prompte solicitărilor clienţilor, oferirea de termene de livrare exacte şi respectarea acestora, oferirea de servicii de service de calitate atât în perioada de garanţie, cât şi post-garanţie, comunicarea permanentă cu clientul, toate acestea cu scopul declarat de a menţine calitatea serviciilor oferite la cele mai bune preţuri.

Soluţia pentru afacerea ta poate fi găsită în magazinul masiniunelte.store.ro, iar diferite informaţii tehnice şi noutăţi în domeniul prelucrării metalului, pe blogul de specialitate.

Daca eşti în căutarea unui partener serios care să-ţi ofere soluţia potrivită pentru afacerea ta vino la masiniunelte.store.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spiritul critic se află în moarte clinică

Alexandru LĂZESCU

Spiritul critic se află în moarte clinică

Scepticismul, spiritul critic sunt în pragul extincţiei într-un peisaj în care conformismul, alinierea cuminte la abordările predominante ale momentului sunt în ascensiune rapidă.

Filmuletul zilei

opinii

Iaşul marilor Uniri în viziunea lui Victor Bejan

Nichita DANILOV

Iaşul marilor Uniri în viziunea lui Victor Bejan

Având o astfel de istorie în spate, cartea-album este document îmbibat cu dragoste faţă de Iaşi şi România, un imn închinat istorie dulcelui Târg, menit să echilibreze, prin atmosfera şi sentimentele pe care le degajă, acele atitudini şi acele cărţi ce privesc istoria noastră dintr-un unghi din ce în ce mai derizoriu.

Efecte şi reacţii

Dana ȚABREA

Efecte şi reacţii

Nu numai că „Jocul de-a măcelul” de Eugen Ionescu pare să anticipe reacţiile oamenilor pe timp de pandemie, dar cei de la Teatrul Studenţesc Thespis au avut inspirata idee de a realiza un spectacol. Până la urmă, e spectacolul vieţilor noastre de aproape un an de zile. Cine şi-ar fi imaginat că o viaţă comună, normală, aşa cum am avut până la izbucnirea pandemiei de Covid ar putea fi dezideratul vremurilor pe care le traversăm?

2+2=4 pastile media

Michael ASTNER

2+2=4 pastile media

Orice şedere a mea la ţară înseamnă şi un fel de cură mediatică de detelevizare, în sensul că timp de două-trei săptămâni ori chiar timp de două luni nu mă uit la televizor. Desigur, mă mai „dau” pe net, da. Dar în principiu legătura mea cu ţara se face prin intermediul radioului. Care radio merge non-stop cât îs în casă (inclusiv noaptea, când dorm), iar asta invariabil pe RRA. În principiu, pot s-o spun, sunt mulţumit de mixul oferit dintre ştiri şi muzică etc.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.