Scule şi unelte tamplărie pentru micii intreprinzători
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 13.06.2021

Scule şi unelte tamplărie pentru micii intreprinzători

GALERIE
logo-masiniunelte
  • logo-masiniunelte
- +

Prelucrarea lemnului a fost, este şi sperăm că va fi o activitatea tradiţională pentru mulţi dintre români. În ultimii ani se observă tendinţa de dispariţie a marilor intreprinderi comuniste cu număr foarte mare de angajaţi şi activitate complexă şi trendul de a se forma noi mici afaceri, mai ales în domeniul prelucrarii lemnului. Asa cum se observă în ultima vreme, intreprinzătorii mici si mijlocii tind să devină principalii actori ai pieţei economice şi motorul industriei de prelucrare din Romania.

Pentru a veni în sprijinul micilor întreprinzători, masiniunele.store.ro ofera acestora o gamă largă de maşini pentru prelucrarea lemnului, în special pentru prelucrarea secundară şi terţiară, precum: maşini pentru rindeluire şi degroşare, ferăstraie circulare şi cu banda, maşini pentru frezat, maşini de găurit, scobit şi mortezat, strunguri pentru lemn, maşini pentru aplicat cant, maşini de şlefuit, maşini de ascuţit, exhaustoare, dispozitive de avans etc.

Gama de echipamente comercializată prin magazinul online masiniunelte.store.ro se adresează în primul rând intreprinzatorilor mici şi medii. Ca principală gamă de echipamente comercializată, gama de utilaje prelucrare lemn şi prelucrare metal are ca sursa producatori de renume din Germania.

Daca doreşti să cunoşti aspecte tehnice suplimentare sau doreşti o soluţie accesibilă pentru afacerea ta, echipa masiniunelte.store.ro iţi poate oferi soluţia tehnică potrivită pentru nevoile logistice şi bugetul disponibil.

O caracteristică importantă a oricărei afaceri în economia de piaţă actuală o reprezintă posibilitatea de conversie rapidă a afacerii, posibilitatea de a realiza şi alte produse decât cele realizate în mod tradiţional. Din acest punct de vedere, gama de accesorii opţionale disponibile pentru echipamentele de prelucrarea lemnului trebuie să fie cât mai extinsă pentru a permite micilor intreprinzatori să poată prelua şi onora comenzi suplimentare fără costuri financiare şi timpi de conversie foarte mari.

Echipamentele pentru prelucrarea lemnului oferite de masiniunelte.store.ro sunt livrate standard cu o gama largă de accesorii ce permit realizarea de aplicaţii multiple. Suplimentar, accesorii opţionale pot fi achiziţionate oricând este necesar. direct din stoc.

Suportul tehnic de specialitate, promptitudinea în a răspunde solicitarii clienţilor, respectarea termenelor de livrare, garanţia şi service-ul oferit şi permanenta comunicare cu clientul sunt atuuri care garantează păstrarea calităţii serviciilor şi menţinerea celor mai bune preţuri.

Dacă eşti în căutare de soluţii pentru afacerea ta, te aşteptăm în magazinul nostru, iar pentru informaţii tehnice şi alte noutăţi, pe blogul nostru de specialitate. Masiniunelte.store.ro este partenerul care iţi oferă soluţii accesibile pentru dezvoltarea afacerii tale

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Lăsaţi selecţionerii în pace

Nicolae GRECU

Lăsaţi selecţionerii în pace

Din 2008 încoace, la naţională a fost o permanentă foşgăială browniană, o revoluţie permanentă troţkistă, din care n-a ieşit nimic bun.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Autorul reia seria de foiletoane dedicate amintirilor din copilărie. De data aceasta, mecanismul nostalgic este focalizat spre iniţierea în arta umilă a pescuitului cu undiţa.

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

pr. Constantin STURZU

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

O ştiam cu mult înainte de a o întâlni. În 1997, tânărul ieromonah Nichifor Horia, actualmente PS Nichifor Botoşăneanul, îmi încredinţa, spre lectură şi zidire, un manuscris. Era povestea unei convertiri, cu însemnări de jurnal, cu multe reflecţii şi zbateri existenţiale. În fapt, o adevărată spovedanie. Semna cu pseudonim nu pentru că nu avea puterea asumării unei mărturisiri publice, ci pentru că nu dorea să atragă atenţia asupra ei. În pofida discreţiei, avea să devină din ce în ce mai cunoscută.

Online în pandemie

Ciprian IFTIMOAEI

Online în pandemie

Statistici privind accesul populaţiei la tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

pulspulspuls

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Ehehee, dragilor, oare cum să facem noi şi să dregem pe azi, uichend fiind, să nu vă plictisim sau încrunţim frunţile tot cu nărozii din politichii, ci doar cu mondenităţi locale şi vesele, dar nici să ne depărtăm prea tare de subjectul zilei, ăla pentru care mulţi nădragi tremură de vreo două zile pe la palatul cel roznovan, dar şi mai jos, spre sediul din Podu Roş (hop: iaca şi rima!)? 

Caricatura zilei

Răposat reclamant

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.