anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

vineri, 27.01.2023

Se anunţă disvorţ cu năbădăi la un şef important. Iaca şi motivul ciudat!

GALERIE
puls
 • puls
- +

Dar gata, hai, ajunge cu veselia, vinul bun şi sarmalele calde cu varză fragedă: să vă spunem şi una tristă pe ziua de azi, ca să cadreze mai bine cu sfârşitul de săptămână ce bate la uşă, ce adesea nu-i prea plăcut. 

Ştiţi că vă povesteam noi acuma ceva vreme, stimaţi participanţi la trafic, despre un important şef din cadrul ţaigherimii ieşene care şi-ar fi agresat conviva în plină stradă, undeva pe la Miroslava, după ce a depistat-o închisă în sediul de acolo cu un coleg mai tânăr, el aşteptând-o în stradă ore bune pentru că nu răspundea. Totul fiind posibil, cum vă spuneam şi atunci, după ce soţul bănuitor i-ar fi instalat madamei pe telefon, în mod ilegal, fireşte, un soft de urmărire. În fine, totul s-a lăsat fără urmări penale, deşi putea fi vorba nu de una, ci chiar de două infracţiuni grave.

Dar nu despre dezbateri cu Codul Penal pe masă voiam noi să discutăm azi aicea, dă-l în boală! Ci despre faptul că e bine, totuşi, că cei ce putea să facă rău aicea s-au gândit mai întâi la copii... Numai că, iată, până la urmă auzim că nu a fost cu chiuituri de bucurie, ci cu suspine şi mai grele, din adâncul rărunchilor. Căci cei doi, se vorbeşte printre colegii din breaslă, o pun de un disvorţ total, cu năbădăi. Unii mai zic că ar avea oareşce legătură cu culoarea părului aluia micu’, motiv pentru care cică s-ar fi cerut inclusiv analize din alea sofisticate, genetice. Hmm, zău, chiar că nu înţelegem care-i legătura?

Un neinspirat a umflat degeaba balonul. Acuma vin ponoasele

Să revenim însă la politichia noastră cea de toate zilele, adicătelea la chestiunea Schengen şi la ce urmări ar putea fi. Ne transmite o amică din Bucureşti că, la centru, ar fi început rezbelul în PNL, unde cică se caută vinovatul pentru eşecul de alaltăieri. A, nu: nu Ciucă sau Iohannis, nuu. Ci, zice-se, Bode şi/sau Aurescu. Dar cică nu are legătură cu eşecul în sine, ci cu luptele interne din partid, căci mulţi îl aşteptau pe Bode la cotitură.

Însă, vorba amicei: ar fi mai fain să aflăm cum statul român n-a aflat în timp util de jocul Austriei, şi cine a fost inteligentul care a umflat intern tema Schengen, ca s-o folosească apoi în scop electoral, dar, ca la proşti, a ieşit un fâs...

S-o facem olecuţă şi pe conspiraţioniştii: iată câteva potriveli interesante!

La final, câteva potrivit intersante pe care le face un cunoscut sociolog clujean:

1920:

- Trupe ruseşti în Ucraina!

- Pandemia globală de gripă se încheie

- Inflaţia răvăşeşte Europa

- Tentativă de lovitură de stat în Germania!

2022:

- Trupe ruseşti în Ucraina!

- Pandemia globală de gripă se încheie

- Inflaţia răvăşeşte Europa

- Tentativă de lovitură de stat în Germania!

La potrivelile de mai sus s-au făcut şi câteva comentarii. Iată-le!

1920 Tratatul de la Trianon

2022 Austria şi Ungaria încă au frustrări

*****

1920 Un neamţ e în fruntea statului român

2022 Un neamţ e în fruntea statului român

***

1920 România are un general premier

2022 România are un general premier

Hmm... Zău că te ia ameţeala!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

OPENAI: despre viitorul luminos al şcolii

Ioan Alexandru TOFAN

OPENAI: despre viitorul luminos al şcolii

Cumva, punctişorul ne readuce la realitate: adică cu capul în nori, acolo unde le şade bine celor care pornesc pe drumul cunoaşterii. Ne provoacă, aşadar, să căutăm sensul şi nu informaţia, culoarea şi nu doar forma lumii. Să înţelegem în profunzime, nu să stăpânim, mongolic, depărtările. Cum spunea Marin Tarangul, să privim lumea, nu doar să o vedem.

opinii

Conservator? De ce nu…

Alexandru CĂLINESCU

Conservator? De ce nu…

Dacă odinioară mi se reproşa că eram prea atras de „nou”, iată că recent am fost etichetat drept „conservator”. Cum termenul are, pentru cei care l-au folosit, o conotaţie negativă, m-am întrebat în ce măsură mi se potriveşte şi dacă trebuie numaidecât să văd în asta un defect. Nu sunt, în mod clar, un „tradiţionalist”, nu mă cramponez de valori ce par - şi adesea chiar sunt - anacronice, am oroare de închistările dogmatice şi de tezismul rudimentar. În acelaşi timp constat că da, sunt zone unde agresivitatea „progresistă” mă crispează şi unde dispariţia unor criterii (morale, estetice etc.) mă deprimă.

IoT

Neculai SEGHEDIN

IoT

Adică Internet of Things (IoT), adică Internetul lucrurilor, sau, mai convingător spus, Internetul tuturor lucrurilor. Acest concept desemnează reţeaua de obiecte fizice, care conţin senzori, software şi alte tehnologii, în scopul conectării şi schimbului de date cu alte dispozitive şi sisteme de pe Internet. Lucrurile care se conectează pe Internet sunt, de exemplu, autoturisme, obiecte de uz casnic, sisteme de iluminat, sisteme de alarmă, sisteme de producţie industrială etc.

„Dezumanizarea” femeii Canaanence

pr. Constantin STURZU

„Dezumanizarea” femeii Canaanence

Într-un text publicat acum zece ani, atrăgeam atenţia asupra unor tendinţe extrem de îngrijorătoare pentru viitorul umanităţii. Din păcate, ele se adeveresc pe zi ce trece. Enumeram atunci, nu neapărat într-o ordine anume: promiscuitatea şi vulgaritatea, violenţa şi decăderea morală, transformarea omului în utilizator de tehnică performantă, concomitent cu pierderea accentuată a intimităţii, înmulţirea alimentelor tot mai chimizate şi creşterea gradului de dependenţă faţă de medicamente şi multe, multe alte elemente care indică un anumit grad de dezumanizare programată.

pulspulspuls

Iată-l pe marele politician ieşean care se milogea să urce pe scenă, lângă boşi!

Iată-l pe marele politician ieşean care se milogea să urce pe scenă, lângă boşi!

La cererea publicului continuăm pe astăzi miniseria de întâmplări haioase petrecute la Iaşi cu ocazia Zilei Unirii, dragi telespectatori. 

Caricatura zilei

Second Hand Germania

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.