Scule şi echipamente pentru atelierele de prelucrări metalice
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 19.05.2021

Scule şi echipamente pentru atelierele de prelucrări metalice

GALERIE
prelucrare-metal
  • prelucrare-metal
- +

Prelucrarea metalului este una din ramurile de bază ale industriei dintr-o ţară. Chiar dacă în România de după anii ‘90 tot mai multe combinate ce aveau ca principală activitate prelucrarea metalelor s-au închis, în ultima vreme se observă o tendinţă de revigorare a acestei ramuri.

Trendul actual este de a se lucra în ateliere şi fabrici de dimensiuni mici şi medii, cu posibilităţi de conversie rapidă pentru a putea onora noi comenzi fără investiţii ridicate şi în timp util.

Pentru a putea funcţiona într-o piaţă extrem de mobilă, micii intreprinzători trebuie să poată răspunde cu promptitudine comenzilor pe care să le execute impecabil şi cu costuri cât mai mici.

Deoarece în România de azi oferta de mânţ de lucru disponibilă pe piaţa muncii este extrem de bogată, principalele probleme ale intreprinzătorilor ce realizează activităţi de prelucrare a metalului sunt găsirea de furnizori serioşi de materii prime şi achiziţia şi întreţinerea în condiţiile cele mai bune ale echipamentelor din atelier.

Pentru a sprijini activitatea micilor intreprinzători echipa masiniunelte.store.ro oferă acestora soluţia potrivită în ceea ce priveste gama de maşini pentru prelucrarea metalului, acoperind inclusiv prelucrările la rece (prelucrarea tablei).

În ceea ce priveşte prelucrările prin aşchiere, masiniunelte.store.ro vă pune la dispoziţie strunguri, maşini de găurit, maşini de găurit şi frezat, ferăstraie pentru metal, maşini pentru şlefuit metal şi altele.

Oferta masiniunelte.store.ro se adresează în primul rând intreprinzătorilor mici şi medii dar nu neglijează nici echipamentele industriale, ideale pentru a fi utilizate în regim de lucru intensiv în fabricile de dimensiuni mari.
Echipa masiniunelte.store.ro îţi oferă suportul şi consilierea tehnica pentru a obţine soluţia potrivită pentru necesităţile de prelucrare şi bugetul disponibil.

Gama de accesorii pentru prelucrarea metalului ce sunt puse la dispoziţie oferă posibilitatea conversiei rapide şi utilizarea echipamentelor pentru realizarea diferitelor aplicaţii cu precizie ridicată şi costuri reduse. Maşinile pentru prelucrarea metalului comercializate prin intermediul magazinului masiniunelte.store.ro sunt livrate cu numeroase accesorii cuprinse în dotarea standard, iar accesoriile opţionale pot fi achiziţionate oricând este necesar direct din stoc sau la comanda.

Serviciile oferite de echipa masiniunelte.store.ro vizează calitatea suportului tehnic de specialitate oferit, oferirea de răspunsuri prompte solicitărilor clienţilor, oferirea de termene de livrare exacte şi respectarea acestora, oferirea de servicii de service de calitate atât în perioada de garanţie, cât şi post-garanţie, comunicarea permanentă cu clientul, toate acestea cu scopul declarat de a menţine calitatea serviciilor oferite la cele mai bune preţuri.

Soluţia pentru afacerea ta poate fi găsită în magazinul masiniunelte.store.ro, iar diferite informaţii tehnice şi noutăţi în domeniul prelucrării metalului, pe blogul de specialitate.

Daca eşti în căutarea unui partener serios care să-ţi ofere soluţia potrivită pentru afacerea ta vino la masiniunelte.store.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un trio pentru integrare

Lucian DÎRDALA

Un trio pentru integrare

Denumirea neoficială - „Trio Asociat” - are meritul că duce discuţia şi spre provocările zilei, nu doar spre ambiţiile de integrare din viitor. Dorinţa celor trei ţări de a coopera în vederea unei cât mai bune valorificări a potenţialului asocierii nu ar trebui să deranjeze instituţiile europene, chiar dacă acestea sunt atente să nu transmită celorlalţi membri impresia că ar reprezenta „plutonul secund” al Parteneriatului Estic.

Filmuletul zilei

opinii

Un altfel de test PCR

Florin CÎNTIC

Un altfel de test PCR

Pe 8 mai s-a comemorat un veac de la înfiinţarea Partidului Comunist din România prilej de sesiuni ştiinţifice vineri pentru prietenii de la Universitatea „Petre Andrei” şi de reflecţie pentru mine.

Câteva lucruri despre „profesiunea de scriitor”

Radu PĂRPĂUȚĂ

Câteva lucruri despre „profesiunea de scriitor”

M-a întrebat odată cineva într-un interviu, dacă urmăresc popularitatea, faima. Faimos este Becali sau cei care apar seară de seară pe ecrane, plătiţi cu jdemii de euro, tratând subiectele la modă, cei care plac „canaliei de uliţi”, cum spunea Poetul. 

Un festival care trebuie să continue

Alex VASILIU

Un festival care trebuie să continue

Trecând în revistă recitalurile şi concertele programate în a XXII-a ediţie a Festivalului Muzicii Româneşti (Iaşi, 10-16 mai), se cuvine onorată iniţativa echipei alcătuită în 1971 din Achim Stoia, rectorul fostului Conservator, Ion Baciu, directorul Filarmonicii şi Mihai Cozmei, decan la instituţia de învăţământ muzical superior, de a institui şi la Iaşi un eveniment de anvergură naţională. Începutul este datat 1973. 

pulspulspuls

Iată cea mai mare frică a lui Alexe şi Chirica!

Iată cea mai mare frică a lui Alexe şi Chirica!

Chiar dacă prin filială mulţi cred că noua numire interimară la şefia pe judeţ în locul lui Alexe nu ar ridica nicio problemă pe termen mediu şi lung, căci, imediat ce dosarele şi lucrurile se vor aşeza în matca lor, în secunda doi se va reveni la poziţiile dinainte, unii mai cu dare de mână din zonă ar avea, zice-se, şi alte opinii despre ce se mai poate întâmpla. 

Caricatura zilei

Descoperire științifică

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.