anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

sambata, 21.05.2022

Scule şi echipamente pentru atelierele de prelucrări metalice

GALERIE
prelucrare-metal
 • prelucrare-metal
- +

Prelucrarea metalului este una din ramurile de bază ale industriei dintr-o ţară. Chiar dacă în România de după anii ‘90 tot mai multe combinate ce aveau ca principală activitate prelucrarea metalelor s-au închis, în ultima vreme se observă o tendinţă de revigorare a acestei ramuri.

Trendul actual este de a se lucra în ateliere şi fabrici de dimensiuni mici şi medii, cu posibilităţi de conversie rapidă pentru a putea onora noi comenzi fără investiţii ridicate şi în timp util.

Pentru a putea funcţiona într-o piaţă extrem de mobilă, micii intreprinzători trebuie să poată răspunde cu promptitudine comenzilor pe care să le execute impecabil şi cu costuri cât mai mici.

Deoarece în România de azi oferta de mânţ de lucru disponibilă pe piaţa muncii este extrem de bogată, principalele probleme ale intreprinzătorilor ce realizează activităţi de prelucrare a metalului sunt găsirea de furnizori serioşi de materii prime şi achiziţia şi întreţinerea în condiţiile cele mai bune ale echipamentelor din atelier.

Pentru a sprijini activitatea micilor intreprinzători echipa masiniunelte.ro oferă acestora soluţia potrivită în ceea ce priveste gama de maşini pentru prelucrarea metalului, acoperind inclusiv prelucrările la rece (prelucrarea tablei).

În ceea ce priveşte prelucrările prin aşchiere, masiniunelte.ro vă pune la dispoziţie strunguri, maşini de găurit, maşini de găurit şi frezat, ferăstraie pentru metal, maşini pentru şlefuit metal şi altele.

Oferta masiniunelte.ro se adresează în primul rând intreprinzătorilor mici şi medii dar nu neglijează nici echipamentele industriale, ideale pentru a fi utilizate în regim de lucru intensiv în fabricile de dimensiuni mari.
Echipa masiniunelte.ro îţi oferă suportul şi consilierea tehnica pentru a obţine soluţia potrivită pentru necesităţile de prelucrare şi bugetul disponibil.

Gama de accesorii pentru prelucrarea metalului ce sunt puse la dispoziţie oferă posibilitatea conversiei rapide şi utilizarea echipamentelor pentru realizarea diferitelor aplicaţii cu precizie ridicată şi costuri reduse. Maşinile pentru prelucrarea metalului comercializate prin intermediul magazinului masiniunelte.ro sunt livrate cu numeroase accesorii cuprinse în dotarea standard, iar accesoriile opţionale pot fi achiziţionate oricând este necesar direct din stoc sau la comanda.

Serviciile oferite de echipa masiniunelte.ro vizează calitatea suportului tehnic de specialitate oferit, oferirea de răspunsuri prompte solicitărilor clienţilor, oferirea de termene de livrare exacte şi respectarea acestora, oferirea de servicii de service de calitate atât în perioada de garanţie, cât şi post-garanţie, comunicarea permanentă cu clientul, toate acestea cu scopul declarat de a menţine calitatea serviciilor oferite la cele mai bune preţuri.

Soluţia pentru afacerea ta poate fi găsită în magazinul masiniunelte.ro, iar diferite informaţii tehnice şi noutăţi în domeniul prelucrării metalului, pe blogul de specialitate.

Daca eşti în căutarea unui partener serios care să-ţi ofere soluţia potrivită pentru afacerea ta vino la masiniunelte.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Generaţia de AUR şi sporturile

Nicolae GRECU

Generaţia de AUR şi sporturile

Stimaţi iubitori de fotbal şi sporturi din spaţiul carpato-danubian-pontic, realizăm acum că noi, condeierii, pixarii şi tastatorii în domeniu am greşit în masă în aprecierile noastre.

opinii

Creşterea oraşului

arh. Ionel OANCEA

Creşterea oraşului

După reculul din anii postcomunişti, când falimentul industriei ieşene a distrus zeci de mii de locuri de muncă, dezvoltarea Iaşului a fost previzibilă. În fapt este marele pol de atracţie al regiunii Nord-Est şi unul dintre cele mai mari din ţară.

Lumina de la capătul Luminiţei

pr. Constantin STURZU

Lumina de la capătul Luminiţei

Aşa cum ni se relatează în pericopa evanghelică ce se citeşte mâine în bisericile ortodoxe (de la Ioan 4, 5-42), Iisus are un dialog deloc comod cu o femeie ce venise să scoată apă de la o fântână din Samaria, de lângă cetatea Sihar, acolo unde Domnul, ostenit de călătorie, se aşezase în aşteptarea ucenicilor plecaţi să cumpere de mâncare.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (IV)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (IV)*

Articolul se referă pe scurt la apariţia componentei romanice a conştiinţei inaţionale a românilor.

pulspulspuls

Băieţii de la cumătrie, supăraţi pe sponsorii lui Maia Sandu

PULS

Băieţii de la cumătrie, supăraţi pe sponsorii lui Maia Sandu

Auzim prin zona băieţilor de la cumătrie că e mare agitaţie în zona acestora, cu tot sprijinul indirect de care beneficiază ei dinspre palatul cel roznovan, pe motiv că sunt prea şuntaţi de concurenţa pe bune care vine dinafara Iaşului cu bani tot mai mulţi de investit în cartiere întregi de blocuri.

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.